• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Eşinizin yada Sevgilinizin Ayaklarını Yıkarmısınız?

Eşinizin Yada Sevgilinizin Ayaklarını Yıkarmısınız?

• Evet,yıkarım

OY: 96 35,7%
  • Hayır,asla yıkamam

OY: 41 15,2%
  • Geçerli bir sebebi varsa yıkarım

OY: 132 49,1%

• Ankete Katılan
    269
Yıkarım tabii kocam o benim bu soru kadar saçma bir soruda yoktur aslında eşler arasında böyle saçma bir durum yoktur aslında geçmişten kalan bir kadın ezme çabası ama artık devir değişti insanlar sevgiden eşleri için herşeyi yapıyor zorlama olmadan içten gelerek ayak yıkama olayı diye birşeyde kalmadı ama yıkamam gerekse yıkarım hemde hiç gocunmadan o da benim ayaklarımı yıkar böyle birşeyin lafı bile olmaz bence...

yıkarım taBi yiğidim ayaklarını.. Bi kere yıkadım Bugüne kadar sanırım pek Beğenmedi Bi daha da istemedi =))

40 kişi yıkarım demiş.Vay anasını öldürseler yıkamam.Hangi devirde yaşıyoruz canım?

"Hayır,asla yıkamam!!" :olmaz:

elden aykdan düşmüsse karsımdakı her kim olursa olsun yıkarım...ama dedıgım gıbı elden ayakdan düşmüsse..

Allah göstermesin yıkayamıyacak kadar hasta olursa yıkarım. Öyle bir durumda o da benimkini yıkar sanırım.

evet geçerli bi sebebi varsa yıkarım yoksa yıkamam o benim ayaklarımı yıkasın bee her işini görüyoruz zaten bide ayaklarınımı yıkıcamkaydirigubbakcemile3

canım esimin ayaklarını neden yıkamayayım ki??????o benim ömrüm canımm herseyimmmmmmmmmm................insan sevdikten sonra göz hiçbir seyi görmez .baskasına göre kötü bir davranıs olablir ama bence igrenilecek bir durum degil................feda olsun canım esime.........seve seve yıkarım ayaklarını................

40 kişi yıkarım demiş.Vay anasını öldürseler yıkamam.Hangi devirde yaşıyoruz canım?

"Hayır,asla yıkamam!!" :olmaz:
[/Q

kuzum büyük konusma daha evli degilsin..........hele bi asık ol....hayatının askını bul ....o zaman görürüm seni..........seve seve yıkarsın.....ask bu nelere kadirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

asla yıkamam ben niye onun ayaklarını yıkıyomuşum o benim ayaklarımı yıkasın oldu herşeyi ben yapıyım yıkayamam doğrusu ben onun kölesimiyim :dilcikar:

sağlık sorunu vb. bir durum yaşamıyorsa bu fantastik isteğinin nerden çıktığını sorarım alacağım absürd cevabın karşısında da onun tarafına geçer oturur ve o taraftan nasıl bişeye benzediğimi anlamaya çalışırım.yıl 2010 yapma bööle gözün sevem!

yıkamam diyenler ne anlıorlar acaba merak ediorum evin içine bir kap getirip yıka lan şu ayaklarımı deyince yıkandığınımı dünyanın her türlü hali var hastalıkda sağlıkda die söz veroruz hastalanmış adam napıcaksın ben yıkıorum hatta eşimin ayak parmaklarında tırnak batması var 7 senedir ben kesiorum tırnaklarını nolucakki ben hamileyken bir gün bile ayakkabımı bağlamadım bazı şeyler insanı onure etmek için yapılır işten gelir ayakları şişmiştir yıkarım nolucak elini seven ayağınıda sever senede bir kere yıkanmıo sonuçta hiçti ıyykkk falan değil yani

Ayak yıkamayı erkek hegomonyasının ilanı,kadının bunu kabullenip ,bunun gerekçesi olarak ''ayaklarını bile yıkarım''dediği bir durum olarak tanımlamıyorum ve ayak yıkamayı gayet doğal,masaj gibi rahatlatıcı bir eylem olarak kabul ediyorum ,gerekçesi sağlıkta olabilir,safi keyfiyette,ben de yıkarım,o da yıkar istersem.Ha sanmıyorum yıkarım diyenler hergün birbirinin ayağını yıkıyor olsun o da ayrı,sonuç olarak kadına yapılan bir hakaret değildir bence ayak yıkamak. Ellerini yıkamak olsa bu terim kimse bu kadar takılmazdı,neden ayak? O da bir uzuv,neden güç gösterisinin bir parçası olarak kabul edilsin ki?

Son düzenleme:
Madem ayak yıkamak bazılarına göre sevgi gösterisi ise
neden eşlerinin ayaklarını yıkayan erkek pek duymadık.
Yani bu durumda erkekler seviliyor kadınlar o kadar da sevilmiyor mu oluyor?
:1ninca:

yıkamam diyenler ne anlıorlar acaba merak ediorum evin içine bir kap getirip yıka lan şu ayaklarımı deyince yıkandığınımı dünyanın her türlü hali var hastalıkda sağlıkda die söz veroruz hastalanmış adam napıcaksın ben yıkıorum hatta eşimin ayak parmaklarında tırnak batması var 7 senedir ben kesiorum tırnaklarını nolucakki ben hamileyken bir gün bile ayakkabımı bağlamadım bazı şeyler insanı onure etmek için yapılır işten gelir ayakları şişmiştir yıkarım nolucak elini seven ayağınıda sever senede bir kere yıkanmıo sonuçta hiçti ıyykkk falan değil yani

sen bi defa iyi oku yazdıklarımızı ona göre eleştir tamam mı ne demişiz orda hastalık olur falan yıkarım ama zevk için yıkamam demişiz bunda anlamıcak bişi yok zannedersem aynı kapıya çıkıyo senin dediğinle:umursamaz:

Back