Esim proje amaçlı bir firma ile calisiyordu, karsi taraf kari koca olarak calisiyordu. Kadın hakkında surekli çirkin ve bakımsız olduğundan bahsediyordu, çocuklarına bakici bakıyormuş vs ama o çalışıyormuş ama bunu iyi birsey olarak soylemiyordu tabi, ben ve o bayan ayni meslekteniz ama ben cocuklarimi bakmak için calismiyordum, beni övüp onu yetiyordu.
Sonra bir gün telefonu bi açtım, kadin dogum gününden fotoğraflar atmış, kendisi ailesiyle, is arkadaşlarıyla ve tek olarak, eşimde yaninda kizlar üzülecek yaninda simdi gibi seyler yazmisti, guzel oldugunu ima ederek. Esimle olan proje bitmişti sanirim, eşimde ona bir gün ofise beklerim sana hediyeni veririm gibi birsey demisti (tum detayları hatirlamiyorum) sonra kadin gecen senede gelmemiştir dogum günüme demisti, esim de o zaman bi yurt dışı uçuşu lazim gibi birsey yazmisti. Bunu gece görmüştüm sabah kadar ne yapacağımı dusundum ve sabah esime herseyin bittiğini ve gideceğimi soyledim. Tabi bana bazi şeyleri yanlış anladığımı ve cok patavazsizca konuştuğunu filan soylemisti. Uzun bir sure affetmedim, ayaklarima kapandı ağladı vs bende bir şans daha verdim diyebilirim