• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Eşinizin yada Sevgilinizin Ayaklarını Yıkarmısınız?

Eşinizin Yada Sevgilinizin Ayaklarını Yıkarmısınız?

• Evet,yıkarım

OY: 96 35,7%
  • Hayır,asla yıkamam

OY: 41 15,2%
  • Geçerli bir sebebi varsa yıkarım

OY: 132 49,1%

• Ankete Katılan
    269
ben yıkadım ama sağlık nedenlerinden dolayı hemde defalarca hiç tiksinmedim o benim canım
ama normalde yıkarmıyım bana olan bağlıllığına bağlı :)

Madem ayak yıkamak bazılarına göre sevgi gösterisi ise
neden eşlerinin ayaklarını yıkayan erkek pek duymadık.
Yani bu durumda erkekler seviliyor kadınlar o kadar da sevilmiyor mu oluyor?
:1ninca:

Ayak yıkamak sevgi gösterisimiymiş?

Sorunun cevabı ise ben varım mesela,eşim çok fazla ayaklarına dokunulmasından hoşlanmaz,ama ben severim,o yıkar masaj yapar,duymuş oldunuz.Ama bunu sevgi gösterisi olarak algılamadım ben,yapmasaydı beni sevmiyor diye düşünmezdim.

Bakın bu çiftler arası birşeydir,siz seversiniz ama ayaklarınını da yıkamayıveriririm dersiniz bu normaldir,hoşlanmazsınız ayaklarına dokunmaktan,ya da iğrenirsiniz ne bileyim.Ama bazı çiftlerde,uzuv ayrımı yoktur,iğrenmez,tiksinmez hoşuna gider,ha el ha ayak der (benim demek istediğim de bu)'' aman canım sevdiğim o benim yıkarım der,sebebi neyse''.Bu da fazladan sevmek demek değildir .Ben yıkıyorum senden daha çok seviyorum ,sen daha az böyle bir ayrım yok,işi buna dönüştürmeyelim.

Ben sadece ayak yıkamak erkek egemenliğini kabul edip,bir nevi köleliliği tescil etmek değildir bunu demek istedim.Bir kadın nasıl ayak yıkar,hangi devir,nerede yaşıyoruz?söylemine itiraz ettim aslında.Rahatlatıcı bir şeydir,çiftler arasında olan normal bir durumdur bana göre.

Ayak yıkamak sevgi gösterisimiymiş?

Sorunun cevabı ise ben varım mesela,eşim çok fazla ayaklarına dokunulmasından hoşlanmaz,ama ben severim,o yıkar masaj yapar,duymuş oldunuz.Ama bunu sevgi gösterisi olarak algılamadım ben,yapmasaydı beni sevmiyor diye düşünmezdim.

Bakın bu çiftler arası birşeydir,siz seversiniz ama ayaklarınını da yıkamayıveriririm dersiniz bu normaldir,hoşlanmazsınız ayaklarına dokunmaktan,ya da iğrenirsiniz ne bileyim.Ama bazı çiftlerde,uzuv ayrımı yoktur,iğrenmez,tiksinmez hoşuna gider,ha el ha ayak der (benim demek istediğim de bu)'' aman canım sevdiğim o benim yıkarım der,sebebi neyse''.Bu da fazladan sevmek demek değildir .Ben yıkıyorum senden daha çok seviyorum ,sen daha az böyle bir ayrım yok,işi buna dönüştürmeyelim.

Ben sadece ayak yıkamak erkek egemenliğini kabul edip,bir nevi köleliliği tescil etmek değildir bunu demek istedim.Bir kadın nasıl ayak yıkar,hangi devir,nerede yaşıyoruz?söylemine itiraz ettim aslında.Rahatlatıcı bir şeydir,çiftler arasında olan normal bir durumdur bana göre.

Anormal bir durum demedim ben de.Sevdiğim adam neden yıkamayayım diyenlere yanıt olarak yazdım.Yani sevgi ile alakası olduğunu düşünmüyorum dedim ayak yıkamanın.Çok seversin ama yıkamazsın o kıllı ayakları:delphin:

Geçerli bir sebebi varsa yıkarım, cok calisiyo bu aralar kocacim, gelse aksamlari ayaklarimi yika dese yikarim valla....cünki adim gibi eminim oda benimkileri yikar....

yıkamam eli ayağı sağlamsa gitisn kendisi yıkasın.

ama yıkayamıcak durumdaysa yıkarım tbiki

ben yıkadım bi kez nolcak yhaaa insan sewdiği için herşei yapar hasta olur ayağını yıkayamayacak durumda olur yıkarsın gırgırına zewkine de yıkarsın ama tabi buna değen adama yaparsın :içelim:

Şöyle ki zaten işten gelince duş alması önemle rica olunur. Onun dışında ayaklarını arada ölü hücrelerden arındırmak için topuk taşıyla ovalar sıcak sularda bekletir sonra da kremlerim herhalde.. Buna değer birini bulursam neden olmasın? bilmiyorumkismile

hastaysa yıkarım tabyy her yeriniiilülülülülülü
ama zevk olsun die işten gelince falan hangi kadın yıkıyor ki bu devirde
irkeknen avrat eşüttürrrrrkötükedihüso

Olaya esptiriüel anlamda yaklasirsak, saka olsun muhabbet olsun diye böyle bi girisimde bulunabilirim..
Maksat eglenmek gülmek :) gönlünü hos ettigimiz icin, birgün sira bize gelir unutmayin :)

gerekirse banyoda yaptırırım kaydirigubbakcemile3 o sırada ayaklarıda yıkanır zaten legen falan ugrasmaya gerek yoksempatiksalakcinni

kafasini kirmayi tercih ederim suan:)hic gerek yok ole ayak yikamalara.uzgunum onunde legene egilip heleki asla::)

geçerli bir sebebi varsa yıkarım tabiki, sevgiliyken asla derdim ama evliyim ve evlenince aynı evi,hayatı paylaşınca fikirler değişebiliyor.

Back