- 20 Mart 2008
- 140.571
- 210.672
- 60
- Konu Sahibi aysunasude
Bana direk tavşan dediği için ..Tavşanlara laf atmayın, onların sizin cinsel hayatınızla ilgisi yok ki Sahi var mı
Yoksa tavşanlar ne kadar sevimli dostlarımızdır.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana direk tavşan dediği için ..Tavşanlara laf atmayın, onların sizin cinsel hayatınızla ilgisi yok ki Sahi var mı
Demi çok tatlılarBu kadar da tatlı olunmaz ki
İroni yaptım abla ablacıım sana Abla diyebilir miyim ? Pempegülle,tavşan arkadaşın postlarında bana destek olursunBana direk tavşan dediği için ..
Yoksa tavşanlar ne kadar sevimli dostlarımızdır.
Eşimde git diyor ama gidemiyorum çocuklar yüzünden. Buradan nedenim yok çıkamıyorum alışkanlıkev sahibiyle kavga edip hala evden çıkıp gitmeyenler, bu ne aymazlıktır ya hu
Herkese kucak açarım burada,ablalık budur bana göre.İroni yaptım abla ablacıım sana Abla diyebilir miyim ? Pempegülle,tavşan arkadaşın postlarında bana destek olursun
Çok teşekkür ediyorumHerkese kucak açarım burada,ablalık budur bana göre.
Tam destek her zaman.
Yükselene göre olması lazım mantiken.yükselen burca göre mi yükselmeyen burca göre hesap yapcagız acaba
Rica ediyorum bendeÇok teşekkür ediyorum
Yufkacıya giderken kimi alcak yanına sjksjksjkYükselene göre olması lazım mantiken.
Evlencek insan: Ay dur KK'da konu açılmıştır cinsel uyum ve evlilik üzerine, ona bakayım da öyle evleneyim.
Yine evlencek insan: Aaay askiiiim, kusura bakma evlenemeyiz burçlara göre benim yufkacı muammere kaçmam gerekiyor.
esra erol fun club mode onYufkacıya giderken kimi alcak yanına sjksjksjk
Eltisinin de burcu uyumluysa mecbur alacak yanına.Yufkacıya giderken kimi alcak yanına sjksjksjk
İlk defa komik emojisi bıraktım iyi bak mutlu ol istedim ...esra erol fun club mode on
biraz seviye pls
Seviye?esra erol fun club mode on
biraz seviye pls
Yoksa yollamayız yani.Eltisinin de burcu uyumluysa mecbur alacak yanına.
Diyor...Seviye?
Son son hakaret edeyim diyor konu sahibiSeviye?
Yollarsak geri gelir çünkü eksik kalmış olur burçlar ve gezegenler kabul etmez abla. Gezegenlerin bir bildiği var ki ikisini birden muammere yazmışlar. Tövbe estağfurullah.Yoksa yollamayız yani.
Unutmadan esranın programlarını seyretmem bilgilerinize hoca hanım:)))esra erol fun club mode on
biraz seviye pls