Eşinizle yakınlaştığınızda hazırlıklı olmadığınız oluyor mu?

erkekler kızların her zaman tertemiz misler gibi olduğunu düşünüyor sanırım. ama insanız yani bizde :/

Her daim hazırım

Gerçekten uygun olmadığınız zaman hiç mi olmuyor? ya biraz açık konuşucam tuvalete çıktım mesela normal koltukta uzanıyorum elimde telefon yanıma geliyor sokuluyor bana. ben acaba rahatsız edici bir koku ona gidiyor mudur diye düşünüyorum. kuruntu var biraz ben de :/

Niye tuvaletten çıktıktan sonra kötü kokasinizki yikanip temizleniyorsunuz sonucta. Hasta olmadığım sürece hazirimdir yani

Hazırlıksız yakalanmak derken,epilasyon yaptırıp tüylerden kurtuldum eşim işten gelmeden mutlaka duşa girerim kendim çalışırkende eve girer girmez duş alırım yada dışarıdan gelince ..kural değişmez oda işten gelir gelmez ilk duşa girer ilişki olsada olmasada yatağa girmedende duşa girer bende arkasından sonra devamı gelir. Veya gelmez...günde iki kez duş alınır mutlaka..ana kuralımız hijyendir hep..noteşim terazi burcu aşırı titiz) bakımsızlığa kıla tüye ter kokusuna asla tahammülü yoktur her daim temiz olunmalı ona göre zira kendiside öyle...değişik bir tip

Evet oluyor tabiki ama değer veren insan öyle şeylere çok aldırış etmez sanki sadece biz mi hazırlıksız yakalanıyoruz

Gelir gelmez duşa gir yada de duşa giriyim çalışıyorum biliyorsun terliyim sende hazırlan de

Ben derim şahsen önceden diyemezdim de artık diyorum. Çok terliyim vs diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…