- 26 Mayıs 2021
- 114
- 80
- 36
- Konu Sahibi aysunasude
anacığım muhteşem de diyen yok zaten, ama bu kadar da stres yapıp kendini yıpratma nötr kalMuhteşem dememi beklemedin herhalde demi.
Yapsana sende eksileri hadi bakalım..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
anacığım muhteşem de diyen yok zaten, ama bu kadar da stres yapıp kendini yıpratma nötr kalMuhteşem dememi beklemedin herhalde demi.
Yapsana sende eksileri hadi bakalım..
Niye yıpratayım ayol,gencecik neneyim aşık olduğum bir kocam var.anacığım muhteşem de diyen yok zaten, ama bu kadar da stres yapıp kendini yıpratma nötr kal
Ben, konu sahibinin üyelere hakaretinden başka bir yorumunu görmedimHiç bir yere varmayacak görün ..
Önceden sayfalarca insanlar cinsel hayatlarını ortaya atıp yazıyorlardı ben tepki verince sus pus olundu.
ben akrep
eşim boğa
cinsel hayatımız tavan
sizin burçlarınız ve yatak durumunuz nedir?
evlilik telaşında olanlara ders niteliğinde olmasını dilediğim bu başlığa katkılarınızı bekliyorum hanımlar :)
HabibimmHanimKelesimiGetir abla yettim gayri
Çoktan aştı bile ...Terbiye sınırlarını aşanları burda barındırmıyorlar yalnız, aşmayın konu sahibi
Aşkınız destan ablacım maşallah gencecik anneannesin konusanlara bak senNiye yıpratayım ayol,gencecik neneyim aşık olduğum bir kocam var.
Yettimi...
Birde eğitimciymişin öyle yazıyor..amguard'lar toplandı
Boşver abla ya muhattap olmaBirde eğitimciymişin öyle yazıyor..
Tam ben yazacaktım ergen gibi konuşan 30yas üstü eğitimci!!Birde eğitimciymişin öyle yazıyor..
Hiç güleceğim yoktu ablaBirde eğitimciymişin öyle yazıyor..
evet başkasının eğitemedikleriyle uğraşmakla geçiyor ömrümBirde eğitimciymişin öyle yazıyor..
Sağol canısı.Aşkınız destan ablacım maşallah gencecik anneannesin konusanlara bak sen
Bişey derimde şu siteye saygımdan dolayı susuyorum..evet başkasının eğitemedikleriyle uğraşmakla geçiyor ömrüm
Okumakla adam olunmuyor biraz saygı ve yazdıklarınızı da bir gözden geçirin karşınızdaki insan sizden büyük..evet başkasının eğitemedikleriyle uğraşmakla geçiyor ömrüm
Ayol hanım abla benim canım ciğerim. Ne ayıbıNe ayıp