- 19 Aralık 2011
- 1.742
- 34
- 113
- 32
Annenizle kardesiniz ne guzel bakiyormus iste esiniz resmen nankorluk yapiyor bence. Bakici elinde buyuse ne yapacakti?
Kendi annesi yasiyor olsaydi ve o baksaydi eminim kola icirse bile gormezden gelirdi.
Kendinizi yemeyin aksam oturup konusun sakin sakin.
İsterse her konuda annesini koruyan bir erkekte olsa dahi çocuğu konusunda eşinin annesine söylediklerini kendi annesine de söylerdi bence.
Gerçekten erkekler çocukları konusunda çok garipler.
Kendileri bişey yapınca sorun yok.
Baskası yapınca hep sorun çıkarırlar
Bu kim olursa olsun.
Evet eşinizin yaptığı hiç hoş bir şey değil.Ben de çok kızdım.Nankörlüktür bu.Kasti mi yapıyor ki?Neyse azıcık sabredin çocuk büyüdükçe bu sorunlar ortadan kalkacaktır.Ben buna benzer şeyleri ablam ve eniştemden gördüm.Yeğenim 5 yaşını doldurdu.Onlar da birçok şeyi aştılar zamanla herşey rayına oturdu.Annenizin ve kardeşinizin sakinliği,mantıklı oluşları çok güzel,hep böyle devam eder umarım.Fevri yaklaşmıyorlar.Bu çok önemli ve bu konuda da şanslısınız.Ben bir öneri de bulunmak istiyorum.Neden kreşi düşünmüyorsunuz?Kreş yaşı çoktan gelmiş.Zaten 5 yaşını doldurdular mı artık okula alıyorlar.Bence kreşe verin.Anneniz de hastaymış bakÇok geçmiş olsun.Hem anneniz hem kardeşiniz zan altında yada sizin aranızda kalmazlar.Eşinizin tavrında da değişiklikler görebilirsiniz belki.Kreş olayına tekrar gelecek olursak.Anneanne,babanne olayı çok farklı oluyor çocuğun eğitiminde.Maalesef bir yerde eksik kalıyor çocuk hep.Zamana ayak uydurmak lazım.Kreşlerde neler öğretiliyor.Benim yeğenimde olumlu değişmeler oldu mesela kreşe başladığında.Lütfen bunları es geçmeyin.Canınızı da sıkmayın,kocanızla aranız kötü olmasın.Halledilmeyecek şeyler değil bunlar..
İsterse her konuda annesini koruyan bir erkekte olsa dahi çocuğu konusunda eşinin annesine söylediklerini kendi annesine de söylerdi bence.
Gerçekten erkekler çocukları konusunda çok garipler.
Kendileri bişey yapınca sorun yok.
Baskası yapınca hep sorun çıkarırlar
Bu kim olursa olsun.
Ben su an calismiyorum ama bebek dogunca esim de ayni triplere girer ve elestirirse ben cok sinirlenirim gercekten.
Yapar gibi de geliyor sanki :)
ne konuşayın arkadaşım siz söyleyin bir akıl verin
ben ne dediysem bu adam böyle
Ben su an calismiyorum ama bebek dogunca esim de ayni triplere girer ve elestirirse ben cok sinirlenirim gercekten.
Yapar gibi de geliyor sanki :)
kayın babam elinde şekerlerle geldiğinde birşey demiyor ama
kayın babam emekli binbaşı
çok sinirlidir ona bişey diyemez
Valla ben evli bile değilim etrafımda gördüklerim kadarıyla burada yorum yaptım.
Benim canım sevgilimde yapacaktır ileride eminim bu konudan tartışırız artık baya
Sanki falan yok yapcak yapcak ve hiç insan ayırmıcak cidden bunu yaparken
Çocuklarına çok düşkün ya babacıkları saolsunlar
Simdi anne ve kardesinizi overseniz super bakiyorlar diye, esiniz daha cok ofke duyabilir.
Yerinizde olsam ne yapardim diye dusundum. Sanirim soyle yapardim, internetten 1-2 bakici telefonu bulurdum (blof tabi) sonra da esime, bu konudan cidden cok huzursuz oldugumu, biktigimi, resmen cocugumun emin ellerde olmasindan rahatsizlik duydugunu soyleyip, bakicilarla gorusup randevu alacagimi ve kendisinin de gorusme sirasinda orada olmasini istedigimi kararli bir sekilde soylerdim. Iste o zaman hersey boyut degistirecektir bence.
arkadaşım baştan tavrını koy
ben öyle yapamadım
her iki tarafıda idare etmek onları üzmemek adına hep kendimden verdim
ailemde hep kendinden veriyor
bizimkide tepemize çıkıyor
Ben pire icin yorgan yakan biriyim. Eger bana mudahale etmeye kalkarsa kendi huzuru bozulur guzelim, dunyayi dar ederim valla erkek dedigin kadin isine karismaazzz
Bilemiyorum o sinirli diye korkuyordur sanırım
Başkasına bu şekilde davranmadığı oluyor mu
Yoksa sadece babasınamı
bakıcı fikrini kabul etmeyeceğinden adım gibi eminim
zaten bana işten çık diyor
e peki borçlar nolacak diyorum
ne yaparsan yap diyor
sadece babasına bu şekilde
Yaptıkları çok saçma ama onlarında kötülükten yaptıklarını sanmıyorum
Çocuklarına paronayaklık derecesinde düşkün oldukları için sanırım bu şekilde davranıyorlar.
Mutlaka. Babam da anneme cok mudahale edermis ki evlatlarina resmen asiktir canim babam.
Ama babam anneme cok yardimci olurmus.
Benim lafim, senin bebege bakmani begenmeyen ama yardim da etmeyen tipler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?