yani bakıcı fikrini kabul etmeyecek bu belli zatenbakıcı fikrini kabul etmeyeceğinden adım gibi eminim
zaten bana işten çık diyor
e peki borçlar nolacak diyorum
ne yaparsan yap diyor
ama bari bakana da sesini çıkarma demi ama
kaldı ki bakan da aneanne daha ötesi var mı
işten çıksan da ne yaparsan yap diyor
çok zor bi durumdur eminim
ben çalışmıyorum 2 tane çocuğum var bazen anneme giderim,geldikten sonra annene gittin hasta ettin der
ve daha neler neler çok pimpirikli ama eşin gibi değil
yani nasıl anlatsam çocukların üstüne çok aşırı düşüyo
düşseler onlar düşene kadar sen neredeydin diyo yani saniyede olan bişey bu
boynuna tasma takıp da gezdiremem ya bven bu çocuğu
çocuk bu düşe kalka büyür,kolu da kırılır,bacağı da
bizim elimiz de mi sanki,hasta da olur,ateşi de çıkar,sinek de ısırır,kavga da eder,dayak da yer,dayak da atar
insan olmanın büyümenin bir aşamasıdır bunlar
ben bu konuda oldukça geniş davrandım hep
o endişelendikçe hep yatıştırmaya çalıştım
hazır gıda da verdim yeri geldi tozda toprak da da oynattım
çocuk için tozda toprakda yaşıtlarıyla oynanan oyun evde ebeveynle oynanan oyundan
çok daha fazla gerekli ve önemli gelişimi açısından
ben bu problemleri ilk çocuğumda çok yaşadım her dediğine tmm dedikçe tepeme çıktı
ikinci çocukta da bişey dediğinde çok biliyosan buyur kendin bak ben seve seve çalışırım dedim
senin olduğu kadar benim de çocuğum yeter artık bi tane büyüttüm bişey olmadı bunu da pekala büyütebilirim
sen söyleyince başına bişey gelmeyecek mi dedim bana bi daha çocuk konusunda öğüt verme dedim
senden daha çok bilgiliyim bu konuda dedim kaç kitap okudum hala da okuyorum dedim
yanlış yaptığımı düşündüğün bi mesele olursa da bunu karşılıklı fikir alışverişinde bulunarak konuşabiliriz buna açığım dedim
o zmndan beri pek bişey demez
haa yine çocuk yüzünden tartışmalarımız olur ama eskisi gibi değil çok şükür
hiç sorma arkadaşım bir yere gitsek çocuk düşer mi, başına birşey gelir mi, hasta olur mu diye yaptığım hiçbir şeyden zevk almıyorum
inan böyleside çok zor, ancak çeken bilir
seni çok iyi anlıyorum erkekler biraz daha endişeli oluyolar cnm yukarıda da anlattım işte
ben de ne çok dolmuşum yaz yaz bitmedi
Son düzenleme: