Eşinizin telefonunu dinleme

Butcu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2024
28
5
24
Slm eşim watsap parmak izini koydurmuş kaldır diyorum kaldırmıyor şüphelendim telefonunu onun anlamadan en kolay ve güvenilir bir şekilde nasıl dinleyebilirim.Kolay ve net cevaplar verirseniz sevinirim.

Parmak izi okuyucu bi kaç yanlış dokunuştan sonra başka şifre ister benimki desen mesela onu öğrenebilirsiniz.

Slm eşim watsap parmak izini koydurmuş kaldır diyorum kaldırmıyor şüphelendim telefonunu onun anlamadan en kolay ve güvenilir bir şekilde nasıl dinleyebilirim.Kolay ve net cevaplar verirseniz sevinirim.

YouTubede denk gelmiştim ,Suç olabilir.

Benim gizli bir şeyim yok o benimkini biliyor.Gizliyorsa bilmemi istemedigi bir şey vardır demek.

Suç teskil eden oneri veremem ama bir abla tavsiyesi verebilirim,

Bu kadar gizlilik hayra alamet değil, bulacagin sey muhtemelen baskalariyla yapilmis sextingler, erkeklerle yapilmis mustehcen geyikler vs.

Aldatiliyorsan, bosanabilecek misin?

Bosanabileceksen kurcala, bosanamayacaksan bulmussun gibi dusun ve icinde sindirmeye bak.

Bence parmak izini cozmeye calismadan once bunlari dusunmelisin.

Allah sabır versin.

Kötü şey düşünmek istemiyorum.Görecegim şeye baglı.İnsan bu durumda da ögrenmeden duramaz kendini yer bitirir

Kötü şey düşünmek istemiyorum.Görecegim şeye baglı.İnsan bu durumda da ögrenmeden duramaz kendini yer bitirir
Göreceğimiz şey hoşunuza gitmeyebilir. Bu durumda sessiz kalacaksanız hayat daha da zorlaşır.
Tepki koyamayacağınız şeyi öğrenmemek bazen daha hayırlıdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…