Eşinizin telefonunu dinleme

Baska telefonlarda farklimidir bilemem ama benim telefonumda whatsapp bir sekilde parmak izimi okumazsa sifre gire tiklayip normal ekran sifresini girince wp i açiyor.

Telefonun şifresinin desen onu biliyorum Watsap şifresini bilmiyorum

Telefonun şifresinin desen onu biliyorum Watsap şifresini bilmiyorum
Size bir şey söyleyeyim mi??? O şifreyi oraya koyan adam size orda mesaj bırakmaz o gelecek mesaj size denk gelir diye önlem almıştır. Yani bir şey bulamazsınız. Ben olsam kesinlikle orda mesaj bırakmazdım. Bence kendinizi boşa strese sokmayın.

İnsan dayanamıyor watsap açmaya çalışacagım

İnsan dayanamıyor ögrenmek istiyor.Görecegimiz şeylere göre hayatımıza yön çizeriz

Şimdiden çizmeni engelleyen bir durum yok. Eşim telefonuna şifre koyup söylemese bu benim nazarımda(altını çiziyorum bu benim görüşüm) sen bunu bilecek kadar değerli değilsin benim gözümde ,ben bir haltlar yiyorum yada hayatımda olanlar seni ilgilendirmez demek. O zaman zaten hayata yön çizmek farz olmuştur başka bir kadına ihtiyaç yoktur.

Benim gizli bir şeyim yok o benimkini biliyor.Gizliyorsa bilmemi istemedigi bir şey vardır demek.
Diyelim ki yaptın birşeyler dinledin eee baktın yiyor bir haltlar boşanmayıp drama Queen takılıp gitmeli gelmeli bol aksiyonlu şeyler yaşayıp affedip yine onunla devam edeceksiniz,susup oturup 3 maymunu oynayın.......

Telefonunu benden gizleyen adami sepetlerim net... alip kurcalamam ama ozellikle gizlerse iş değişir. Evliliklerde gizliyi sevmiyorum.

Ben erkek olsam evliyken aldatmak istesem ayri bi hat alir kullanirim gelmeden de telefonu is yerinde dolabima kitlerim bunlar düşünemiyo mu bun kadar

Bu işin sonunda bosanacaksan
Bunun üzerinde dur. Bosanmayacaksan görmezden gel

Bu ortaya çıktığında bosanmayacaksan
Esin 3 katını gözünün önünde yapmaya başlayacak cunku

Slm eşim watsap parmak izini koydurmuş kaldır diyorum kaldırmıyor şüphelendim telefonunu onun anlamadan en kolay ve güvenilir bir şekilde nasıl dinleyebilirim.Kolay ve net cevaplar verirseniz sevinirim.
Dokunduğu yerlerden parmak izi örneği alıp onu kalıba bastırarak bir parmakmış gibi...................
Amacı anlayamadım ama güvenemiyorsanız açık net konuşun işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…