eşinizle tartıştınız ve küstünüz sizi arar mı gün boyunca

karabibernilis

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2008
118
0
eşinizle akşam tartıştınız ve küstünüz sabah işe gitti gün boyunca sizi aramı gönlünüzü almaya çalışır mı yoksa aramaz eve gelincede konuşmazmı uzatırmı arasa sizin tepkiniz ne olur sizmi uzatırsınız ve sonra nasıl barışırsınız

o duruma göre değişir...eğer hatalı olan oysa kesinlikle arar...ama benim haksız olduğumu düşünüyorsa da asla aramaz, eve gelince de konuşmaz, ben konuşsamda konuşmaz:)))) bir süre sonra ya özür dilenir ya da kendiliğinden gülüşerek barışırız...

böyle durumda öglene kadar aramaz inattır ama bilirki ben daha inatım akşama kadar gönlümü almazsa evde hiç konuşmayacağımı düşünüp ögleden sonra arar ve gönlümü alır suçlu ben bile olsama.s.

haklı olsa da,haksız olsa da defalarca arar..gönlümü almaya çalışır..çok fazla kızgınsam eğer,akşam ya çiçekle eve gelir ya beni dışarı yemeğe,yürüyüşe çıkarır..ben biraz fazla nazlıyım...çok uğraşır ama sonunda mutlaka gönlümü alır...

selam sekerım.
nasılsın canım benım ıyısın ınsaallah
valla gunde defalarca arar.
sorular a bak sımdı
1.kızlar napıyor
2.kahvaltılarını yaptılarmı
3.oglen uyudularmı
4.aksam gelırken ekmek alınacakmı
5.benı arayan oldumu
6.buyuk kızımı ıster verde bır sesını duyayım vs............. vs..........
bende cevaplar
1.ıyıler
2.evet
3.evet
4.nıye ben alamıyormuyum
5.mesela
6.buyuk kızzz baban arıyor sesını duyacakmıs
:roflol::roflol::roflol::roflol:
1 kere tartısmamızda oldu bu olay
sorulardanda konusma bahanelerını anlamıssındır canım
telı kapatırken tam bısey dıyonmu??dedı
evet dedım
ne dedı
korkma aksama eve gelebılırsın dedım:roflol::roflol::roflol:
sınırımın gectıgını anladı gulerek gelmıs oldu:roflol::roflol::roflol:

evet arar normalden daha az arar ama mutlaka arar ve mesafeli bir şekilde nasılsın falan der.bende aynı şekilde buz gibi ve sessiz konuşurum

genelde kim hatalıysa o arar ama ikimizde çok kızgınsak kimse aramaz...ikimizde çok inadız sırnaşık şey
akşam ikimiz de soğuk soğuk konuşuruz ama ses tonumuz soğuk olsa da cümleler aşkım diye başlar (normal zamanda kocacığım ya da kociş ve karıcıgım ya da hayatım diye hitap ederiz), birlikte yemek yenir, çok genel konular konuşulur...tv izlenir... bu taaaa ki biz tartışdığımız konuyu güzelce konuşup da uzlaşana kadar böyle devam eder...
önceleri cok uzardı bu küs halimiz bir hafta böyle geçerdi bazen ama şimdi kısa zamanda çözmeye çalışıyoruz mezuyu :1hug:

valla arkadaşım.biz 3 gündür küstük.ne eşim aradı nede gönlümü almaya çalıştı.tabi sebep annesigil olunca haklı oluyor kendince.hiç bu kadar küs kalmamıştık.ama barıştık şimdi.o geldi öptü ve sarıldı.o konuşmasaydı bende konuşmazdım.çünkü haklıyken hep özür dileyince kendini bişey sandı.o yüzden şimdi hiç umrumda bile değil.

sizler şanslısınız kaızlar benim ki aylarca konuşma konuşmaz haklıda olsa haksızda ,çok sinir bozucu bi durum inanın.

Benim eşim ne kadar kavga edersek edelim hiç küsmez.
Gün içinde de defalarca arar.
Hiçbir şey olmamış gibi konuşur, en sonunda ben sinirlenir patlarım.
Sonra gönlümü almaya çalışır haklıysam.
Haksızsam da burnumdan kıl aldırmam.
Yine o iyi konuşur ben uzatırım.
Ama illaki gün içinde barışırız.
Allahtan uzatma gibi bir huyu yok.
Ya o da benim gibi olsaydıkaydirigubbakcemile2

arar aramasa yılışmasa çatlar hiç küsduramaz o arar bide hiçbişi olmamış gibi konuşur ben oralı olmam akşamda eve sırıtarak girer bu beni güldüresiye kadar devam eder yılışık kocacım benim

bızım küslügümüz 1 hafta sürer bende ınatcıyım oda kımse kımseyı aramaz konusmaz sadece ısten gelıp yemek ıster tek konusmamız budur zaten demeden hazırlarım cünkü kendısı yemege çok düskündürcokacimcoook eşımden hıc bı konuda korkmam catır catır kavga ederım ama yemek konusunda korkarım neyse 1 haftanın sonunda o laf atar haklıda olsam haksızda o ılk lafı atar artık benımde sınırım gecer konusurum:1hug:

benim eşim de dargınlık nedir bilmez.tamam iyi bir özellik ama tartışmalarımız bir sonuca baglanmadan kapanıyor mecburen.o uzatmayınca bende uzatmak istemiyorum.tartışırız hemen barışmak ister kin yapmaz ben ona nazaran daha cadıyım sanırımklava:

küsme nedenimize bağlı.
büyük bir tartışma olmuşsa , aramaz. eve gelince de hemen konuşmaz.
önemli birşey değilse, ertesi gün birşey olmamış gibi arar.

kaydirigubbakcemileEVLİ DEĞİLİM BEKARIM AMA SEVGİLİMLE ARAMIZ İİ OLMADIĞI ZAMANLARDA Bİ SÜRE SOĞUK KALIRIZ BİRBİRMİZE AMA ARAMIZDAKİ SORUNU KAVGA EDEREK HALLEDERİZ VE İÇİMİZDEKİLERİ BİRBİRMİZE SÖYLEDİĞİMİZDE RAHATLAR VE ESKİSİNDEN ÇOK DAHA İİ DURUMDA OLURUZ. YANİ KIZGIN OLDUĞUMUZ ZAMAN Bİ SÜRE SAKİNLEŞİNCEYE KADAR KONUŞMAYIZ YADA SÜREKLİ ARAYIP ARAYI BULMAYA ÇALIŞIRIZ:)

Eğer ben onu kırdıysam aramaz. illaki benim aramamı bekler, aramazsamda kafamın etini yer.
Eğer o beni kırdıysa gün boyu telefonu kapatmaz, her saatte bir mesaj atar.

o ne inattır o sarı damarı var onda (kendisi sarışındır) o damarı tutunca haklıda
olsam haksızda konuşmaz ama genelde kin tutmayız :1hug:ben yapamıyorum
kocişimle 1 saat bile küs kalamamsositososito bizde de yılışık olan benim
hemen gider öperim koklarım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 zaten hiç
dayanamaz ozaman işin sonu hep mutlu biter :roflol::roflol::roflol::roflol:
biz genelde tlf konuşmayız önemli bişiy olmadıkça evde konuşuruz hep
gün içinde ne olduysaa.sa.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…