Eşinizin yanında rahat mısınız? 🙉⚡️

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Herkese huzurlu geceler 🐣💓
Yaklaşık 2 hafta sonra nikahım var. Ve sizlere danışmak istediğim ufak dertlerim.. Normal gündelik hayatımda süsü püsü, giyinmeyi, bakımlı olmayı seven biriyim, abartı olmayan makyajı da çok severim :) Evdeki halim bu sebeple gözüme çok kötü geliyor, ufacık bir maskara sürmek onu kirpiklerime çok az değdirmek bile beni çok iyi hissettiriyor. 🤩 Ama haliyle evde de sürekli böyle dolaşamam. Eşimin yanında da bu sebeple sanki kötü ve kasıntı hissedecek gibiyim. Sizlerde evlenmeden önce böyle düşünüyor muydunuz, acaba alışınca artık kötü gelmemeye mi başlıyor? Hele uyanınca o tipim.. güzeller güzeli. 🤪gerçekten en vahimi o. 🤓 Vücudum da mükemmel değil, bir sürü kusur dolu. Mesela miniminnoş küçücük bi çift meme, alerjiden mütevellit kollarım ve bacaklarım komple kırmızı nokta nokta pütürcüklerle dolu. İlaçlarla azalsa da geçmeyen.. Sizler eşinizin yanında rahat mısınız? Her haliniz onun gözüne güzel geliyor mu? Ay şuramı görmesin, ay ya görürse, ya çirkin görürse beni, makyajsız görmesin, yanında şunu giyeyim bunu giymeyim gibi düşünceler çok mu saçmalar saçması 🙈 nikah yaklaştıkça endişeyle ve saçmalıklarla karışık bi heyecan.. ☺️ Siz bu durumları nasıl aştınız çok merak ediyorum yorumlarınızı 🥰
Onun vucudunun kusursuz olduğunumu düsunuyosun ? Hepimiz insaniz hic birimiz dizilerdeki gibi degiliz evde. Kasmayin kendinizi esinizin gozunde zaten dunya guzelisiniz :KK200:

Yaklaşık 2 hafta sonra nikahım var. Ve sizlere danışmak istediğim ufak dertlerim.. Normal gündelik hayatımda süsü püsü, giyinmeyi, bakımlı olmayı seven biriyim, abartı olmayan makyajı da çok severim :) Evdeki halim bu sebeple gözüme çok kötü geliyor, ufacık bir maskara sürmek onu kirpiklerime çok az değdirmek bile beni çok iyi hissettiriyor. 🤩 Ama haliyle evde de sürekli böyle dolaşamam. Eşimin yanında da bu sebeple sanki kötü ve kasıntı hissedecek gibiyim. Sizlerde evlenmeden önce böyle düşünüyor muydunuz, acaba alışınca artık kötü gelmemeye mi başlıyor? Hele uyanınca o tipim.. güzeller güzeli. 🤪gerçekten en vahimi o. 🤓 Vücudum da mükemmel değil, bir sürü kusur dolu. Mesela miniminnoş küçücük bi çift meme, alerjiden mütevellit kollarım ve bacaklarım komple kırmızı nokta nokta pütürcüklerle dolu. İlaçlarla azalsa da geçmeyen.. Sizler eşinizin yanında rahat mısınız? Her haliniz onun gözüne güzel geliyor mu? Ay şuramı görmesin, ay ya görürse, ya çirkin görürse beni, makyajsız görmesin, yanında şunu giyeyim bunu giymeyim gibi düşünceler çok mu saçmalar saçması 🙈 nikah yaklaştıkça endişeyle ve saçmalıklarla karışık bi heyecan.. ☺️ Siz bu durumları nasıl aştınız çok merak ediyorum yorumlarınızı 🥰
Nisanlinin mükemmel olduğunu mu dusnuyorsun. Eşinin doğal halini gördükten sonra kendini kötü hissetmiceksin emin ol🤣🤣

Bende çatlak falan var ergenlik sağolsun 😃
Hep dert ederdim ilk aylar bakma etme diyerek geçti şu an tamamen salmış moddayız 6 ayda herkes özüne dönüyor :KK70:
Arada makyaj yaparken adam bi yere mi gidiyoruz unutmuşum diyor sdfjkjk
Ay son rezilliğimi yazayım, geçen 1 saatlik mesafede bi yere yürüdük hem spor olsun diye. Neyse yürüdük geldik aşırı yorulmuştum hava da sıcaktı ben üstümü çıkarırken nerden estiyse fantezi yapayım dedim pijamamı giymeden uzaktan adama gel gel diyip arkamı döndüm adam kahkahalara boğuldu bi koşu gittim aynada bi baktım iç çamaşırımın ortasında çizgi olarak ter izi ahahahah ay rezil oldum sonra gidip paçalı donumu giydim ama yaklaşık 1 saat güldük bu duruma :KK53: :KK70:

Her daim dışarı çıkar gibi evde bakımlı olmak cildimize zarar bence ya her şeyden önce
Özellikle de dışarı çıkar gibi diyorum
Çünkü insan evinde rahat olmak ister
Neticede ziyagil ailesi değiliz hiçbirimiz

Evde karşılıklı gaz çıkarmak, beraber tuvalete gitmek, beyaz donla yatmak filan hiç bana göre değil
Tüm cinsel isteğim söner, saygım kaçar öyle durumlarda
Rahatsız olmayanlar varmış
O da onların tercihi
Evlilikte bir yılı geçtik ama 7 yıllık beraberlikten bahsediyorum
Öyle yeni gelin tripleri sanılmasın yani

Önce siz kendinizi kusurlariniz ile sevin. O zaman adam onlari gormez bile.

Bu konu da yorum yapmak bana düşmez artık sanırım çünkü boşanma aşamasındayım, ama ben de bikac şey söylemek istedim; ben de snein gibi cekingelerim vardı ama evlenmeden bisuru alışveriş yapmıştım gecelikler evde şık güzel ev giysileri Hepsini de giydim zaten severim temiz düzenli olmayı hatta doğumdsn sonra bile lohusa halimle bile dikkat ettim ama her seferinde eşim bir kusur buldu , böyle yapsan daha güzel olurdu saçın niye böyle , dön bakayım çatlak mi çıktı sen de ( ki alakası yok hala bakarım nerde gördü bu çatlağı diye :))) gidip çatlak tedavisi ol sevmem ben vücutta pürüz vs..bunlar gibi bi çok sey...yani kısacası demem odur ki seven insan seni olduğu gibi kabul etmeli, böyle şeylere takılmamali
Ilk kez catlaga takan bir erkek okuyorum burada. Ben 2 doğumdan sonra zor toparlandim, catlak desen genç kizligimda bile bacaklarım catlakti...hic böyle bir soze maruz kalani duymamıştım (git catlak tedavisi ol gibi).erkekler genellikle böyle şeyleri görmezler diye dusunuyordum

Ilk kez catlaga takan bir erkek okuyorum burada. Ben 2 doğumdan sonra zor toparlandim, catlak desen genç kizligimda bile bacaklarım catlakti...hic böyle bir soze maruz kalani duymamıştım (git catlak tedavisi ol gibi).erkekler genellikle böyle şeyleri görmezler diye dusunuyordum
:)) Aşırı mukemmelliyetci idi kendisi ,ben söylediklerine uzuldugumde kendince savunması şu idi ; senin için diyorum daha güzel gorunursun vs gibi bi çok şey

Bu konu da yorum yapmak bana düşmez artık sanırım çünkü boşanma aşamasındayım, ama ben de bikac şey söylemek istedim; ben de snein gibi cekingelerim vardı ama evlenmeden bisuru alışveriş yapmıştım gecelikler evde şık güzel ev giysileri Hepsini de giydim zaten severim temiz düzenli olmayı hatta doğumdsn sonra bile lohusa halimle bile dikkat ettim ama her seferinde eşim bir kusur buldu , böyle yapsan daha güzel olurdu saçın niye böyle , dön bakayım çatlak mi çıktı sen de ( ki alakası yok hala bakarım nerde gördü bu çatlağı diye :))) gidip çatlak tedavisi ol sevmem ben vücutta pürüz vs..bunlar gibi bi çok sey...yani kısacası demem odur ki seven insan seni olduğu gibi kabul etmeli, böyle şeylere takılmamali
Cidden doğru bir karar vermişsin
Kendi çok mükemmel sanki, gitsin buruşuk bamyasını ütületsin
Çok sinir oluyorum şöyle kendini şaheser sananlara
İnsanız kusurluyuz kimse kusursuz değil
Bu o kafaya sahip olamayacak kadar kibirli bir kulmuş, yazık.

Cidden doğru bir karar vermişsin
Kendi çok mükemmel sanki, gitsin buruşuk bamyasını ütületsin
Çok sinir oluyorum şöyle kendini şaheser sananlara
İnsanız kusurluyuz kimse kusursuz değil
Bu o kafaya sahip olamayacak kadar kibirli bir kulmuş, yazık.
Aslında inanki en başta takılmamıştim hatta beni daha güzel görmek istiyor diye düşünüp herşeyime dikkat ettim, ama kendi pek elestiri kabul etmezdi, ama asıl sorunumuz bu değilmiş tabi ailesinin lafıyla hareket edip beni ve evladımı sildi kendisi, ben yine yuva yıkılmasın diye uğraştım ama sonuç malesef olumsuz şuan zaten o istese ben istemiyorum aklım başıma geldi

Esim ilişkimizin başından beri makyajsiz daha güzel olduğumu söyler bundan ötürü hic kasmadim😁Zaten esim o kadar rahat ki ister istemez uyum sagladim

Hayatımda, yanında en rahat olduğum kişi eşim. Temizliğime, giyim kuşamıma vs. dikkat ederim ama hiç de kasmam, her halimi görüyor biliyor, ben de onunkini görüyorum. maalesef benimki de fıslıyor arada, direkt keyfini kaçırıyorum bozuyorum ben 😀 İnsan evlenmeden önce nasıl olacak rahat olmaz ya diye düşünüyor da hiç düşünmeye gerek yokmuş tabi sevdiğimiz sevildiğimiz bir insanla evleniyorsak. Evlilik eğlenceli bir şey ya ☺ tabi bu eğlence kısa da sürebilir bakalım. Demem o ki eğlenmeye bak keyfini çıkar.

Ben ilk evlendigimde sizin gibi dusunup kiş ortasi sexy kiyafetler giymistim.ev buz gibi ama ben sirf guzel goruneyim diye giyindim.sonuc ne mi oldu 1.haftamizda hastanelik oldum üşütmuştum😊

Biz sevgiliyken birlikte yaşamaya başladık. İlk zamanlar o gelmeden süslenir püslenir kokular sürünürdüm. 6 sene sonra anneanne donları ile dolaşmaya başladım evde. Eşim donlarıma "libidosavar" adını verdi. Ama libidosunda da azalma yok maşallah =))

Afedersiniz hayvanlığa kaçan rahatlığı sevmiyorum
Çekinmeden osurmak (yanlışlıkla kaçabilir), çekinmeden geğirmek, beraber tuvalete girmek, gözünün önünde burnunu karıştırmak, uzun süre yıkanmamak, ter kokmak felan doğrudan soğuma sebebi.
Ama makyajsız olunur, saçlar dağınık olunur, pijamalı olunur, çıplak olunur, sivilceli olunur, selülitli olunur, abartmadan ufacık tıraşsız olunabilir eğer fırsat bulunamadıysa.
Hiçbişey suistimal edilmemeli
Allah razı olsun ya, hislerime tercüman oldun🙏

Konu sahibi kaç yaşında acaba? İnşallah evliliğin ne olduğunu kavrayabilecek bir yaştasındır ama bu düşüncelerle zor 😢

Ay ne kadar heyecanlı dönemler 🥰 Daha önce bahsetmiştim ben pazardan rahat kıyafet alma batağına düştüm. Çok zor bir bağımlılık, Allah kimseye vermesin. Ağzı yüzü kaymış, dikiş hataları olan , güllü dallı ama inanılmaz rahat pijamamsı şeylere bağımlı oluyorsunuz. Ben Shusui ben bir pazar paçavrası bağımlısıyım 🤣🤣🤣 Evde böyle geziyordum ünide ve sonrasında , evlenince nasıl olacak diye panik oldum sizin gibi ama bilin ne oldu, kocamı da çektim bu batağa 🤭 5 liralık pamuklu anane donu gibi şorta hastayız. Beraber rezil giyince normal geliyor göze. Kızımda mesela 3 oldu yeni, arada böyle elbise falan giyince tuhaf oluyor. Ay çocuk güzelmiş aslında falan diyoruz 😄

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X