eşinizle ne kadar flörtünüz oldu??

3 Ayin Sonunda Evlendim 5 Yillik Mutlu Bir Evliliğim Var Ben Flört Döneminin Uzamasini Düşünenlerden Değilim :)

biz 6 sene flört ettik 3 senedirde evliyiz... daha ilk günkü gibi aşığız.. ölürüz birbirimize sanki dün tanışmışız gibi heyecanımızı hiç kaybetmedik...

2,5 seneden sonra evlendik...
2 yıl olcak evlılıgımız..

yok hiç sorun şükür
bende merak ettim yani en normali nekadar die
ama bence 3 yıl flört yeterli
1 buçuk çok az

2,5 seneden sonra evlendik...
2 yıl olcak evlılıgımız..

ayy senin ewli olduna şaşırdım çünkü resimdeki sensin galiba üzerindeki kıafette okul forması gibi belkide öle canım yani ondan şaşrıdım
neyse
allah tamamına erdirsin inşşah

biz 6 sene flört ettik 3 senedirde evliyiz... daha ilk günkü gibi aşığız.. ölürüz birbirimize sanki dün tanışmışız gibi heyecanımızı hiç kaybetmedik...

ayy negüzel yaa bazıları dio bir senede sıkılan oluyo falan
demek gerçek aşk gerekio böle uzun ömürlü ilişkilere allah tamamına erdirsin

3 yada 3,5
nebilim bu bana doğru geliyo arkadaşım

türkiyeye izne diye gelmişti..abisis çok severdi beni tanıştırdı..hemen evlenme tklif eeti 2 ci görüşmede ..çarpılmış işte ne yaparsın:dilcikar:
bende tabi ciddi olduğunu sezince görüşmeleri arttırdım ..4 ay sonunda evlenme kararı aldık..fakat nişanımzı bi 8 ay sonra oldu bu arada daha da tanıma fırsatı buldum...10 sonrada evlendik...benim biraz kısmet işiydi ..sadece toplasanız 50 gün yüzyüze görüştüm diğerleri hep msn ile oldu..ama çok dua ettim ..şükür ..ufak tefek seyler olsada anlayışlı orta yol buluyoruz...sıkılmamaıza gereke kalamdı çünkü hep ayrı kaldık ..
kısmet işi cnm..herkezin karakteri yapısı farklı..işte

Üç yıl çıktık(mecburen ailem evlenmemizi onaylamamıştı),
Bir yıl nişanlı kaldık,
On beş yıllık evliyiz..

2001 de tanıştık 2006 da nişanlandık 2007de de evlendik bir senelik evliiyim şimdi çk mutlu bir flort dönemi geçiridm ama nişanlılık dönemim kötüydü hep sorunlarla geçti şimdi evliyim ve daha yeni yeni evliliğ anlamaya başladım

5 yıl çıktık asker bile bekledim şimdide 4 yıllık evliyim sıkılma söz konusu diye bişey yoktur bence karşılıklı anlaşmaya bakar...

2000 yılında tanıştık bir sene flört ettik sonra nişanlandık 2 senede nişanlı kaldık ve 2003 te evlendik 5 yıllık evliyiz. kısacası 8 senedir o benim hayatımda bende onun tabiki umarım beraber torunlarımızı görürüz aminnn

2 sene çıktık, 1 senede nişanlılık toplam 3 sene.

9 ay nişanlı kaldık evlendiikkkk:sm_cool:
fazla dayanamadı bensizliğe:1closedeyes:

8 ay çıktık sonra nianlandık ve hala nişanlıyız önümüzdeki bi 2 sende nişanlı kalıcaz

((

5 ay cıktık .5ay nışınlı kaldık 12 yıldır evlıyız:):):)

valla tam 4 yıl çıktım 2 yıl nişamlı kaldım altı senenin sonunda evlendim 2 yıllık evliyim sıkılmak değilde tabi bazen keşke ilk tanıştığım sene evlenseydim diyorum ve eşimi çokkkkk seviyorum
herşey sabır sadaakat ve sevgiyle oluyor allah herkese istediği eşi nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…