eşinizle ne kadar flörtünüz oldu??

2yıl 2ay 13 gün bereberiz daha ufuktada bi evlilik yoksenağlama.. off offf yarama tuz bastın canım yaa bana kalsa hemen evleniriz ama olmuyo iştee.. ama sabreden derviş muradına ermişŞenizŞeniz

2 yıl çıktık, 1 yıl nişanlı kaldık.9 yıldır evliyiz.çok sükürler olsun mutluyuz.9 yıldada 3 tane çocuk daha ne olsun

canım biz eşimle 1999 da anıştık 2004 de nişanlandık 2005 de evlendik.tabiki flört döneminde çok tartışıp ayrıldığımız oldu ama sonra hemen barışırdık.avantajlarıda var dez avantajlarıda mesela evlendikten sonra hiç birbirimizin huyuna alışmak için sorun yasamadık zaten çok iyi tanıyoduk birbirimizi.ama şuda bir gercek ki uzun süreli ilişkilerde aşk yerini sevgiye ve alışkanlığa bırakıyo.artık o senin annen baban gibi bir parçan oluy evlilikte daha mantıklı davranıyosun,cicim ayları ilk tanıştığındaki kadar tutkulu geçmiyo.ama ben haliden memnunum.

2000 tanıştık-okul işderken
2005 nişanlandık
7 yılımızda 07.07.2007 de evlendik. 11 ay 3haftadır evliyiz.
ama askere ne zaman gidicek belli değil,
keşke nişanlı hiç beklemeseydik diyorum
gerçi bu 7 yılda ne ayrılığımız ne şiddetli bir kavgamız oldu ama;
nişanı ne kadar uzatırsan aileyle okadar yüz göz olunuyor maalesef elinde olmadan...

Son düzenleme:
bence sıkılmak degil de uyusmamak oluyor
uyusmazlıklar yüzünden cözülemeyen sorunlar birike birike artık sıkılmaya baslıyorsun hatta bunalmaya
evlilik olacak birsey ve erkek te bayanda bir kere geldigi dünyada mutlu olmak ister
yok erkekler hemen sıkılırmıs
bence uyum saglayamayan mutsuz insanların sözleri bunlar takmayın kafaya
karsılıklı hersey ve artık insanlar daha bilincli bu konuda

ben görücü usulü tanıdıgım biriyle 1 ay sonra sözlendim.
üstelik sadece tel konus malarıyla
ama insanın düsünceleriyle davranısları tutarlı olmalı
bircok güzel düsüncemiz olabilir kendimize dair ama yasayabildiklerimiz karakterimizdir
7ay sözlü kaldık ve ayrıldık
ikimiz de aslında ne kadar farklı hayatları yasadıgımızı gördük

işte önemli olan süre degil 2 kisinin birbiriyle gercekten anlasabilmesi
bircok problem cıkar dogal
ama kapatılan bi konu halledilmiş olmalı
ha görücü usulüne birsey söylemiyorum
nasip işte bana göre biri de olabilirdi

simdi banka da 1 kere görüp hatta sonra unuttugum
ama beni unutmayan 3 ay sonra bulan askım var
yarın 6 ay olacak:)
ve allah a sükür tüm tartısmalarımızı (ne kadar ilerlerse ilerlesin) sonunda halledebiliyoruz
sözlendigim kişiyle cözemiyorduk bircok seyi ve en kücük tartısma da hepsi önümüze seriliyordu
yani ne nasıl tanıstıgın ne de süre
sadece mantıklı sakin anlayıslı olmak karsılıklı
empati ve birbirini dinleyip kendini de gercekci elestirebilmek
ve kendini düzeltmek için cabalamak karsıdaki ne de sabır göstermek
sonucta hepimiz cogu zaman cekilmez oluyoruz

ayyy ne yazdım
sıkılan varsa kusura bakmayın kps de n cıktım kafam yerinde degil
ha son bişey askım okulunu bitirse ben de atan sam evlenecegiz (((((((

biz 6 yıl çıktık 8 aydır nişanlıyız sorunlarımız hiç bitmiyor yıprandım ve çok yoruldum ne zormuş..

türkiyeye izne gelmişti tanıştık ve ilk günü bana evlenme teklif etti..
mütiş etkilenmiştim ..ama mantıklıda olmayı düşündüm 4 ay kadar görüştük anlaştık ve evlilik kararı aldık..aillerin tanışmasıda uzun sürdü ve 6 ay sonra nişanlandık ..9 ay nişanlılık sonrası evlendik ve şuan 8 aylık evliyiz...şükürki saygı sevgi hoşgörüyle giden bi evliliğimiz var allah herkezin mutuluğunu huzurunu ve afiyetini daimi eylesin

2001de çıkmaya başladık 2006da nişanlandık 2007de de evlendik

4ay konustuk 4ayın sonunda söz sözden sonra 3ay sonra askerlık tam toplam 2senenın sonunda evlendık suan 4senelık evlıyız.......

biz arkadaştık, yani öyle olduğumuzu sanıyordukk,
birbirimize aşık olduğumuzu anlayınca da hiç beklemedik hemen evlendik,
kendimizi arkadaş sandığımız dönem tam olarak 19 aydırr.. bu on dokuz ayın sonunda evlenmeye karar verip iki ay içinde evlendik...
bir yıl iki aydır da evliyiz...
biraz karışık anlattım ama idare ediverin..
sıkılma konusuna gelince ben hiç sıkılmadım eşimden, Allahta göstermesin,
Hayatım tüm sabahlarında onu görmek istiyorum,
Onunda benim gibi hissettiğini biliyorum...:asigim:

ya elfida cok güzel yazmıssın
son kısmı cok güzel kıs
insallah tüm asıklar böyle güzel hisseder:)

merhaba arkadşlar ben eşimle telefonda tanıştım ilk konuşmamaızda mütiş kavga ettik çünki yanlışlıkla aramış beni 3 ay birbirimizi görmeden konuştuk sonra 1 yıl flört ettik ama annemler beni vermedi 2 ay kadar bekledik baktım yumuşamadılar eşime karşı bizde kaçtık yani 2000 sonunda tanıştık 2002 ocak 2 de kaçtık 3 nikahımız kıyıldı annemler hemen gelin dediler geldik ne göreyim herkes süt dökmüş kedi gibi keşke daha önce kaçsaydım dedim içimden şimdi damadım bir tane diyor annem herkese allah böyle sevgi aşk nasip etsin

merhabalar,bizde beş sene flört ettik ve üç senedirde evliyiz.çok şükür ne aşkımız bitti ne sevgimiz hatta dahada bağlandık birbirimize,eşim her akşam eve geldiğinde beni özledinmi der::1hug:sanki günlerdir ayrıymışız gibi sarılır bırakmaz.bence insanların evlenmeden önce birbirlerini biraz tanımaları gerekiyor,az çok karakteri hakkında emin olmları gerekir.ve kesinlikle saygı,saygı olmadan bir evlilik yürümez.allah tüm evli insanların yuvalarını korusun herkez mutlu olsun.

biz 6 yıl çıktık 8 aydır nişanlıyız sorunlarımız hiç bitmiyor yıprandım ve çok yoruldum ne zormuş..

Allah kolaylık versinnn zor valla evet ama neyseki sonuca ulaşmanıza az kalmış nişanlılık evresini kısaltın bence ne kadar kısa olursa o kadar iyi olurrr

benim hala görüştüğüm bir bayan arkadaşım var 17 yaşında çıkmaya başlıyor şimdiki eşiyle ve ayrılma barışmalar arada arkadaşımın yıprandığı için sevdiğinden vazgeçip başkasıyla evlenme kararları ama sonunda hep sevdiği adamın onu ikna edip vazgeçirmeleri ve sonunda evlendiler evliliklerinin 4 yılı 1 ay sonra tamamlanıyor ve arkadaşım 41 yaşına girdi bu martta kızlar düşünün yaniii ehhhhhhhhh 24 yılll dile kolay evlenememişler hep adamın ailesi yüzünden daha doğrusu yaşlı hasta ve geçenlerde rahmetli olan allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun ama geçimsiz ve çocuklarından sadece bu oğlunun ona bakması nedeni ile adamcağızda haklı olarak benim kız arkadaşın bunu kabullenemeyeceğini düşünüp hep geri çekiliyordu evlenmekten nihayet mutlu sona erdiler ve bir oğulları var şimdi 2 yaşında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…