Sadece yüz göz olmakla kalmıyorsunuz, yakaladığınızda adamdan boşanmıyorsanız ne eskisi gibi güvene dayalı bir evlilik kalıyor ne de saygı, ne gidebiliyorsunuz ne kalabiliyorsunuz, yakalanınca nasılsa bir şey olmuyor diyen adam da aldatmalara devam ediyor.
Ve tabii yıkılan güveniniz yüzünden erkeğin her şeyini didik didik etme isteğiniz daha fena körükleniyor ve paranoya yapmaya başlıyorsunuz, her sözü her davranışından mana çıkarıyorsunuz.
Sizin sorunuza gelirsek, eşimin özeli olan hiçbir şeyi kurcalamam buna cüzdanı, adına gelen kargo, sosyal medya hesapları da dahil, benim özelimi kurcalamasını da istemem bundan hiç hoşlanmam, aldatır mı? Olabilir kimseye yüzde yüz güvenmem, özelini kurcalamasam da elbet ortaya çıkar o zaman gözünün yaşına bakmam ama acaba beni aldatıyor mudur, acaba insanlarla neler konuşuyordur, hangi sitelere giriyordur diye de özelini didiklemem çünkü bundan güç alıp benim özelimi ihlal etmesini istemem, eş olmak birbirimizin özeline dalma hakkı vermiyor, bu benim görüşüm elbette, 29 senedir bir zararını görmedim aksine bu konuda birbirimize saygı göstermekten mutluyuz.