Eşinizle yakınlaştığınızda hazırlıklı olmadığınız oluyor mu?

Eve girer girmez yapıştığı için ve hiç ummadığım anlarda istediği için geneli hazırlıksız hazırlıyım. Yani çanta da gizli bir yerde yedekte kondom, kontrol hapı bulundururum.

ben anlamıyorum ya bunca senedir anlayamadım valla ..İnsanız hepimiz arkadaşın dediği gibi işten geliriz ter içinde oluruz saatlerce kıyafet uzerımıze yapışmıştır , bazen yemeği fazla kaçırmışımdır davul gibi hissederim , bazen çok yorgunumdur üzgünümdür , uzun yoldan gelmişimdir uykuya dalarım gece uykunun en tatlı yerınde hadi diye koca dürttüğü zaman sinirlerim tavan yapardı. Bunlarda anlayış empati ne gezer yaaa

Eve girer girmez yapıştığı için ve hiç ummadığım anlarda istediği için geneli hazırlıksız hazırlıyım. Yani çanta da gizli bir yerde yedekte kondom, kontrol hapı bulundururum.
Aslında ondan vakit isteyebilirsin,ki reddetmek değildir bu, açıkça dile getirmek yerine işten yeni geldim duşa girip geliyorum demek kötü birşey değildir aksine hoşuna dahi gider emin ol,onun için daha özenli olduğunu gösterir bu durum

İşten gelince hemen duşa girin. Açlıktan kimse ölmez. Bir güzel duş alıp koku sürünün. Öncelikle bunu kendinizi daha iyi hissetmek için yapın. Sonra eşiniz size yaklaştığınızda, siz diyeceksiniz bırak şimdi yemeği şöyle gel hele! ahahhahahahahahahahhaha
aaah ahh... dertli başım.

Adam rahatsız olmuyor demek ki, akışına bırakmanız uygun olur gibi geldi bana, ben dayanamam ama bazı insanlar terli bedeni daha çekici buluyor.

Hay ağzına sağlık aynen öyle valla üstüne bide kendi işlerini de bana yaptırıyor. İki dakika dayanamıyor çocukların seslerine bi de beni beğenmiyor
Çocuklar küçükken yaşanıyor o sorunlar maalesef, ben de sizinkine benzer sorunlar yaşadım, çocuklar büyüdükçe rahatlıyorsunuz

Umarım dediğiniz gibi olur
Oluyor oluyor. Ama bu arada siz de enerjinizi yükseltecek gıdalara yönelin, gingseng takviyeli vitaminler deneyebilirsiniz. Hem günlük enerjiniz yükselir hem libidonuz, libido yükselince zor gelmiyor insana, ona da enerji buluyorsunuz

Önerinizi dikkate alıyorum ve harekete geçiyorum çok teşekkür ederim

Söylemez olur mu ya kırılıyorum üzülüyorum ama bı anlamı olmuyor genelde.

Ne diyor mesela? Evde olduğu bir gün bırakın çocukları adama güzellik salonuna gidin, parasını da o ödesin. Sağda solda tek olayı güzel görünmek olan kadınları izleyip tribe giriyor bunlar kendi kıllı bir taraflarına bakmadan. Ben bile sinir oldum. 2 çocuk vermişsiniz e bir de yaramazlarmış bütün gün süs bebeği gibi dolaşacak haliniz yok. Çıkarsın cebinden güzellik masraflarınızı, param yok derse siz de ona "insan isteyince her şeyi yapar daha fazla kazan o zaman" deyin.

Aklına gelen her şeyi. Onu yapabilecek bı insan olsam keşke. Malesef onun kadar acımasız olamıyorum.

Gelir gelmez dusa girin.
Zaten o kadar terli halde, sizin deyiminizle leş gibiyken yemek yapip oturup nasil yiyorsunuz ki?

Duşa girmenize bile firsat birakmiyorsa onu da dusa cekin "askim önce dusa ihtiyacim var, beni sen yikasana" diyin dusta sevisirsiniz zaten

Anacım bende durmıyorum atlayasım var adama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…