eşinizle ne kadar flörtünüz oldu??

E

EU1

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi EU1
arkadaşlarr yaa eşinizle kaç ay yada kaç yıl çıktınız ?kaç yılın sonunda evlendiniz de diyebilirim??
ya bazıları diyoki allah korusun ama erkekler çabuk sıkılır falan diyo yani diyelim 2 _3 yıllık beraberlikten sonra böle bir sıkılma durumu oldumu bi başlıkta okudum biri böle bişe yaşamışş sizdede böle şeyler oldumu yani her ilişkide böle bişey olacak diye bişey yok demi:1no2:

• Konu Sahibi EU1
Bu Konu çok Kisa Bir Süre Içinde Açilmişti.. Bilgine Ama Beni Soracksan 3 Yilin Si-onunda Evlendim 3 Yildir Evliyim

• Konu Sahibi EU1

Eşimle 2001 kasımda çıkmaya başladık 2005 eylülde evlendik canım hala ilk günkü gibi aşığız birbirimize bence gerçek sevgiyle ilgilidir sıkılmak gibi bir durum söz konusu olmaz gerçek sevgide...Dediğin gibi her ilişki aynı olmaz canım.Sonuçta ilişkiler uzun sürmeden evlenilirse yanlış tercihler yapma olasılığıda artar...

• Konu Sahibi EU1
Biz 16 gün sonra evleniyoruz 6 Temmuzda.. Eğer ona göre hesap edersem biz de tam 4 yılın sonunda evlenmiş olacağız... Ama bizde hiç sıkılma filan olmadı tam tersi bir an evvel evlenelim diye ailelerimizin başının etini yedik durduk :roflol:

• Konu Sahibi EU1

peki ilişkiniz nasıldı yani sürekli birbirinizden haber alıyormuydunuz seni üzecek affedilmeyeck davranışları oluyormuydu
hiç ayrıldınız mı ilişki boyunc a

• Konu Sahibi EU1

ayyy canım yaaaa içim açıldı şu yazdığını okuyunca bi başlıkda çok olumsuz şeyler okudum çooooook moralim bozulduu
sence bir ilişkide evlilik için fedakarlıklar yaplıyorsa yavaş yavaş hazırlıklar yapılıyorsa tabii iki kişi arasında bunda bi sıkılma falan olmaz demii

• Konu Sahibi EU1
6 ay çıktık daha fazla dayanamadı kaçırdı benii

Yok canem tabiii ki de olmaz neden olsun kiii... :sm_confused: Bu tamamen size bağlı... :1hug: Biz ilişkimizin ilk yılı aynı şehirdeydik yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi aynı evde çok kaldık ama hiç sıkılmadık ama benim okul bitti gitmem gerekiyordu o bize öyle dokundu kii... :çok üzgünüm: İnsan çok kötü oluyor o kaa alış.. :çok üzgünüm:

Sonra 3 yıl boyunca uzaktan yürüttük ilişkimizi gidip gelmeler telde konuşmalar... Ama tabii ki birçok fedakarlık yaptık bu ilişkinin yürümesi için bunu göz ardı edemem. Ailelerimizi bile karşımıza aldık sonra onlar da bize destek verdiler ve bu evlilik kararı alındı... İnşallah siz saygınızı sevginizi fedakarlıklarınızı yitirmezseniz hiç bir şeycik olmaz tam tersi daha da yoluna girer ilişki büyür sevginiz :asigim:

:roflol::roflol::roflol:

6 ayda kaçırsaydı du bi hesaplıyam ooooooo 4 yılda 8 kere kaçırdıydı beni kociş :roflol:

senin koca çok sabırsızmışşş yannii
naptında adamı çarptın kız öleesırnaşık şey

2 yıl çıktık, 4 yıl nişanlı kaldık, 4 yıllık da evliyiz. :asigim: :asigim: :asigim:

arkdaşalar birde diyorlarki uzun süreli ilişkilerde çiftler birbirinden sıkılır falan diolarr benimde canım sıkıldı yaa birbuçuk yıl oldu kesinlikle şükürler olsun öle bişey ok allahın izniylede inşallahda olmaz yaa..ben buyüzden souyorum bu soruyu szie

bizde 5 yıl flört ettikkafamçokkarıştı
1 yılda nişanlı kaldık,
2 yıldır da evliyiz..:asigim:

biz 4 ay çıktık 6 ay sözlü kaldık ve evlendik iyikide evlenmişizzz
onu çok seviyorum herşey ilk günkü gibi allah bozmasın ve herkese mutlu evlilikler nasip etsinnn

4 yıl çıktık üniversite eğitimi boyunca, okul biter bitmez de evlendik, 7 yıllık da evliyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…