• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Eşinizin yada Sevgilinizin Ayaklarını Yıkarmısınız?

Eşinizin Yada Sevgilinizin Ayaklarını Yıkarmısınız?

• Evet,yıkarım

OY: 96 35,7%
  • Hayır,asla yıkamam

OY: 41 15,2%
  • Geçerli bir sebebi varsa yıkarım

OY: 132 49,1%

• Ankete Katılan
    269
Geçerli bir sebebi varsa yıkarım.. o geçerli sebep ne bilmiorum ama yıkarım..niye yıkamiim ki.. eminim o da benimkini yıkarsengözlerimebaksanab yağlarla mağlarla masaj bile yapar:kahve:

yıkardım tabııkı de benim için çok fazla sorun degıl bu.ama hergun hergun isterse o kadar da degıl yanee.kabak tadı vermesın

aliskanlik yapmadigi sürece yada benden istemesini bildigi zaman neden olmasin sevdigim adamin ayaklarini mi yikamaktan çekinecegim
ben sevmisim, evlenmisim herseyi çekici gelmiste ayaklarimi itici gelcek
yikarim elbette...

hayır_______ kendisi yıkasın :bbo:
neden yıkayacakmışım ki

Yikafrim neden yikamayim amaaaaaaaaaaaaaa emri vaki ederse aslaaa yikamam isten gelmis yorgun vs ise seve seve yikarim ama bu zamandada zaten isten gelen direk duscha girdigi icin gerek de kalmio:p

yıkarım benım ayaklarımı yıkadıgı takdırde ve cok zor durumdaysa ben cok ılgılenırım ayaklarımla kremlerım falan ayrıca zaten benım nısanlım ayak fetısıstı ben ıstemesemde ayaklarımı yıkar zaten

Bu zamana kadar tırnaklarını kestim ayaklarınıda yıkarım neden olmasın

normal bir durumda yıkamam tabiÇok üzgünüm çoook o benimkini yıkasıntatlicadiarzujeyyar
ama arkadaşlarında dediği gibi Allah korusun hastalık falan olur o zaman tabiki yıkarım:teselli:
Allah ayağını yıkattıracak kadar hastalığa düşürmesin kimseyi

asla Yikamam Neden Yikayayim Canim

Sağlikliysa Gitsin Bir Güzel Kendi Yikasin Ama Eğer çok Hastaysa Yikarim Gibime Geliyorrr

yıkarımda yıkatırımda.Bence deyin güzel oluyor.Yani sonuçta sevdim evlendim ayaklarını yıkamakyan gocunmam.A birde şöyle birşey var.Haketme meselesi.Hakettiğine inandığım herşeyi yaparım.

Patilerine kurban olayim ben onun tatlicadiarzu
Yikarim tabii,hic sorun etmem, hatta elim degmisken bi pedikürden bile geciririm :icecream:

Bunun konusu açılmıştı geçende konuşurken naniknanik

Ben sormuştum benim ayaklarımı yıkamısın diye(genelde erkekler sorar ama) Oda bayağı bi sevinmişti nedense çok zevkli bi işmikijeyyar

Yıkarım valla yıkarım yıkıycam bak görürsün demişti :roflol:

Bende yıkarım gibime geliyo..Öle durup dururken değilde ne bileyim çok yorgun olur,Allah esirgesin bi hastalık olur..Aşkımın ayağını yıkamayıp kimin ayağını yıkıcam :dilcikar:

bende gerekirse yıkarım nolacak sanki.... :asigim:seviyoruz işde.... ayağına masaj yaptım ama yıkamadım o benimkini yıkamıştı birzamanlar...:utangac:

yıkamadım ama gerekırse yıkarım ne var kocam degıl mı calısıp kazanıp getırıyo benı kısmeye muhtac etmıyo sahıp cıkıyo uzmuyo mutlu edıyo haketmıyo mu ne var yaparım vallaaaa

evet tabiki de yıkarım...:asigim:
kendisinin bacağı kırık olduğu için geçen gittiğimde ben giydirim çorapları ay yerim ben onun patilerini....

Back