Merhaba bu konuyu konuşmak için üye oldum :/
Burada rahatlıkla tartışabiliriz gibi geliyor.
Canlar şimdi sorunum şu mesela ben 8 saat çalışıyorum işten geldiğimde yorgun argın bir şeyler hazırlıyorum daha sonra mutfakta.
Sevgilim de bana yardımcı oluyor ama genelde ben eve girer girmez bana sokuluyor. Boşver yemeği şimdi falan diyor. Bazen aşağı taraflarıma falan dokunuyor yüzünü yaklaştırıyor. Tamam romantik ama anlayın yani havalar sıcak ben butun gün aynı kıyafetteyim aynı ayakkabının içindeyim.
Ona tatlım şimdi biraz ara verelim diyorum akşama yaparız falan ama seni çok özledim diyor. Yani
Ne dicem ben şimdi bu adama aşkım kiloduma kadar terledim bi yürü git leş gibi miyim dicem?
Of of
Aslında ondan vakit isteyebilirsin,ki reddetmek değildir bu, açıkça dile getirmek yerine işten yeni geldim duşa girip geliyorum demek kötü birşey değildir aksine hoşuna dahi gider emin ol,onun için daha özenli olduğunu gösterir bu durumEve girer girmez yapıştığı için ve hiç ummadığım anlarda istediği için geneli hazırlıksız hazırlıyım. Yani çanta da gizli bir yerde yedekte kondom, kontrol hapı bulundururum.
İşten gelince hemen duşa girin. Açlıktan kimse ölmez. Bir güzel duş alıp koku sürünün. Öncelikle bunu kendinizi daha iyi hissetmek için yapın. Sonra eşiniz size yaklaştığınızda, siz diyeceksiniz bırak şimdi yemeği şöyle gel hele! ahahhahahahahahahahhahaMerhaba bu konuyu konuşmak için üye oldum :/
Canlar şimdi sorunum şu mesela ben 8 saat çalışıyorum işten geldiğimde yorgun argın bir şeyler hazırlıyorum daha sonra mutfakta.
Sevgilim de bana yardımcı oluyor ama genelde ben eve girer girmez bana sokuluyor. Boşver yemeği şimdi falan diyor. Bazen aşağı taraflarıma falan dokunuyor yüzünü yaklaştırıyor. Tamam romantik ama anlayın yani havalar sıcak ben butun gün aynı kıyafetteyim aynı ayakkabının içindeyim.
Ona tatlım şimdi biraz ara verelim diyorum akşama yaparız falan ama seni çok özledim diyor. Yani
Ne dicem ben şimdi bu adama aşkım kiloduma kadar terledim bi yürü git leş gibi miyim dicem?
Of of
Adam rahatsız olmuyor demek ki, akışına bırakmanız uygun olur gibi geldi bana, ben dayanamam ama bazı insanlar terli bedeni daha çekici buluyor.Merhaba bu konuyu konuşmak için üye oldum :/
Of of
Çocuklar küçükken yaşanıyor o sorunlar maalesef, ben de sizinkine benzer sorunlar yaşadım, çocuklar büyüdükçe rahatlıyorsunuzHay ağzına sağlıkaynen öyle valla üstüne bide kendi işlerini de bana yaptırıyor. İki dakika dayanamıyor çocukların seslerine bi de beni beğenmiyor
Umarım dediğiniz gibi olurÇocuklar küçükken yaşanıyor o sorunlar maalesef, ben de sizinkine benzer sorunlar yaşadım, çocuklar büyüdükçe rahatlıyorsunuz
Oluyor oluyor. Ama bu arada siz de enerjinizi yükseltecek gıdalara yönelin, gingseng takviyeli vitaminler deneyebilirsiniz. Hem günlük enerjiniz yükselir hem libidonuz, libido yükselince zor gelmiyor insana, ona da enerji buluyorsunuzUmarım dediğiniz gibi olur
Önerinizi dikkate alıyorum ve harekete geçiyorum çok teşekkür ederimOluyor oluyor. Ama bu arada siz de enerjinizi yükseltecek gıdalara yönelin, gingseng takviyeli vitaminler deneyebilirsiniz. Hem günlük enerjiniz yükselir hem libidonuz, libido yükselince zor gelmiyor insana, ona da enerji buluyorsunuz
Söylemez olur mu yakırılıyorum üzülüyorum ama bı anlamı olmuyor genelde.
O kadar anlatmaya çalıştım ki inanın birini anladıysa ikisini anlamadı. İnsan istese her şey yapar diyor bı de bana e bende istiyorum ama benim sorumlu olduğum iki çocuk ve kocaman bir ev var. İnanın zaman yetmiyor bı bakıyorum akşam olmuş. Öyle oluyor ki oturmayi özlüyorum
Aklına gelen her şeyi. Onu yapabilecek bı insan olsam keşke. Malesef onun kadar acımasız olamıyorum.Ne diyor mesela? Evde olduğu bir gün bırakın çocukları adama güzellik salonuna gidin, parasını da o ödesin. Sağda solda tek olayı güzel görünmek olan kadınları izleyip tribe giriyor bunlar kendi kıllı bir taraflarına bakmadan. Ben bile sinir oldum. 2 çocuk vermişsiniz e bir de yaramazlarmış bütün gün süs bebeği gibi dolaşacak haliniz yok. Çıkarsın cebinden güzellik masraflarınızı, param yok derse siz de ona "insan isteyince her şeyi yapar daha fazla kazan o zaman" deyin.
Anacım bende durmıyorum atlayasım var adamaAslında ondan vakit isteyebilirsin,ki reddetmek değildir bu, açıkça dile getirmek yerine işten yeni geldim duşa girip geliyorum demek kötü birşey değildir aksine hoşuna dahi gider emin ol,onun için daha özenli olduğunu gösterir bu durum
O zaman hiç olmazAnacım bende durmıyorum atlayasım var adama
ona dikkat ederim. Bu yüzden sık sık duş alırız. Ama duştada sıkıştırır beniO zaman hiç olmazne yaptın ve bacım temizlik herşeyden önce gelir bundan sonrada arzulanmak istiyorsan önce beden temizliği derim
Eyvahhh p zaman geçmiş olsunona dikkat ederim. Bu yüzden sık sık duş alırız. Ama duştada sıkıştırır beni