eşinizle tartıştınız ve küstünüz sizi arar mı gün boyunca

aramaz msn den konuşmaya çalışır : )
yada mesaj gönderir
ben inad eder yüz vermem
akşam konuşur anlaşır barışırız :)

benim kocam değil ama sevgilim çok inat.. mesela dün tartıştık aradı akşam bakmadım telefonuna bugün daha hiç aramadı biliyorum ben artık 7 sene olcak inatçııııııı.. bekliyoki ben arıyım diyecegi cevapta hazırrr "ben aradım seni küs oldugumuz halde telefona bakmadın" bende senin aramanı bekledim diyecek..
gıcık şeyyy şimdi böyleysek eminim ilerde daha fena olacazz

mutlaka bişeyleri bahane edip arar mesela dün tartıştık sular kesikti ''sular geldimi'' diye aradı..
ama ben ona sinirli olunca ne yüzünü görmek ne sesini duymak istiyorum..............

tartistigimiz zaman ne olursa olsun, ben hakliyim veya o, duramam hemen giderim yanina birsey olmamis gibi...hayatta Askimla kus duramam...

mutlaka bişeyleri bahane edip arar mesela dün tartıştık sular kesikti ''sular geldimi'' diye aradı..
ama ben ona sinirli olunca ne yüzünü görmek ne sesini duymak istiyorum..............

:1shok::1shok: hayatta durabilsem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

evet duurma gore degısır ama suclu oysa defalrca arar ve gereksız seylrı bahane ederk konusmak ııcn sacmlarda sacmalar ama ben elımde olmdan bıraz uzatırm tabırı caızse onu süründurum resmen hatalıysa tabı onu pisman edercesıne snra zaten duuruma gore snırm gecınce gulerek artık pes eder ve ozurunu kabul edrım

haklıda olsada haksızda olsa işden aramaz beni özür dilemeyi hiç sevmez her zaman kendini haklı çıkarmaya çalışır genelde yaklaşan taraf ben olurum iyi tarafı kin tutmaz hemen barışırız ama yinede ilk adımı hep benim atıyor olmam zorla özür dilemesi canımı sıkıyor ben benden özür dile dedikten sonra onun özrünün ne anlamı kalıyo ki haksızmıyım:kızgın:

küsken daha çok arar ama
gününde boş vakitlerinde hala arar uzun uzun muhabbet ederiz
sanki nişanlıymışız gibi hala
son 1 aydır hattımızda bedava oldu ki
saatlerce konuşuyoruz gün içinde

evlenmeden önce pır dönerdi kırk kere arardı saçma sapan bahanelerle. çok çekti herhalde o zaman gözü açılmış şimdi katır inadı var çok can alıcı bi mevzu değilse bende düşmüyorum peşine ne hali varsa görsün.....:eek:klava:

Duruma göre değişiyo. Eğer çok kızdırmışsam aramaz. Bazende inat etmiyo arıyo ne bilim ama ben aramam naz yaparım accık hihoyyyt :lepi:

o hataliysa tabikide arar ama ben hataliysam mecbur kalmadigi surece aramaz eve gelince hala kus davranir, ben sadece özur dilerim ve fazla uzerinde durmam, sonra kendi gelir tipis tipis ilgilenir benimle :lepi:

Benimki gün içinde küstüysek aramaz çağri yapar, ben onu mecburen ararim...
Mecburen çünkü bi ton laf eder bak işte ben sana çağri yaptim müsait değilsindir diye falan filan

evde olunca bana karşi koyamaz hemen gelir :))))))))))))))

Tartışmanın dozuna ve çıkış noktasına bağlı :nazar:

Ama genelde bir bahane üretir(bir sey sormak için vb) arar,nabız ölçer,hasar tesbiti yapar ona göre davranır kaydirigubbakcemile

saat 2 gıbı işyerıne gıttım.. tartıstık... ben hıç ses çıkarmadan ve arkama bakmadan çıktım..

eve geldım.. cepten aradı açmadım..

hemen gerı gel dıye msj yazmış..

ömur boyu gelmıcem dedım..

aynı anda hem ev hem de cebımı aramaya basladı..

aslında o suçluydu.. bende fazla üstune gıttım.. ama aradı.. ararda...

X