- 26 Mayıs 2021
- 114
- 80
- 36
- Konu Sahibi aysunasude
abla ablacııımOkumakla adam olunmuyor biraz saygı ve yazdıklarınızı da bir gözden geçirin karşınızdaki insan sizden büyük..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
abla ablacııımOkumakla adam olunmuyor biraz saygı ve yazdıklarınızı da bir gözden geçirin karşınızdaki insan sizden büyük..
Yazdım zaten canısı kızım gibi dedim.Ayol hanım abla benim canım ciğerim. Ne ayıbı
Heeee söylee dinliyorum anlat biraz.abla ablacııım
Kaç yaşında cıkacaksın çok merak ediyorumabla ablacııım
Emrin olur paşam ..hadi gidiyorum rahat edin, herkes yerine geçsin bdv'ye geçebilirsiniz, takılın orada ablalar teyzeler
Ergen olmasında ..Kaç yaşında cıkacaksın çok merak ediyorum
Bir daha köşede yaşıtlarınla oyna burayı meşgul etmehadi gidiyorum rahat edin, herkes yerine geçsin bdv'ye geçebilirsiniz, takılın orada ablalar teyzeler
Ben yaştan ziyade cinsiyeti merak ediyorum, geliyöö mahmut abeyyyKaç yaşında cıkacaksın çok merak ediyorum
Ahey ahey gazoz bile vermem teklif bile etmem kiBen yaştan ziyade cinsiyeti merak ediyorum, geliyöö mahmut abeyyy
Ayar kaçınca potansiyel mahmut abey gözüyle bakar olduk herkese, bu bir insanlık sucu, oynuyollaa bizimlenAhey ahey gazoz bile vermem teklif bile etmem ki
uğurlar olsun, uğurlar olsunamguard'lar toplandı
Konu içeriği değil ki olay, terbiye sınırlarını aşan üslup.Güzel bi konu açılmış. Neden dalaşıp can sıkıyosunuz! Eğlenin işte, işine gelemeyen yazmasın. Hiç hoş değil bu yaptığınız. Koca koca kadınlarsınız.
Konu yapılan saygısızlık ...Güzel bi konu açılmış. Neden dalaşıp can sıkıyosunuz! Eğlenin işte, işine gelemeyen yazmasın. Hiç hoş değil bu yaptığınız. Koca koca kadınlarsınız.
Bu kadar da tatlı olunmaz ki
Tavşanlarım benim