- Konu Sahibi o_simdi_evli
Vayy bee olaya bakk çook etkilendim ya . Allah gönlüne göre vermiş demekki ömür boyu mutluluklar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
siz tolganın evleneceğini annenizden duyduktan sonra onu arayıp neden diye sordunuz mu onu merak ettim ???
Vayy bee olaya bakk çook etkilendim ya . Allah gönlüne göre vermiş demekki ömür boyu mutluluklar
sen en dogrusunu yapmissin eger seni gercekten sevseydi seni birakmazdi hemde senin haberin bile olmadan annen soylemese dondugunde karisiyla karsina cikardi neye ugradigini saririrdin
etkileyiciydi...sonunda yaşadığınız,eskiyi tamamen unutturan bir kişiyle Yüce Allah'ın yollarınızı birleştirmesine hamdolsun.kalp kırmak,hakka girmek ne kötü bir akıbete haberci.Yunus Emre "...Bir kez gönül kırdın ise bu kıldığın namaz değil..." derken ne güzel de anlatmış önce önemli olanın insanı sevmek,hak gözetmek olduğunu.arkadaşım adına çok sevindim.Yüce Allah yuvanızı huzurlu,mutlu etsin,birbirinize sevginizi artırdıkça artırsın...Al mazlumun ahını çıkar aheste aheste diye boşuna da dememişler.
Kendimi resmen bi kitap okuyo gibi hissettim , ay bilmiyorum aslında belki de size yaptığı bu kötülük sizin için yapılmış büyük bir iyiliktir ailenizle aranız açılmadı böylece :)
Herkes hakettiğini yaşar diye bi söz var ya o olmuş bence size ömür boyu mutluluklaaar :)
Allah mutlulugunuzu daim etsin cnm