- 14 Nisan 2022
- 481
- 454
Telefonun şifresinin desen onu biliyorum Watsap şifresini bilmiyorumEğer böyleyse göze alamayacağınız şeyler için risk almayın derim. Hazmetmesi zor olur ve onarılmayacak bir çatlak oluşturursunuz eğer o ilişkiyi bitirmeyecekseniz. Çünkü bu işin sonu pek hayır gibi değil. Yok kararttım gözümü boşarım diyorsanız şifreyi biliyorsanız bir kaç deneme sonrası şifre isteyecektir öyle açabilirsiniz…
Tesekkürler bunu bilmiyordum ilk fırsatta deneyecegimBaska telefonlarda farklimidir bilemem ama benim telefonumda whatsapp bir sekilde parmak izimi okumazsa sifre gire tiklayip normal ekran sifresini girince wp i açiyor.
Size bir şey söyleyeyim mi??? O şifreyi oraya koyan adam size orda mesaj bırakmazTelefonun şifresinin desen onu biliyorum Watsap şifresini bilmiyorum
İnsan dayanamıyor watsap açmaya çalışacagımSize bir şey söyleyeyim mi??? O şifreyi oraya koyan adam size orda mesaj bırakmazo gelecek mesaj size denk gelir diye önlem almıştır. Yani bir şey bulamazsınız. Ben olsam kesinlikle orda mesaj bırakmazdım. Bence kendinizi boşa strese sokmayın.
Kaldırmıyor bacım karşındaki anlayışsızsa ne yapabilir insanBu direkt kavga sebebi ya ne demek kaldırmıyor?
Hayatta bazı şeylere çare bulamıyorsunKaldırmıyor bacım karşındaki anlayışsızsa ne yapabilir insan
Bir haltlar karıştırıyor o zaman. Hazır mısın görmeye? Girmeyi başarırsan göreceğin şeyler hayatın akışını değiştirecekKaldırmıyor bacım karşındaki anlayışsızsa ne yapabilir insan
İnsan dayanamıyor ögrenmek istiyor.Görecegimiz şeylere göre hayatımıza yön çizeriz
Aldatıyor zaten de sen boşanacak mısın boşamam dersen kurcalama huzur bozma hiçBenim gizli bir şeyim yok o benimkini biliyor.Gizliyorsa bilmemi istemedigi bir şey vardır demek.
Size verilmeyen bir şifreden iyi bir şey çıkar mı Allah aşkına? Kendinizi kandırmayın, eşler arası gizli olan her şey ihanettir. Altını deşelemeye bile gerek yok.Kötü şey düşünmek istemiyorum.Görecegim şeye baglı.İnsan bu durumda da ögrenmeden duramaz kendini yer bitirir
Diyelim ki yaptın birşeyler dinledin eee baktın yiyor bir haltlar boşanmayıp drama Queen takılıp gitmeli gelmeli bol aksiyonlu şeyler yaşayıp affedip yine onunla devam edeceksiniz,susup oturup 3 maymunu oynayın.......Benim gizli bir şeyim yok o benimkini biliyor.Gizliyorsa bilmemi istemedigi bir şey vardır demek.
Dokunduğu yerlerden parmak izi örneği alıp onu kalıba bastırarak bir parmakmış gibi...................Slm eşim watsap parmak izini koydurmuş kaldır diyorum kaldırmıyor şüphelendim telefonunu onun anlamadan en kolay ve güvenilir bir şekilde nasıl dinleyebilirim.Kolay ve net cevaplar verirseniz sevinirim.
Bi b...k yediği kesin, boşanmayacaksan kurcalama...Kötü şey düşünmek istemiyorum.Görecegim şeye baglı.İnsan bu durumda da ögrenmeden duramaz kendini yer bitirir