• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşinizin telefonunu karıştırır mısınız ?

Burda ki konuları okurken içim şişti 🤣 insanlar durduk yere mi eşinin telefonunu kurcalıyor yoksa güven problemi yaşayıp mı böyle şeyler yapıyorlar.
Bana gelecek olursak ben kurcalamıyorum açıkçası doğru da bulmuyorum.Bişey olursa zaten karşıma çıkar düşüncesindeyim. Peki siz ?
Karıştırmam. İçime şüphe düşse dahi yapmam. Zaten aldatılıyorsam bir şekilde çıkar karşıma ama kendime de karşımdakine de bu hakareti yapmam.

Burda ki konuları okurken içim şişti 🤣 insanlar durduk yere mi eşinin telefonunu kurcalıyor yoksa güven problemi yaşayıp mı böyle şeyler yapıyorlar.
Bana gelecek olursak ben kurcalamıyorum açıkçası doğru da bulmuyorum.Bişey olursa zaten karşıma çıkar düşüncesindeyim. Peki siz ?

İkimizde karıştırmayız telefonları
Kaza bela bir durum olursa diye şifrelerimizi biliriz
Hoş bulmadığım bir davranış telefon karıştırmak şahsi eşyalar için de fikrim bu birbirimizin çantasını, cüzdanını, cebini vs.. karıştırmayız

Kurcalamak bir şey bulma umudu ile bakmak kontrol altında tutmaya çalışmak farklı bir şey ve güvensizlik sonucu ortaya çıkar ilişkiyi de yıpratır zaten.
Ama bakmak yani bir şey gizleniyor diye değil öyle genel olarak bakmak bence normal ben bakıyorum o da benimkine bakar. Şifremiz yoktur telefonlarımız daima ortadadir. Yani amaç önemli. Bazen benim tel içerde şarjda olur insta ya eşimden girer bakarım misal ben sakınca görmüyorum bunda.

durduk yere tabiki karıştırılmaz karıştırılmamalı. ama eşiniz, sevgiliniz eğer telefonunu daha yapmadığı şekilde saklamaya başladıysa, kafede otururken ters çevirmeye başladıysa şüphelenirim ve şüphelendim. yakaladım da. göz göre göre niye aldatılayım. he karşıma çıkma olayı belki 5 ay belki 1 sene sonra çıkacak. ya o sırada hamile kalırsam ne olacak. detaylı düşünmek lazım. karşıma çıkmasını beklemektense uygulamaya geçerim.
Bariz şüphe varsa elbet bakılmalı bakılır zaten. Ama size üzüldüm. Nasıl oldu olay anlatmak isterseniz yani

bunu nasıl tipler yapıyor biliyormusunuz,geçen gün parkta bir çift çocuklarını oynatıyorlardı,hoş bir kadın geldi çocuğuyla parka,diğer kadın ateş basmış gibi saniyesinde kocasını çekiştiriyor hadi gidelim diye yerinde duramadı çocuklar ağlıyor fln çocukları çekiştiriyor 1 dk içinde arabaya doluşup gittiler😂o kadınla konuşacak olsaydım derdimki, özgüven çok önemli kendinize güvenin,yalnız kalmaktan o kadarda korkmayın,dünyada sizi beğenebilecek tek erkek o değil, o olmazsa yalnızlıktan ölmezsiniz bir erkeğe bu kadar bağımlı yaşamayın,aldatıyorsa yada niyetleniyorsa bu dünyanım sonu demek değil bırakın gitsin,telefon kurcalamayla açık aramayla ömrünüzü tüketmeyin,hafiyelik yapıp seviyenizi düşürmeyin, yapanlar yanlış yapıyor siz doğru olanı yapıyorsunuz...
Bende böyle düşünüyorum sanırım

Kurcalamak bir şey bulma umudu ile bakmak kontrol altında tutmaya çalışmak farklı bir şey ve güvensizlik sonucu ortaya çıkar ilişkiyi de yıpratır zaten.
Ama bakmak yani bir şey gizleniyor diye değil öyle genel olarak bakmak bence normal ben bakıyorum o da benimkine bakar. Şifremiz yoktur telefonlarımız daima ortadadir. Yani amaç önemli. Bazen benim tel içerde şarjda olur insta ya eşimden girer bakarım misal ben sakınca görmüyorum bunda.
Tabii bu doğal olan zaten. Ama ne bileyim ıncığına cıncığına kadar bakmak bana atıp aramak gibi geliyor dediğiniz gibi yani.

Karıştırmam eşiminde telefonumu karıştırmasını istemem açıkcası. Whatsappta falan kızlarla özel şeyler konuşuyoruz sonuçta. Ama eşim şifremi bilir bende onunkini bilirim

İçime şüphe düşüren durum varsa bakarım şeytan dürter bak bi derse bakarım ama arkadaş konuşmalarına vs değil aldatma ihtimali var mı bunu ortaya çıkaracak yerlere bakarım. Ha ama en son ne zaman baktın derseniz 2 sene olmuştur telefonu da elime sık sık geçer ama kurcalama ihtiyacı duymadım. Ama dediğim gibi duyarsam bakarım😃

Şüphelendiğim bir şey varsa karıştırırım. Bunun güvenle de alakası yok. Ayrıca şunu da ekleyeyim adam çok aptal değilse ve kadın telefonu karıştırmayla bir şeyler yakalıyorsa, olmasın telefonu karıştıran bir insan değildir gerçekten. Yoksa erkek önlemini alır ama dediğim gibi çok aptal değilse. O yüzden konularda söyleyen insanların sürekli karıştırdıklarını düşünmüyorum ben.

Ben durduk yerde hiç kurcalamadım 4 yıl içinde. Sadece iki kez, nokta atışı bildiğim bir şeyden emin olmak için açıp tek bir yere baktım ve haklı çıktım😄 Bir şey olursa gerçekten de karşınıza çıkıyor, kalbi temiz tutmakta fayda var.

13 yıllık evliliğimizde iki elin parmaklarını geçmez telefonuna ne var diye bakmışlığım ama burayı okuya okuya bu sabah kurcaladım😂😂hatta instagramı İngilizce'ye çevirip Türkçeye çevirdim hiçbir mesaj gelmedi kim demişti bakayım burada 😂kendi telefonuma da yaptım olmadı 😂😂

3. Kisi olarak bakmak gerekirse tarafların arkadaşları için aşırı rahatsız edici bir durum. Ben telefonunu eşinin kurcaladığını bildiğim birine güvenip önemli bir mesaj atamam. Niye arkadaşımın kocası/karısı/sevgilisi sırrımı bilsin canım.

13 yıllık evliliğimizde iki elin parmaklarını geçmez telefonuna ne var diye bakmışlığım ama burayı okuya okuya bu sabah kurcaladım😂😂hatta instagramı İngilizce'ye çevirip Türkçeye çevirdim hiçbir mesaj gelmedi kim demişti bakayım burada 😂kendi telefonuma da yaptım olmadı 😂😂
Ay bir tane daha benden 😂 burayı okudukça şüpheleniyor insan hatta bende yapayım dedim sonra Türkçeye çeviremem diye korktum sjsjsjsj

Ben durduk yerde hiç kurcalamadım 4 yıl içinde. Sadece iki kez, nokta atışı bildiğim bir şeyden emin olmak için açıp tek bir yere baktım ve haklı çıktım😄 Bir şey olursa gerçekten de karşınıza çıkıyor, kalbi temiz tutmakta fayda var.
Ya her zaman söylerim gerçekten kadın hisseder. Yani ben hissettiğimi düşünüyorum.

İçime şüphe düşüren durum varsa bakarım şeytan dürter bak bi derse bakarım ama arkadaş konuşmalarına vs değil aldatma ihtimali var mı bunu ortaya çıkaracak yerlere bakarım. Ha ama en son ne zaman baktın derseniz 2 sene olmuştur telefonu da elime sık sık geçer ama kurcalama ihtiyacı duymadım. Ama dediğim gibi duyarsam bakarım😃
Bakınca çıktı mı bişey 😬

Ben de aynı düşüncedeyim telefona hiç gerek yok ön sezgilerimiz bile çok kuvvetli zaten öyle bir hissiyat olunca ilahi adalet elbet karşımıza çıkacaktır

Bir konu okudum eşinin Trendyol hesabına bi bakayım demiş. Sittinsene düşünsem Trendyol hesabına bakmak aklıma gelmez 😂
Ay ben bakıyorum ama güvenmediğim için değil x ürününü kaça aldık şimdiki fiyatı ne kadar diye karşılaştırmak için🙈 sonra aldığım için seviniyorum iyi ki almışız diye 😱

Asla ikimizin tlf da ortadadir karistirma huyumuzda yoktur.

Back