Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Madem ayak yıkamak bazılarına göre sevgi gösterisi ise
neden eşlerinin ayaklarını yıkayan erkek pek duymadık.
Yani bu durumda erkekler seviliyor kadınlar o kadar da sevilmiyor mu oluyor?:1ninca:
Ayak yıkamak sevgi gösterisimiymiş?
Sorunun cevabı ise ben varım mesela,eşim çok fazla ayaklarına dokunulmasından hoşlanmaz,ama ben severim,o yıkar masaj yapar,duymuş oldunuz.Ama bunu sevgi gösterisi olarak algılamadım ben,yapmasaydı beni sevmiyor diye düşünmezdim.
Bakın bu çiftler arası birşeydir,siz seversiniz ama ayaklarınını da yıkamayıveriririm dersiniz bu normaldir,hoşlanmazsınız ayaklarına dokunmaktan,ya da iğrenirsiniz ne bileyim.Ama bazı çiftlerde,uzuv ayrımı yoktur,iğrenmez,tiksinmez hoşuna gider,ha el ha ayak der (benim demek istediğim de bu)'' aman canım sevdiğim o benim yıkarım der,sebebi neyse''.Bu da fazladan sevmek demek değildir .Ben yıkıyorum senden daha çok seviyorum ,sen daha az böyle bir ayrım yok,işi buna dönüştürmeyelim.
Ben sadece ayak yıkamak erkek egemenliğini kabul edip,bir nevi köleliliği tescil etmek değildir bunu demek istedim.Bir kadın nasıl ayak yıkar,hangi devir,nerede yaşıyoruz?söylemine itiraz ettim aslında.Rahatlatıcı bir şeydir,çiftler arasında olan normal bir durumdur bana göre.