eşinizin sizden utandığı anlar oldu mu?

:):)) benim kafama kuş şaptı yolsa yürürken pat diyeee :)))) sevgilim temizlemişti ve ben ona saol aşkım ben olsam hayatta seninkini temizleyemezdim dedim seni biliyom zaten dedi utanmıştım ama o utanmama fırsat vermedi saolsunn

Hastalık hallerinde kustuğumu çok bilirim.
Heleki migrenim tutuğu zaman mide bulantılarım çok olur. O gecelerde uyanırda wc ye yetişemezsem diye leğeni yakınıma koyar. Her halimle ilgilenir sağolsun.
:asigim:

hihoyyythihoyyyt
AYNI ŞEY BENİMDE BAŞIMA GELDİ EŞİM SAĞOLSUN BENİM BANA ÇOK DÜŞKÜNDÜR. ÇOK YARDIMSEVERDİR. HASTALANINCA BAKAR. İLACIMI VERİR. ALTIMA BİLE YAPSAM TEMİZLER.
BİKERESİNDE İÇKİ İÇMİŞTİM. 1 ŞİŞE ŞARABI TEK BAŞIMA BİTİRDİM.
VE ARKADAŞIMIN EVİNDEYDİK. LAVOBOYA KUSMUŞTUM. ODA ARKADAŞIMA AYIP OLMASIN DİYE KENDİSİ TEMİZLEMİŞTİ. SABAHINA SORDUM SENMİ TEMİZLEDİN MİDEN BULANMADIMI DİYE. DEDİKİ BİRAZ BULANDI AMA OLSUN BİZ SONUÇTA KARI KOCAYIZ BİZİM ARAMIZDA AYIP DİYE BİRŞEY OLAMAZDEDİ.:teselli:
VEDE BİR BAYANA YAKIŞMAZ DİYEN ARKADAŞIMIZ.
HERŞEY ERKEKLER İÇİNMİ HOŞ. İÇİP SAPITAN KARILARINI KIZLARINI DÖVEN TECAVÜZ EDEN SAPIKLIK YAPAN ERKEKLER İÇİNMİ HOŞ. ANLAMADIM.
BİZ BAYANLAR SADECE KUSARIZ OKADAR. BİRAZDA GÜLERİZ.sırnaşık şey
NEVAR YANI BİZİMDE HAKKIMIZ DEĞİLMİkaydirigubbakcemile5

hiç kusmakla utanılır mıı yahuu süprizzzzz
bende tatilde içmiştim hemde eşimin müdürü genel müdürü işletme müdürü ile beraberiz
ve ben rakıyı iç kuss çünkü onlar beni gaza getirmişti sen nasıl tekirdağlısın diee
eşimde hiç utanmadı aksine baya eğlenmiştik :içelim: :içelim:

Hamilelğimin ilk haftalarında her fırsatta çıkarıyordum ne varsa hatırlıyorumda köye giderken trende üstüne çıkarıverdim kucağına koymuştum kafamı tutamadım kendimi karşımızdada iş arkadaşı oturuyordu utanmak şöyle dursun herşeyimle ilgilendi hatta ben ağlamaya başlayınca kızdı herkesin başına gelir çok normal diye insanlık hali bazen oluyor böyle şeyler

öyle bir şey başıma gelmedi
ama gelirse sevgilimin benden utanacağını hiç sanmıyorum
onun başına öyle bir şey gelse ben de utanmam
insanlık hali insanın başına her şey gelebilir

çok doğru söylüyorsun arkadaşım
en önemli zenginlik mutluluk kötü günlerinden elinden tutan birinin varlığını bilmek
kardeşine dıtt ayrıca

eşler arasında utanma ne demek yaaa
hele ki sağlık konusunda
çok doğla çok normal bir şey
herkesin başına gelebilir
boşu boşuna kendine stres yapma güzelim

bizdede şöyle bişey oldu eşim birden başı dönüp kusmaya başlıyordu.bir evde yalnızız yine öyle fenalaştı ve halının ortasına....gerisi malum onu öyle görünce bi de ilk defa bir hastayla başbaşayım ağlamaya başladım canım benim ya kendini unutup beni sakinleştirmeye çalışmıştı.bi de benim midem bulanır diye kendi temizlemeye çalışmıştı.tabi midem bulandı ama ona belli etmemeye çalıştım her ne kadar beceremediysemde sonra birlikte temizledik.böyle sağlıkla ilgili şeylerde utanma olmaz bence. hatta ben eşimi öyle görünce onu ne kadar çok sevdiğimi daha iyi anladım Allah korusun ona bişey olsa ne yapardım.bence sende kafana takma eminim oda utanmamıştır.

böyle dısarıda bişey basıma gelmedi ama eşim bi keresinde göğsüne agrı girdi ve agrıdan kıvrınıyordu bende hasta diye aglıyordum hamileyim zaten bir anda kusmak geldi tutamadım direk lavaboya kostum adamcıgız kendini unutup yanıma koştu neyin var canım iyimisin napcaz ddiye.karı koca arasında utanma ollmaz olmamalı yani.ananem çok hastaydı ve afedersiniz ben onun altını bile temizledim.hiç çekinip utanıp midem bulanmadı.neyse saptırmiyim konuyu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…