Neden koymuş sordunuz mu? Yani gerekçesi neymiş?Kötü şey düşünmek istemiyorum.Görecegim şeye baglı.İnsan bu durumda da ögrenmeden duramaz kendini yer bitirir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neden koymuş sordunuz mu? Yani gerekçesi neymiş?Kötü şey düşünmek istemiyorum.Görecegim şeye baglı.İnsan bu durumda da ögrenmeden duramaz kendini yer bitirir
Yorumla seçeneğini tıklayıp, sonrasinda acilan kutuya yorum yazabiliyorsun boylece kime cevap verdigin belli oluyor.Kötü şey düşünmek istemiyorum.Görecegim şeye baglı.İnsan bu durumda da ögrenmeden duramaz kendini yer bitirir
Yorumla seçeneğini tıklayıp, sonrasinda acilan kutuya yorum yazabiliyorsun boylece kime cevap verdigin belli oluyor.
Bu sanirim banaydi ^^ dedim ya bu kadar gizlilikten hayirli birsey cikmaz, ozel alan vs diye muhtemelen manipule de edileceksin ama ih ih, wp'ye kadar kilitlemek normal değil.
Kendini yeyip bitirme, bosanabilecek misin onu dusun.
Kadın olmak zor.Göreceğimiz şey hoşunuza gitmeyebilir. Bu durumda sessiz kalacaksanız hayat daha da zorlaşır.
Tepki koyamayacağınız şeyi öğrenmemek bazen daha hayırlıdır
Gerçekten zor bir durumBu işin sonu kötü, buna hazır mısın??
Slm eşim watsap parmak izini koydurmuş kaldır diyorum kaldırmıyor şüphelendim telefonunu onun anlamadan en kolay ve güvenilir bir şekilde nasıl dinleyebilirim.Kolay ve net cevaplar verirseniz sevinirim.
Slm iPhone değil inşallah bir çözüm bulabilirimİPhone de var diye biliyorum bizim bi akraba da dedektif gibi kocasını izliyordu bi uygulama varmıs whatsabını kendi telefonundan okuyordu ne mesaj geliyor ise bi arastırın şifreyi vermiyor ise telefonunlarınız iphone ise araştırın
Bende yaşıyorum zannediyorum yeni öğrendim :)Sadece whatsappta mı şifre var?
Eğer telefonda şifre yoksa, ayarlara gir, orada bildirimlere bas, orada da bildirim geçmişi var, onu aç, o zaman gelen tüm mesajlar (daha sonra silinse bile) bu bildirim geçmişine kayıt ediliyor ve kayıt edildiğine dair telefona uyarı çıkmıyor.
Slm telefonunda da var onu ögrendim.whatsaptaki tüm mesajlarını görebilir miyimSadece whatsappta mı şifre var?
Eğer telefonda şifre yoksa, ayarlara gir, orada bildirimlere bas, orada da bildirim geçmişi var, onu aç, o zaman gelen tüm mesajlar (daha sonra silinse bile) bu bildirim geçmişine kayıt ediliyor ve kayıt edildiğine dair telefona uyarı çıkmıyor.
Slm telefonunda da var onu ögrendim.whatsaptaki tüm mesajlarını görebilir miyim
Bildirim dediğiniz normal mesajları mı watsap mesajlarını mı ayrıca sadece yazısma saatlerini mi görüyoruz.Ne yazıştıklarını görebilir miyim..Bildirimlerini açınca o sonra kendiside görecek miGeçmişe yönelik olanlar çıkmaz, ama bildirim geçmişini aktif hale gelince geleennn tüüm mesajları içeriğini kim göndermiş saat kaçta göndermiş görürsün
Sordum cevap vermiyor.Neden koymuş sordunuz mu? Yani gerekçesi neymiş?
Kendisi bunu fark eder miGeçmişe yönelik olanlar çıkmaz, ama bildirim geçmişini aktif hale gelince geleennn tüüm mesajları içeriğini kim göndermiş saat kaçta göndermiş görürsün
Yardımınız için tşk ilk fırsatta bunu deneyecegimSadece whatsappta mı şifre var?
Eğer böyleyse göze alamayacağınız şeyler için risk almayın derim. Hazmetmesi zor olur ve onarılmayacak bir çatlak oluşturursunuz eğer o ilişkiyi bitirmeyecekseniz. Çünkü bu işin sonu pek hayır gibi değil. Yok kararttım gözümü boşarım diyorsanız şifreyi biliyorsanız bir kaç deneme sonrası şifre isteyecektir öyle açabilirsiniz…Sordum cevap vermiyor.
İnsan dayanamıyor ögrenmek istiyor.Görecegimiz şeylere göre hayatımıza yön çizerizBence boşanma gibi bir düşünceniz yoksa karıştırmayın. Altından iyi bişey çıkmayacağı bariz .Görüp napacaksınız hiç bişey. Cehalet mutluluktur. Mutlu olmaya bakın.