• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşinizin telefonunu karıştırır mısınız ?

Bu arada evlilik için şunu diyebilirim, herkesten etkilenmeyin, evliliğinizi kendi içinde değerlendirin, kendinize güvenin, evlilikte karşı tarafa güvenden ziyade sizin kendinize güvenmeniz çok daha etkili ve önemli, kendine güvenen kadın da aldatılabilir ama geri adım atmayacağı bilindiğinden erkek nasılsa ağzından girer burnundan çıkar kandırırım diye düşünemez.

Bu arada evlilik için şunu diyebilirim, herkesten etkilenmeyin, evliliğinizi kendi içinde değerlendirin, kendinize güvenin, evlilikte karşı tarafa güvenden ziyade sizin kendinize güvenmeniz çok daha etkili ve önemli, kendine güvenen kadın da aldatılabilir ama geri adım atmayacağı bilindiğinden erkek nasılsa ağzından girer burnundan çıkar kandırırım diye düşünemez.
Doğru burdan etkilenip şüpheye düşmemek lazım.Eden kendine eder , kaybetmeyi göze alan kendi kaybeder. Boş yere huzurumuzu bozmamamız lazım ☺️

Sitede açılan konulardan etkilenmeyin, evliliğinizi buradaki örneklere göre de değerlendirmeyin, her çiftin evlilik anlayışı, düzeni, birbiriyle olan iletişimi farklıdır çünkü.
Diğer mesajımda da belirttiğim gibi bana göre telefon, sosyal medya hesabı, cüzdan, kargo vs şeyler kişinin özelidir, eşin dahi kurcalamaması gerekir ama bu bana göre, başkaları eşlerin özeli olmaz diye düşünebilir ama ben sevmiyorum kurcalamayı veya kurcalanmasını, ikimizin de özeli olsun özel alanları olsun istiyorum, mesela eşime ne annem, kardeşim, teyzelerim ve kuzenlerimle olan whatsapp grubunda ne yazdığımdan ya da bana ne eşimin ailesiyle özel görüşmelerinden arkadaşlarıyla olan muhabbetinden, bilmemiz gereken şeyler varsa zaten söyleriz.
Birbirimizi aldatacağımızı düşünüyorsak da belki aldatıyordur şüphesi duyuyorsak evli kalmanın manası var mı?

Bir aldatma olursa da önünde sonunda çıkıyor, arkadaş çevremde aldatılan erkek ve kadın arkadaşlarımın karşısına çıktı aldatıldıkları.

Calcifer erkekler birlikte oldukları kadınlara öyle şeyler söylüyorlar ki eşleriyle alakalı, kadın bir gaza geliyor adamın karısının karşısına dikilip kocan benimle beraber diyor daha neler neler diyor da burada yazmayayım ayıp olur 😂

Sizin araştırmanıza gerek bırakmayacak şekilde delilleri önünüze koyup boşanın diye bekliyorlar, benim çevrede aldatılan çok, hepsini yazsam roman olur :))) bir tanesi kendi arkadaşı olan kadınla kocasını yakaladı kendi evinde, al sana mis gibi delil🤣 Aynı muhitte oturuyorlardı rezilliği görmeniz lazım, aldatılan kadınla diğer kadının ailesi bile birbirine girdi, velhasıl aldatmaya niyeti olan illa sosyal medya aracılığıyla yapmıyor, siz eşim aldatır mı diye sürekli şüpheyle yaşarsanız eve giren dişi sinekten bile mideniz bulanmaya başlar, ki aldatılmalarda yakalamak vs sıkıntı değil, aldatıyorsa yakalarsınız ama sonra siz ne yapacaksınız?

3 gün terk ederim burnunu sürterimle ne güveniniz eskisi gibi olur ne evliliğiniz, ki 3 gün burnunu sürterim taktiği erkeklere işlemiyor.

Suçluluk psikolojisine giriyorlar mı bilmiyorum ama kadın affedince arsızlığı ele alıyorlar, bir arkadaşım da yine yakın arkadaşı sandığı kadınla eşinin ilişkisi olduğunu öğrendi, boşanmak istedi ama ailesi her erkek yapar otur oturduğun yerde deyince affetti, adam bir süre sessiz sedasız giderken bir gün ofisindeki sekreterle tekrar aldattı, karısı ailesini ziyaret için şehirdışındayken, ki o gün ben de yanındaydım, eşi yüzsüzce arayıp eve dönme senden boşanıyorum dedi, biz şok😱 neymiş sekreterine aşık olmuş, ışık hızıyla boşandılar adam hemen diğeriyle evlendi.

Bizim arkadaşta 7 8 yılın sonunda evlendi. Onun için işini bıraktı şehir değiştirdi. Adam birden değişmeye başladı. Sonra bir gün eve bir geliyor kız yan komşu ile koca yatakta. Sadece çantasını alıp çıktı evden ve o adam karısını boşamamak içn senelerce uğraştı. Kız 4 yılda zor boşandı adamdan. Affetseydi sanırım komşu kocası ve kendi beraber takılırlardı

Burçlara çok bağlamak istemiyorum ama yengeç burcu olduğum için midir bilmem benden saklanan bişey varsa bana resmen vahiy geliyor 😆Şimdiye kadar da gelen o vahiyler hiç boşa çıkmadı 🧐 ama artık bilmemek mutluluktur felsefesine sığınmayı tercih ettim. Alenen ihanet yakalamadim çok şükür Allah'ta göstermesin ama ufak tefek şeyler için bile olsa kendimi üzdüğümle kaldığımı farkedince saldım biraz. Ha yine vahiy gelir de kendimi tutamazsam bilemem çünkü gerçekten nasıl olur derecesinde önüme çıkıyor.

Az önce bekar arkadaşla konuşuyoruz bana diyor ki hiç kıskanmıyor musun? Dedim neyi kıskanayım ki. Hayatı birbirimize zindan etmeye gerek yok zaten yeterince zor hayat bir de birbirimizi bunaltmayalım. Bir de ben varsayımlarla eşimi kıskanmam. Gözümle görmem kulağımla duymam lazım. O da aldatma oluyor zaten :D

Az önce bekar arkadaşla konuşuyoruz bana diyor ki hiç kıskanmıyor musun? Dedim neyi kıskanayım ki. Hayatı birbirimize zindan etmeye gerek yok zaten yeterince zor hayat bir de birbirimizi bunaltmayalım. Bir de ben varsayımlarla eşimi kıskanmam. Gözümle görmem kulağımla duymam lazım. O da aldatma oluyor zaten :KK70:
Kıskançlık ovvvvvv :)))) ben de kıskanç değilim aşırı rahatım, daha yeni evliydik o zamanlar eşim işi icabı takım elbise giyiyordu yakışıyordu da mikroba:))) uzun boylu fit bir tip kendisi, ben de 1,5 metre fit hatunum hahahahahaha arkadaşım bir gün adamı 2 dirhem bir çekirdek giydiriyorsun, boylu postlu adam eve de eli kolu dolu geliyor hatunların dikkatini çeker kapıverirler elinden dedi :KK70:

Kapan kapsın dedim🤣🤣 Seneler geçti kapan olmadı:KK70: Aksine kadın erkek tüm arkadaşlarıyla sosyal olsun gitsin buluşsun görüşsün istiyorum bizimki üşeniyor eve çağırıyor hepsini, rahat bıraktıkça evcimen oldu çıktı.

Kıskançlığa gelemiyorum Calcifer, eşim kıskansa çok fena boğulurum, hem kendisinin hem eşinin psikolojisini bozacak kadar hastalıklı kıskançlık yapan tanıdıklarım oldu, düşün ki karısının beraber büyüdüğü erkek kuzeniyle konuşmasını istemeyen kocalar vardı etrafımda, telefon da kimle ne kadar süre konuştu ne konuştu hepsinin sorgusunu yapanlar oluyordu, eşini aradı diyelim kadın kazara 2 dakika geç açsa eve kimi attın diye iftira atan kocalara bile şahit oldum, kıskançlık hayatı zindan ediyor.

Burçlara çok bağlamak istemiyorum ama yengeç burcu olduğum için midir bilmem benden saklanan bişey varsa bana resmen vahiy geliyor 😆Şimdiye kadar da gelen o vahiyler hiç boşa çıkmadı 🧐 ama artık bilmemek mutluluktur felsefesine sığınmayı tercih ettim. Alenen ihanet yakalamadim çok şükür Allah'ta göstermesin ama ufak tefek şeyler için bile olsa kendimi üzdüğümle kaldığımı farkedince saldım biraz. Ha yine vahiy gelir de kendimi tutamazsam bilemem çünkü gerçekten nasıl olur derecesinde önüme çıkıyor.
Ufak tefek olanlar nasıl yakalamalardı :(

Kıskançlık ovvvvvv :)))) ben de kıskanç değilim aşırı rahatım, daha yeni evliydik o zamanlar eşim işi icabı takım elbise giyiyordu yakışıyordu da mikroba:))) uzun boylu fit bir tip kendisi, ben de 1,5 metre fit hatunum hahahahahaha arkadaşım bir gün adamı 2 dirhem bir çekirdek giydiriyorsun, boylu postlu adam eve de eli kolu dolu geliyor hatunların dikkatini çeker kapıverirler elinden dedi :KK70:

Kapan kapsın dedim🤣🤣 Seneler geçti kapan olmadı:KK70: Aksine kadın erkek tüm arkadaşlarıyla sosyal olsun gitsin buluşsun görüşsün istiyorum bizimki üşeniyor eve çağırıyor hepsini, rahat bıraktıkça evcimen oldu çıktı.

Kıskançlığa gelemiyorum Calcifer, eşim kıskansa çok fena boğulurum, hem kendisinin hem eşinin psikolojisini bozacak kadar hastalıklı kıskançlık yapan tanıdıklarım oldu, düşün ki karısının beraber büyüdüğü erkek kuzeniyle konuşmasını istemeyen kocalar vardı etrafımda, telefon da kimle ne kadar süre konuştu ne konuştu hepsinin sorgusunu yapanlar oluyordu, eşini aradı diyelim kadın kazara 2 dakika geç açsa eve kimi attın diye iftira atan kocalara bile şahit oldum, kıskançlık hayatı zindan ediyor.

Kapılacaksa kapılsın gönlü kapılmak olan adamla ne işimiz olur :D zorla koca yapacak halimiz yok. ben böyle deyince eşim bozuluyor sanırım kıskanılmak istiyor. Evliliğimizin ilk zamanları bana ufak müdahalelerde bulunmaya çalıştı kızdım.
Bu kıskançlığı sevgi olarak algılıyorlar çünkü. O kıskanmalar evlendiklerinde perde açamazsına kadar gidiyor. Tek başına dışarıya bile çıkamıyor.

Gördüğünüz neydi
Esim proje amaçlı bir firma ile calisiyordu, karsi taraf kari koca olarak calisiyordu. Kadın hakkında surekli çirkin ve bakımsız olduğundan bahsediyordu, çocuklarına bakici bakıyormuş vs ama o çalışıyormuş ama bunu iyi birsey olarak soylemiyordu tabi, ben ve o bayan ayni meslekteniz ama ben cocuklarimi bakmak için calismiyordum, beni övüp onu yetiyordu.
Sonra bir gün telefonu bi açtım, kadin dogum gününden fotoğraflar atmış, kendisi ailesiyle, is arkadaşlarıyla ve tek olarak, eşimde yaninda kizlar üzülecek yaninda simdi gibi seyler yazmisti, guzel oldugunu ima ederek. Esimle olan proje bitmişti sanirim, eşimde ona bir gün ofise beklerim sana hediyeni veririm gibi birsey demisti (tum detayları hatirlamiyorum) sonra kadin gecen senede gelmemiştir dogum günüme demisti, esim de o zaman bi yurt dışı uçuşu lazim gibi birsey yazmisti. Bunu gece görmüştüm sabah kadar ne yapacağımı dusundum ve sabah esime herseyin bittiğini ve gideceğimi soyledim. Tabi bana bazi şeyleri yanlış anladığımı ve cok patavazsizca konuştuğunu filan soylemisti. Uzun bir sure affetmedim, ayaklarima kapandı ağladı vs bende bir şans daha verdim diyebilirim

Kapılacaksa kapılsın gönlü kapılmak olan adamla ne işimiz olur :KK70: zorla koca yapacak halimiz yok. ben böyle deyince eşim bozuluyor sanırım kıskanılmak istiyor. Evliliğimizin ilk zamanları bana ufak müdahalelerde bulunmaya çalıştı kızdım.
Bu kıskançlığı sevgi olarak algılıyorlar çünkü. O kıskanmalar evlendiklerinde perde açamazsına kadar gidiyor. Tek başına dışarıya bile çıkamıyor.
Senin eşin daha gençtir o yüzden bozuluyor olabilir🤣🤣🤣 benim ki 52 yaşına girdi kıskançlık artık saçma geliyor ona, kıskançlık=sevmek olarak bakmıyor olaya.

İyi yapmışsın çünkü kıyafetten perde açmaya her şeye karışılmaya başlanıyor, bir arkadaşım 17 yaşında evlenmiş, biz evlendikten yıllar sonra arkadaş olduk kızlarımız aynı ilkokula giderken başladı arkadaşlığımız, aile apartmanına gelin getirmişler kızcağızı, kayınvalide çok fenaydı kısı eline bir almış kendi evini dahi temizletmiş yıllarca, kızın eşi de ailesi ne derse o kafasındaymış, kendisi gezip tozarken kadını eve kapamış, perde açmak bile yasak, biz tanıştığımızda da evde perdeler kapalı oturuyordu, benimle arkadaşlık ede ede ehlakı bozuldu önce kayınvalidenin evinden çekti elini eteğini sonra perdeleri açmaya başladı tabii çok baskı gördü ve maalesef baskılar yüzünden psikolojik sorunlar yaşamaya başladı tedavi gördü, şimdilerde her şeyi kabul ettirdi eşine ama yaş da geçti tabii.

Kıskançlığın sonu yok, bir kere izin verince devamı geliyor.

Son düzenleme:
Esim proje amaçlı bir firma ile calisiyordu, karsi taraf kari koca olarak calisiyordu. Kadın hakkında surekli çirkin ve bakımsız olduğundan bahsediyordu, çocuklarına bakici bakıyormuş vs ama o çalışıyormuş ama bunu iyi birsey olarak soylemiyordu tabi, ben ve o bayan ayni meslekteniz ama ben cocuklarimi bakmak için calismiyordum, beni övüp onu yetiyordu.
Sonra bir gün telefonu bi açtım, kadin dogum gününden fotoğraflar atmış, kendisi ailesiyle, is arkadaşlarıyla ve tek olarak, eşimde yaninda kizlar üzülecek yaninda simdi gibi seyler yazmisti, guzel oldugunu ima ederek. Esimle olan proje bitmişti sanirim, eşimde ona bir gün ofise beklerim sana hediyeni veririm gibi birsey demisti (tum detayları hatirlamiyorum) sonra kadin gecen senede gelmemiştir dogum günüme demisti, esim de o zaman bi yurt dışı uçuşu lazim gibi birsey yazmisti. Bunu gece görmüştüm sabah kadar ne yapacağımı dusundum ve sabah esime herseyin bittiğini ve gideceğimi soyledim. Tabi bana bazi şeyleri yanlış anladığımı ve cok patavazsizca konuştuğunu filan soylemisti. Uzun bir sure affetmedim, ayaklarima kapandı ağladı vs bende bir şans daha verdim diyebilirim
Ama tabii içinde hep bir şüphe.. güven tek kullanımlıktır diye boşuna demiyorlar

Bizim birbirimizden ayrı arkadaş çevremiz yok. Arkadaşlarımızın sorunlarını ikimiz de biliriz, bu konuda özelimiz yok yani. O nedenle mesaj bile görsek rahatız. bazen telefonumun şarjı olmazsa eşimin telefonundan arama yapmak için alırım. Bazen telefonu yatak odasına bırakmışımdır, üşendiğimden gidip almam, eşimin telefonundan internette takılırım. Bunu hiç karıştırmak olarak düşünmedim. Bu konuda net bir doğru veya yanlış yok bana göre, tamamen ilişki dinamiğinize ve kişisel sınır olarak ne algıladığınıza bağlı.

Bizim birbirimizden ayrı arkadaş çevremiz yok. Arkadaşlarımızın sorunlarını ikimiz de biliriz, bu konuda özelimiz yok yani. O nedenle mesaj bile görsek rahatız. bazen telefonumun şarjı olmazsa eşimin telefonundan arama yapmak için alırım. Bazen telefonu yatak odasına bırakmışımdır, üşendiğimden gidip almam, eşimin telefonundan internette takılırım. Bunu hiç karıştırmak olarak düşünmedim. Bu konuda net bir doğru veya yanlış yok bana göre, tamamen ilişki dinamiğinize ve kişisel sınır olarak ne algıladığınıza bağlı.
Söyledikleriniz karıştırma olmuyor zaten. Kasıtlı ve bilinçli bir şekilde yapılan ayıp arala çalışması karıştırmadır 😅

Back