Eşinizle yakınlaştığınızda hazırlıklı olmadığınız oluyor mu?

aynurnar

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2021
12
30
31
Merhaba bu konuyu konuşmak için üye oldum :/
Burada rahatlıkla tartışabiliriz gibi geliyor.
Canlar şimdi sorunum şu mesela ben 8 saat çalışıyorum işten geldiğimde yorgun argın bir şeyler hazırlıyorum daha sonra mutfakta.
Sevgilim de bana yardımcı oluyor ama genelde ben eve girer girmez bana sokuluyor. Boşver yemeği şimdi falan diyor. Bazen aşağı taraflarıma falan dokunuyor yüzünü yaklaştırıyor. Tamam romantik ama anlayın yani havalar sıcak ben butun gün aynı kıyafetteyim aynı ayakkabının içindeyim.

Ona tatlım şimdi biraz ara verelim diyorum akşama yaparız falan ama seni çok özledim diyor. Yani
Ne dicem ben şimdi bu adama aşkım kiloduma kadar terledim bi yürü git leş gibi miyim dicem?

Of of

Gelir gelmez duşa gir sende. Yada adam için sorun değilse akışına bırak. Tercih senin.

Ama birinci şık seni daha 'da rahatlatır bence. Aksi halde, sen kapıdan girer girmez yapışmıyodur diye tahmin ediyorum.

evet haklıısnız genelde öyle yapıyorum aslında. ya her gün duş alırım aslında pasaklı biri değilimdir ama insanlık hali yanı sürekli uygun olamayabiliyoruz şansa bide hep uygun olmadığım zaman sırlaşıyor bana

Valla çalışmakla alakalı değil ki bu bende ev hanımıyım iki çocugum var ve erkek akşama kadar peşlerinde terden su oluyorum ki dediğin gibi her zamanda müsait olamıyor insan valla kendime vakit ayırmakta o kadar zorlanıyorum ki bu durumda. Pasaklı olmak başka bişey bu başka bişey bence. Öyle oluyor ki eşimle tartışıyoruz bile bu yüzden. Anlayışlı olmuyor her zaman ne yazık ki

evet ya cidden. peki sizin tartışmanız ne ölçüde oluyor? yani kırıcı şeyler söylüyor mu eşiniz :/

Boşver gerçekten, adam aşırı libidodan senin ter kokunu duymaz bile. Kendimden biliyorum.

Söylemez olur mu ya kırılıyorum üzülüyorum ama bı anlamı olmuyor genelde.

kötüymüş ya erkeklerin empati yapmaları lazım cidden. siz de aslında bu durumda konuşsanız belki anlayış gösterir tabii size diyorum da benim de konuşmam gerek benimkiyle

kötüymüş ya erkeklerin empati yapmaları lazım cidden. siz de aslında bu durumda konuşsanız belki anlayış gösterir tabii size diyorum da benim de konuşmam gerek benimkiyle
O kadar anlatmaya çalıştım ki inanın birini anladıysa ikisini anlamadı. İnsan istese her şey yapar diyor bı de bana e bende istiyorum ama benim sorumlu olduğum iki çocuk ve kocaman bir ev var. İnanın zaman yetmiyor bı bakıyorum akşam olmuş. Öyle oluyor ki oturmayi özlüyorum

Eşim, çocuk bakımıyla ilgili empati yapamadığında "tamam sadece bir gün akşama kadar benim yaptığım her şeyi yap, çocukla ilgilen" diyorum. Anında topuk. Çocuklara akşama kadar bakıp kendi de çiçek gibi olsun bakalım.

Hay ağzına sağlık aynen öyle valla üstüne bide kendi işlerini de bana yaptırıyor. İki dakika dayanamıyor çocukların seslerine bi de beni beğenmiyor

Eşimden ziyade kendim rahatsız oluyorum her dakka temiz olmaya özen gösteririm. Ama diyelim ki kötü bir haldeyim olur ya o zaman direk müsait değilim kendimden rahatsız oluyorum derim gerçi eşim çok takmaz o anki istekle anlayış gösterir hatta ama ben rahat edemem ve duş almamı bekler

Bi keresinde gerçekten çok hazırlıksız yakalanmıştım.sırnaşınca bi lavaboya gidip geliyorum diyip 5 dk içinde boyundan aşa yıkanıp çıkmıştım anlamamıştı. İnsan kendine özen gösterse de insanlık hali bazen oluyor böyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…