- 20 Mart 2008
- 140.552
- 210.555
- 60
- Konu Sahibi aysunasude
Hahahha çok komik ağlayacağım şimdi çok duygulandım gördnmü..:)
sözle yenemediğimi ağlamayla yenerim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hahahha çok komik ağlayacağım şimdi çok duygulandım gördnmü..:)
sözle yenemediğimi ağlamayla yenerim
Hahahha çok komik ağlayacağım şimdi çok duygulandım gördnmü..
ikinize de geçmiş olsun hanımlarBurclarla is bitseydi ne spiraller ne kondomlar dayandırdı bize herhal
Ben AKREP kocam YENGEC.
Velhasıl kelam depresyondayim hocam
Haydaaaaaikinize de geçmiş olsun hanımlar
Sağol dr hanım dermişim,git ötede oyna istersen kumdan kaleler yap kendine ..ikinize de geçmiş olsun hanımlar
Sinirleniyor konu sahibi detay istiyor ellam burc uyumu varsa sex muhtesem olmali diyorrr alfjdkfjfÇok şükür aktif bir hayatım var yeterli mi acaba sizin için..
Öylrymişim kuzum baksana oysaki engin tecrübelerimi paylaşmadım diye gerildi:))HanimKelesimiGetir abla rahibe olmuşsun haber vermiyorsun
Detayı alamadıya ona gıcık oldu şimdi:))Sinirleniyor konu sahibi detay istiyor ellam burc uyumu varsa sex muhtesem olmali diyorrr alfjdkfjf
Takmayın bence ..Haydaaaaa
Bunu bi herife acacagimm..Takmayın bence ..
Bir kahvede ben rica edeceğim şekerli olursa sevinirim:))Bunu bi herife acacagimm..
Burclar iyi aslan parçası yataga davet ediyorum seni filan..
Psikolojimi de gecmis olsun dedi konu sahibi gecsin madem diyecegim
Ama once bir kahve içeceğim
Evet evet yetemedim kendime dediydim de ondan.naptın kız tek başına laf yetiştiremeyince arkadaşlarını mı çağırdın takviye kuvvet niyetine
:)
önce mod dan medet umdun, oradan bir şey çıkmadıEvet evet yetemedim kendime dediydim de ondan.
Boş işlerle uğraşma sakın.
evlilik telaşında olanlara ders niteliğinde olmasını dilediğim bu başlığa??????? ders niteliği mi;?? insanlar evlenirken aaa dur bi burcuna bakayım balık burcuysan evlenemeyiz cinsel hayatımız cok dusuk olur mu dıyecekler?? neyin dersi bu? değiştirilebilir bir şey değil ki? yahu bunun burçla ne ilgisi var.kusura bakmayın ama ben çok mantıklı bulmadım ve konu açmışsınız her türlü eleştireye açık olmanız gerekirken sızınle aynı fıkırde olmayan ınsanları da cırkın uslubunuzla terslıyorsunuz..ben akrep
eşim boğa
cinsel hayatımız tavan
sizin burçlarınız ve yatak durumunuz nedir?
evlilik telaşında olanlara ders niteliğinde olmasını dilediğim bu başlığa katkılarınızı bekliyorum hanımlar :)
Medet umdum ha çok komiksin varyaönce mod dan medet umdun, oradan bir şey çıkmadı
sonra 2 3 kankini toplayıp geldin
sırada ne var