eşinizle ne kadar flörtünüz oldu??

benim bi arkadaşım 8 yıl çıktıktan sonra evlendi..
ama çok yıprandılar aynı şehirde oturuyolardı.
çok yüz göz oldular sürekli kavga ediyolardı.
şimdi evliler ama arada bi yine kavgaları oluyomuş.

bana gelince benim 4 yıllık bi ilişkim var, 5. senenin içindeyiz
birbirimizi deli gibi seviyoruz.
ben bunu ayrı olmamıza borçluyum o ankara da..
eğer hep yanyana olsaydık çok yıpranırdık..
şimdi arada bi görüşüyoruz o yüzden de çok kıymetli oluyor..
sevgimiz de azalmak yerine gün geçtükçe artıyor...

benim dayım 48 yaşında 18 yaşında iken bir kızı sevdi o da aynı yaştaydı 2 yıl sonra nişanlandılar ama kızın ailesi yüzünden iş bozuldu ayrıldılar..dayım 5 yıl sonra evlendi ama onu hala seviyordu ..kadın ise bekledi onu belki gelir geri diye tam 20 sene baktı imkansız artık 45 inde evlendi ..çocuğu var 2 yaşında ve annemler hala görüşürler..dayımın ise 20 yaşında kızı var..ve gün gelir konuşuruz onu hala sevdiğini ve evliyken birkaç kez görüştüğünü söyler..kadına ise geçenlerde annemde iken dayımın resmini gösterdim 10 yıldır görmüyormuş..öylesine ağladıki anlatamam .20 yılını heba etti..o yüzden ertelemeyin aşkınızı ..eğer seviyorsanız ufak şeyleri bahane etmeyin evlenin aksi halde çok pişman olabilirsiniz...
ben 2 yıllık evliyim 8 yıldır beraberim eşimle..ve hala çok seviyorum..oda beni...

7, ayın sonunda sözlendik,
3 ay sonra nişanlandık
5.5 ay sonra resmi nikah...
3 hafta sonra dini nikah
1 hafta sonra düğün ve vuslat..:sm_cool:
ilk gün ve vuslat arası tam tamına 864 gün
çok mutluyuz Allahıma binlerce şükürler olsun

15 yasinda cikmaya basladik 22 yasinda nisanlandik 1.5 yil da nisanli kalip evlendikcoksekeriremsu 2 yildir da evliyiz coksekeriremsu hic oyle bikma falan olmadi hatta artik evlenelim yeter falan olduk ama okul bitmeden istemedik okul master uzmalik askerlik vs. anca :lepi:

3 yillik beraberligin ardindan nisanlandik 1 yil nisanli kaldiktan sonra evlendik 8 yildir evliyiz

Ben çabuk tavladım benim adamı:lepi:sengözlerimebaksanab
Tanıştığımızın 2.günü evlenme teklifi etti,2 ay çıktık,tanıştığımızın 3.ayı nişanlandık,7.ayda da nikah masasına oturduk:asigim:

tanıştığımızın 4. ayı evlenme teklif etti .. 2 ay naz yaptım ..naniknanik
.6. ayımızda . söz nişan düğün hepsi bi günde oldu bitti maşallah ..Şeniz

şimdi herkese garip gelecek belki.bizimkisi görücü usulü.
eşim başka şehirdeydi aillesi komşumuzdu önce isteme oldu
1 hafta düşündüm 2.hafta nişanlandık 1 ay izni vardı kalan 2 hafta gezdik beraber
vakit geçirdik.10 ay nişanlı kaldık hep tlfnla görüştük her fırsatta yanıma geldi.
13 aylık evliyiz ve 11 haftalık hamileyim allaha çok şükür mutluyuz bence fazla uzatmamak lazım en fazla 1 yada 2 yıl olmalı.a.s.

lalecım senınkısı cok guzel olmus ama 1 hafta dusunup hemen ok demıssın begenmıssın yani resmen,
:)) hayırlısı olsun , bır yastıkta kocayın ıns:

biz haziran 99 da çıkmaya başladık 16 ay çıktık ekim 2000 de sözlendik aşkım askere gitti 18 ay asker bekledim,temmuz 2002 de nişanlandık temmuz 2003 te evlendik 5 yıldır evliyiz,hiç bir zaman sıkılmadık evlenmeyi hep 4 gözle bekledik,evlenmeden önce hiç ayrılık yaşamadık,kavga bile etmedik doğru düzgün..bizimki uzun süren ve zor bir vuslat oldu ama herşey çok güzel oldu elhamdülillah...

eşimle 96 yılında tatilde tanıştık 2002 de de evlendik.

3 ay ;o) Sonrası şıp diye EVLİLİK...Harika..!

:1rolleyes:biz 7 ay sonunda kendi aramızda söz yaptık yanlız ikimiz onra 3 sene sonunda evlendik ve çok mutluyuz hiç sıkılma olmadı aksine 3 sene doğru düzgün görüşemediğimiz için hep dört gözle bekledik beraber yaşamayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…