İnşallah herşey dilediğiniz gibi olur O zamanlarda insan desteği, en yakın ve en sevdiği kişiden bekler tabii kiiAy bnde sezeryan dusunuyorum ama esimi yanimda istiyorum hayatimizin en guzel aninda yanimda olmasi bni dahada mutlu eder
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah herşey dilediğiniz gibi olur O zamanlarda insan desteği, en yakın ve en sevdiği kişiden bekler tabii kiiAy bnde sezeryan dusunuyorum ama esimi yanimda istiyorum hayatimizin en guzel aninda yanimda olmasi bni dahada mutlu eder
Ben sezaryen düşünüyorum ve kocamı da yanımda istiyorum. Bebişimizi beraber yaptık doğduğunda oğlumuz ikimizide görsün kokumuzu alsın istiyorum. Hem eşimde girmek istiyor doğuma, illa doğduğunda görcem oğlumu diyor :)
Nasıl acı çektiğini görsün de ne demek canım, kocan o senin rakibin ya da dize getirmen gereken bi varlık değil ki. Kocamla bi anı olsun, kendimi daha iyi hissederim dersen ala ama bazen ters tepebiliyomuş, karısını öyle gördükten sonra cinsel anlamda yaklaşamayan erkekler de olabiliyomuş.
Benim midem ağrıyo bi haftadır doktor çok büyük ihtimal bebekten dedi kocam dün isyan etti hamile kalma sen bi daha acı çektiğini görmeye dayanamıyorum diye gece kalkınca soruyo geçti mi ağrın diye evet beni düşünmesi desteklemesi çok güzel bi şey ama bilerek de adamın canını yakmak da ne allasen.
Dün yine mide ağrısından hastanelik oldum, şimdide ağrıyo inan söylemedim üzülmesin diye. Ne biliyim kıyamam ben kocama hem bağırıp çağırırken öyle halden hale giricem ki görmesini istemem hem de soğuma riski de var.Tabii herkes farklı düşünür, bu da sizin düşünceniz, ben hiç öyle düşünmedim ama eşimin benden daha da uzaklaşmasından korkuyorum, ve ben böyle bişeyin olmasını istemiyorum. .
Dün yine mide ağrısından hastanelik oldum, şimdide ağrıyo inan söylemedim üzülmesin diye. Ne biliyim kıyamam ben kocama hem bağırıp çağırırken öyle halden hale giricem ki görmesini istemem hem de soğuma riski de var.
Erkek çocukları annesine aşık oluyolar ve iyi de bi arkadaşlık kurduysa ona anlatması normal. Belki de kocan normal anlatıyo kayınvalide sana kötü bi şeymiş gibi yansıtıyo seni üzmek için. Sen de annesini kötüleme tabi de anlat günlük yaşantını kocana belki o da sana anlatmaya başlar.Zaten "ANA KUZUSU" bi kocam var. O yüzden benden soğuyup iyice annesine yakın olsun istemiyorum. Benden uzaklaştıkça ben kendimi daha da yalnız ve çaresiz hissediyorum. Tabii kii annesiyle konuşacak, dertleşecek, saygısını gösterecek ben onlara bişey söylemem. Ama benim eşim bana anlatmaz, annesine anlatır, benden şikayetçi olsa, bana söylemez, annesine söyler. Ben "Aramızda hiç sorun yok!!!" diye sevinirken. Annesi "sen şöyle yapmışsın, böyle yapmışsın..." diyor, yani anlayacağınız eşimle aramız zaten pek YOK. O yüzden bazı şeyleri ben risk almaya getiremem...
Erkek çocukları annesine aşık oluyolar ve iyi de bi arkadaşlık kurduysa ona anlatması normal. Belki de kocan normal anlatıyo kayınvalide sana kötü bi şeymiş gibi yansıtıyo seni üzmek için. Sen de annesini kötüleme tabi de anlat günlük yaşantını kocana belki o da sana anlatmaya başlar.
Çok ufakmışsın ya evlilik için . Yalnız bak kocandan duymuyosun bu şikayetleri kaynanandan duyuyosun galeyana gelme kaynana da kocamdır söylesin ağzına sağlık diyiver, o sana mahsus söylüyo ki canını yakmak için canının yanmadığını hissettir kadına.Yok canım. Eşim beni hep şikayet eder. Ben hiçbir şeye takılmam, küsmem, gücenmem bu yüzden bana kızıyorlar, laf çarpıtıyorlar 5 dk sonra yine "ANNE, BABA" diyeceğimi bildiklerinden beni eziyorlar. Birde yaşım 19. Yani küçüğüm. Kendi istedikleri gibi beni elde etmeye çalışıyorlar. Ama ben tabii bunlara rağmen asla "kötü" demem Kaynanam'a ve Kayınpederime. Eşim'e de hayatta anlatmam "Annen böyle yaptı, böyle yaptı..." diye. Hiç kötülemem. Hatta aksine birşey olsa, eşim "Yok, olmaz" dese, ben "Neden, bak annem ne güzel düşünmüş, öyle yapalım" derim. Kıymet mi bilmiyorlar, yoksa bem mi böyle anlıyorum?? Ama oturup ağladığım günleri de biliyorum. Bir de aynı evde oturuyoruz ya o yüzden ben birşey söyleyemem hiç eşime, hemen gider annesine şikayet eder, duyuyorum çünkü hep
Yok yok hiç sevmem bende, işte bu yüzden zaten beni eziyorlar. Eşim'le küsmem hiç. Beni şikayet eder gelir, ben gene bişey söylemem. Hepsi kızar, laf sokar gene sesimi çıkarmam. Evin işini, temizliğini, yemeğini, bulaşığını, çamaşırını yaparım, evde 2 Kaynım var, onların bile girer odalarını toplarım, temizlerim, süpürür, silerim. Kaynanam beğenmediği gibi, birde "ne biçim temizledin, burası 3 ay temizlenmemiş" der. Yani Kayınlarım da öyle böyle pis değil, iç çamaşırlarını çıkarırlar orta yerde durur, kiyafetleri çıkarırlar kapının arkasına atıverirler, mutfaktan odalarına yemek götürürler, tabak bulaşığıyla yatakların altında. Kaynımın biri sigara içiyor, bardağın içine tükürüp, sigara söndürüyor, alnı kanar, kanlı peçeteler yerde, saç keser, saçları yerde, sigara izmaritlerini yere atarlar, kulaklarını temizlerler, kulak çöpünü yere atarlar. Meyve suyunu zaten yer mi içer? Onlar mı içer? Bilemedim. Bu odayı ben tertemiz yaparım ama ona rağmen kimse de "Sağolsun" demez. Yine Kaynanam gittiği yerde beni rencide etmeye çalışır.Çok ufakmışsın ya evlilik için . Yalnız bak kocandan duymuyosun bu şikayetleri kaynanandan duyuyosun galeyana gelme kaynana da kocamdır söylesin ağzına sağlık diyiver, o sana mahsus söylüyo ki canını yakmak için canının yanmadığını hissettir kadına.
Kocamın da benim de küsme huyumuz yoktur, hatta ben bazen konuşma benle derim sonra unuturum ahahahah kocam güler sorar hani küstün sen diye iyi hatırlattın falan derim, küsmeyi ben de sevmiyorum ya.
Evde gelin varken de iç çamaşırları atmak da ayrı terbiyesizlik, iyi bulmuşlar seni valla köle gibi umarım kurtulursun o evden canım.Yok yok hiç sevmem bende, işte bu yüzden zaten beni eziyorlar. Eşim'le küsmem hiç. Beni şikayet eder gelir, ben gene bişey söylemem. Hepsi kızar, laf sokar gene sesimi çıkarmam. Evin işini, temizliğini, yemeğini, bulaşığını, çamaşırını yaparım, evde 2 Kaynım var, onların bile girer odalarını toplarım, temizlerim, süpürür, silerim. Kaynanam beğenmediği gibi, birde "ne biçim temizledin, burası 3 ay temizlenmemiş" der. Yani Kayınlarım da öyle böyle pis değil, iç çamaşırlarını çıkarırlar orta yerde durur, kiyafetleri çıkarırlar kapının arkasına atıverirler, mutfaktan odalarına yemek götürürler, tabak bulaşığıyla yatakların altında. Kaynımın biri sigara içiyor, bardağın içine tükürüp, sigara söndürüyor, alnı kanar, kanlı peçeteler yerde, saç keser, saçları yerde, sigara izmaritlerini yere atarlar, kulaklarını temizlerler, kulak çöpünü yere atarlar. Meyve suyunu zaten yer mi içer? Onlar mı içer? Bilemedim. Bu odayı ben tertemiz yaparım ama ona rağmen kimse de "Sağolsun" demez. Yine Kaynanam gittiği yerde beni rencide etmeye çalışır.
Ben doğumumda eşimin yanımda olmasını,elimi tutmasını ve bebeğimizi aynı anda görmeyi isterim ve kısmetse inşallah öyle olacak. Bence iki taraf için de çok özel bir an olur,eşle daha farklı bir bağ oluşur diye düşünüyorum.Doğumumu da epiduralli normal doğum istiyorum bir aksilik olmazsa.Doğum yapacağım yakında...
Ben eşim'in benimle birlikte Doğum'a girmesini istemiyorum, ama "Kocan da Doğum'a girsin, nasıl acı çektiğini görsün, sana daha çok bağlanır" diyorlar...
Siz olsanız ne yapardınız ?
Yani eşiniz'in sizinle birlikte Doğum'a girmesini istermiydiniz ??
Bnce simdiden ezdirme kendini nasil alisirlarsa oyle gider banane kaynimin odasindan kendi temizlesin yada annesi bni ilgilendirmez sen o eve gelin olarak gittin kole olarak gitmedin arani boz demiyorum ama tavrinida belli et ayrica yaptigin goze gozukse eline saglik deseler yine neyse hem sen islerini yap hemde begenmesinler oldu baska istekleri varmiymis cok sinir oldum ya Allah yardimcin olsun insafli insanlarla karsilastirsinYok yok hiç sevmem bende, işte bu yüzden zaten beni eziyorlar. Eşim'le küsmem hiç. Beni şikayet eder gelir, ben gene bişey söylemem. Hepsi kızar, laf sokar gene sesimi çıkarmam. Evin işini, temizliğini, yemeğini, bulaşığını, çamaşırını yaparım, evde 2 Kaynım var, onların bile girer odalarını toplarım, temizlerim, süpürür, silerim. Kaynanam beğenmediği gibi, birde "ne biçim temizledin, burası 3 ay temizlenmemiş" der. Yani Kayınlarım da öyle böyle pis değil, iç çamaşırlarını çıkarırlar orta yerde durur, kiyafetleri çıkarırlar kapının arkasına atıverirler, mutfaktan odalarına yemek götürürler, tabak bulaşığıyla yatakların altında. Kaynımın biri sigara içiyor, bardağın içine tükürüp, sigara söndürüyor, alnı kanar, kanlı peçeteler yerde, saç keser, saçları yerde, sigara izmaritlerini yere atarlar, kulaklarını temizlerler, kulak çöpünü yere atarlar. Meyve suyunu zaten yer mi içer? Onlar mı içer? Bilemedim. Bu odayı ben tertemiz yaparım ama ona rağmen kimse de "Sağolsun" demez. Yine Kaynanam gittiği yerde beni rencide etmeye çalışır.
ben istemem şahsen onu görünce daha çok nazlanabilrim acım birse ikye katlanır en iyisi yalnız olmak hem o halde görmesine gerek yok bence kocanın kıymet bilmesi için görmesi gerekmz kucağına melek vermişsin illaki kıymetinii bilecekDoğum yapacağım yakında...
Ben eşim'in benimle birlikte Doğum'a girmesini istemiyorum, ama "Kocan da Doğum'a girsin, nasıl acı çektiğini görsün, sana daha çok bağlanır" diyorlar...
Siz olsanız ne yapardınız ?
Yani eşiniz'in sizinle birlikte Doğum'a girmesini istermiydiniz ??
ben istemem şahsen onu görünce daha çok nazlanabilrim acım birse ikye katlanır en iyisi yalnız olmak hem o halde görmesine gerek yok bence kocanın kıymet bilmesi için görmesi gerekmz kucağına melek vermişsin illaki kıymetinii bilecek
Evde gelin varken de iç çamaşırları atmak da ayrı terbiyesizlik, iyi bulmuşlar seni valla köle gibi umarım kurtulursun o evden canım.
Ben doğumumda eşimin yanımda olmasını,elimi tutmasını ve bebeğimizi aynı anda görmeyi isterim ve kısmetse inşallah öyle olacak. Bence iki taraf için de çok özel bir an olur,eşle daha farklı bir bağ oluşur diye düşünüyorum.Doğumumu da epiduralli normal doğum istiyorum bir aksilik olmazsa.
Bnce simdiden ezdirme kendini nasil alisirlarsa oyle gider banane kaynimin odasindan kendi temizlesin yada annesi bni ilgilendirmez sen o eve gelin olarak gittin kole olarak gitmedin arani boz demiyorum ama tavrinida belli et ayrica yaptigin goze gozukse eline saglik deseler yine neyse hem sen islerini yap hemde begenmesinler oldu baska istekleri varmiymis cok sinir oldum ya Allah yardimcin olsun insafli insanlarla karsilastirsin
Öyle haklısınız :)Karsi tarafinda istemesi onemli. Sirf biz istiyoruz diye beklenti icine girmememiz gerekir. Kadinin da o esnada esi yanindayken rahat olmasi gerekir. Boyle bir niyet varsa oturup konusulmali. Dogum videolari var buda bi secenek.