- 25 Temmuz 2013
- 12.806
- 52.380
- Konu Sahibi aysunasude
E ama kendi kendine hakaret ediyor yazııık.Son son hakaret edeyim diyor konu sahibi
Rahat bırakalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
E ama kendi kendine hakaret ediyor yazııık.Son son hakaret edeyim diyor konu sahibi
Rahat bırakalım
Bunu diyen sen misin acaba?esra erol fun club mode on
biraz seviye pls
Dur dur çarpılcaz şimdiYollarsak geri gelir çünkü eksik kalmış olur burçlar ve gezegenler kabul etmez abla. Gezegenlerin bir bildiği var ki ikisini birden muammere yazmışlar. Tövbe estağfurullah.
Bir programda yaşanan skandalı bilmek için illa onu izlemek gerektiğini düşünüyor işte.Unutmadan esranın programlarını seyretmem bilgilerinize hoca hanım:)))
Hobim belgesel seyretmek siyasi programları izlemektir:))
Yolluk olarak yanına arkadaş arıyor. Mapusta Esra Erol izlerE ama kendi kendine hakaret ediyor yazııık.
Evet ne diyoruz arkadaşlar güle güle sanaaaa yolun açık olsunSon son hakaret edeyim diyor konu sahibi
Rahat bırakalım
İzleyene bişi demem ben izlemem kendi alanlarım var benim .Bir programda yaşanan skandalı bilmek için illa onu izlemek gerektiğini düşünüyor işte.
Varmı hiç yok ...Yolluk olarak yanına arkadaş arıyor. Mapusta Esra Erol izler
Esra değil de müge yu kaçırmamİzleyene bişi demem ben izlemem kendi alanlarım var benim .
Onuda seyretmem hiç varya..Esra değil de müge yu kaçırmam
Onu seyredip dertlerime katlanıyorum ablaOnuda seyretmem hiç varya..
Derde dert katıyor onlarda,ben öyle düşünüyorum.Onu seyredip dertlerime katlanıyorum abla
La profil resmine bayildim ajsjsjsjjs taksimmm?Onu seyredip dertlerime katlanıyorum abla
Taksim dayı candırLa profil resmine bayildim ajsjsjsjjs taksimmm?
Sırada ahretliği varönce mod dan medet umdun, oradan bir şey çıkmadı
sonra 2 3 kankini toplayıp geldin
sırada ne var
Avukat olayını sabah gördüm birine sarmış tanıdığımız bir üye hatta.Biri geliyor avukatım ayağına insanlara tehtid savuruyor..
Diğeri geliyor astrolojiden ahkam keserek saygısızlığı nirvanaya taşıyor..
Arkadaslar cocuk parkı yolun karşısında sizleri oraya alalım takılın
HanimKelesimiGetir bebeğim no stress