E
EU1
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi EU1
arkadaşlarr yaa eşinizle kaç ay yada kaç yıl çıktınız ?kaç yılın sonunda evlendiniz de diyebilirim??
ya bazıları diyoki allah korusun ama erkekler çabuk sıkılır falan diyo yani diyelim 2 _3 yıllık beraberlikten sonra böle bir sıkılma durumu oldumu bi başlıkta okudum biri böle bişe yaşamışş sizdede böle şeyler oldumu yani her ilişkide böle bişey olacak diye bişey yok demi:1no2:
Eşimle 2001 kasımda çıkmaya başladık 2005 eylülde evlendik canım hala ilk günkü gibi aşığız birbirimize bence gerçek sevgiyle ilgilidir sıkılmak gibi bir durum söz konusu olmaz gerçek sevgide...Dediğin gibi her ilişki aynı olmaz canım.Sonuçta ilişkiler uzun sürmeden evlenilirse yanlış tercihler yapma olasılığıda artar...
Biz 16 gün sonra evleniyoruz 6 Temmuzda.. Eğer ona göre hesap edersem biz de tam 4 yılın sonunda evlenmiş olacağız... Ama bizde hiç sıkılma filan olmadı tam tersi bir an evvel evlenelim diye ailelerimizin başının etini yedik durduk :roflol:
6 ay çıktık daha fazla dayanamadı kaçırdı benii
ayyy canım yaaaa içim açıldı şu yazdığını okuyunca bi başlıkda çok olumsuz şeyler okudum çooooook moralim bozulduu
sence bir ilişkide evlilik için fedakarlıklar yaplıyorsa yavaş yavaş hazırlıklar yapılıyorsa tabii iki kişi arasında bunda bi sıkılma falan olmaz demii
6 ay çıktık daha fazla dayanamadı kaçırdı benii
:roflol::roflol::roflol:
6 ayda kaçırsaydı du bi hesaplıyam ooooooo 4 yılda 8 kere kaçırdıydı beni kociş :roflol:
:roflol::roflol::roflol:ayyy hiç gülceeem yoktuu peki kaç yıllık ewliisnizz inşallah mutlusunuzdur:asigim:
2 yıl çıktık, 4 yıl nişanlı kaldık, 4 yıllık da evliyiz. :asigim: :asigim: :asigim: