- 18 Eylül 2013
- 1.929
- 974
yapma işte azcık süründür
sürünen benım yavrum :111: ne bir sevenım vaaaaar,ne seven bı kalbiiimmmmm..ellerım bagrımdaaaa,perişan kaldımmm,bir gun değil sanaaaa hergun yalvardım Bİ MSJ ATMADIN SÜRÜNÜYORUMMM..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yapma işte azcık süründür
sürünen benım yavrum :111: ne bir sevenım vaaaaar,ne seven bı kalbiiimmmmm..ellerım bagrımdaaaa,perişan kaldımmm,bir gun değil sanaaaa hergun yalvardım Bİ MSJ ATMADIN SÜRÜNÜYORUMMM..
ahahah şarkı bile yazmış enişte be görsene şu kadının halini
Hala bişey yazmadı mı nerede bu arada enişte bey çok saat farkı var mı
enısteyle aramızda bır saat var cnm..o bır saat önde..hayatta bu saatte aramaz:))
seninki de erkenci desene miskin şeyler
ama seninki kız olucak bence
ağlıyom selam sabah düşünemedim bizim oduncukla uğraşıyorum sen neler yapıyosun
5 yıl sonra öyle mi oluyor yoksa :18: bizimki gideceğimi düşünüp korkuyor şimdilik
peki bigün cidden gitsen napar
ayrıca neler dedin çok merak ettim
24.5 dan 25 oldu yaşşş kemale erdi....
Hobbaaa sana noldu yahu canımm Bende işten geldim geldim hemencik buraya hanımlarrrr üzmeyin yaaa kendinizi hayatımız kısacık çoğunuda üzelerek geçiriyoz he
Görende 90 sanacak bende 23 birşey yok aramızda biz yaşlı maşlı değilizz!!
evet yaşlı falan değiliz kim demiş onu
gerçekten hayat çok kısa dediğin gibi çoğunuda üzülerek geçiriyoruz....:26:
hemşehriyiz seninle...
1in 1i mi ne öyle kademeleri varmış ya ben anlamıyorum çok eşim öyle bişeyler dedi
her türlü alıcaz artık napalım
aov benimki zapt etmezse bana hayatı zindan eder ya kendini kontrol ediyor o yüzden
Yaa çok sevindim. Ispartada mısın? Neresinden? Annemler ışıkkentte oturuyorlar.
Ben daha 6/1im. Babam da emekli öğretmen dur ben bir araştırayım şu işi. 10 ay eşek gibi çalışıyoruzz tatil hakkımız
Bilmem kim demişşşşş
evet ama bunun farkında olsak bile yine üzülüyoruz:26: sadist miyiz neyiz anlamadım ki
nazlımm nerelerdesin canım benim nasıl oldun moralin nasıl iyisindir umarım....
bugün biraz daha ıyıyım canım ama yıne onu bi kaşık suda boğmak ıstıyorum bu fikrim değişmedi
nasıl olacak şekerim o bir kaşık suda boğmak falan
ben onu görünce yelkenlerım suya iner hemen..dayanamam..
tahmin ettiğimden sordum zaten ne yaparlarsa yapsınlar eğer seviyorsan görünce dayanamıyorsun....
aynen öyle tatlım...ALLAH sevenlerı ayırmasın..
kadınlar olarak genel yapımızda var bir sadistlik