• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Eşinizin yada Sevgilinizin Ayaklarını Yıkarmısınız?

Eşinizin Yada Sevgilinizin Ayaklarını Yıkarmısınız?

• Evet,yıkarım

OY: 96 35,7%
  • Hayır,asla yıkamam

OY: 41 15,2%
  • Geçerli bir sebebi varsa yıkarım

OY: 132 49,1%

• Ankete Katılan
    269
ya bu ayak yıkama /yıkamam meselesi bilmem kaç yıldır var..yıkrmısın yıkamazmısın ,ay şöyle yok böyle...yahu ne var bunda..sevdiğin insan ,annende olur,babanda olur,eşinde olur,çocuğunda..sevdiğin insanın ha ayağını yıkamışsın ha elini ha saçını...yıkadığın zaman ne oluyor ki bu konu hep açılıyor ,yıkarmısın yıkamazmısın tartışılıyor...:)

yıkarım tabi seve seve yıkarım hemde.hatta bir kaç sefer işten çok yorgun geldiğinde teklif ettim ama yıkattırmadı kocam olurmu öyle şey ben yıkarım dedi.

gerekli bi durum olursa yıkarım tabiki,zorunlu hallerde hersey yapılır, ama durduk yerede yıkamam tabiiisengözlerimebaksanab

Gerekiyorsa yikarim, gerektigi ve yikadigim zaman oldu tabi...neden olmasin, o benim canim esim...

Yıkardım o da benimkini yıkardı.
Hatta bazen sırf oynamak için yıkardı.

o erkeğin isterkenki doğallığına ve gerçekten ihtiyacı olup olmadığına göre değişebilir.
ama yıkarım, ebenim ihtiyacım olsa o da yıkar, gocunmaz. bende gocunmam. ne varki.

ne zaman isterse yıka desin yeter yıkarım:)

zaten hergün çoraplarını ben giydirirm. ayağına kremde sürerim:)

O benim yagıma kaç kere masajlar yapmış pansumanlar yapmış bende ayagını yıkasam çokmu herzaman yıkarım cnm obenim

evet yıkadım üstelik nişanlıyım daha :D

kıyamam ben ona memur olunca köseli ayakkabı giymekten mafolmuş nazlanıyordu bende dayanamadım bakım yaptım alıştı beni gördümü başlıoo hemen ayisigim su hazırlayıp ayaklarımı biraz ovsana gı die kıyamıyorum tabee :D

Back