tüm yorumları okumadım ama ben birşeyler söylemek istiyorum...
aynı olmasa da yakın şeyler...
abimin kızınada annem bakıyordu ve ben o zaman öss ye hazırlanıyordum yani bende yardımcı oluyordum...
annem özellikle özen gösteriyordu...ekstra yani çünkü abimde çok titizlenirdi...sürekli laf yerdik beğenmezdi...
böyle böyle 2 sene baktı annem ben kazanıp başka şehre gittim...
yengem birşey demezdi Allah var yani sessizdir...sadece şöyle böyle diye aklına yatmayan şeylerde ikaz ederdi...
neyse birgün annem demişki...al oğlum kızını kendin bak ben artık bakmıcam yeter demiş...artık abim kimbilir ne kızdı da bağırdıysa kadına:)
abim tabi kalakalmış...baya konuşmadı annemle falan ama sonra oda hak verdi...kadının burnundan getirdi..
diğer konu yeğenimde bize ananem beni dövüo babanne sende kalıcam derdi,orda da babannem bana yemek vermiyor diyormuş...
çocuklar annelerine kendini göstermek yada dikkat çekmek için yapıyorlar bunları...eşinizin inanmasına yada tavırlarına yorum yapamam ama abimden çok çektik...
şimdi benmde 2 aylık kızım var...elide yüzüde çiziliyor ben başında durmama rağmen,eşim bana başlarda söylendi,bir haftasonu al dedim sen bak ben sadece emzircem hiç almadım kızımı,döndü döndü öğleye doğru özür diledi...
kolay değilmiş dedi....cidden çok zor üstelik anneye daha kolay annesi olmayan çocuk huysuzlukta yapıyor yalanda söylüyor yalan demişken ilgi çekmek için...anneye yapamıyor anne hep yanında çünkü
eminim bunları yaşayan çok insan vardır ama annenizde birgün al çocuğunu diyebilir benim annem gibi....