Hayir hic bu zamana kadar öyle birsey olmadi!!sengözlerimebaksanab
Ayrica canim yanlis anlama ama helede disarda bir yere cikarsam esimle dahada fazla dikkat ederim yani madem bünyem kaldirmiyor kalkip iki bardak icki iceceme bir bardak icerim ne kendimi rezil ederim nede onu!!:içelim:
Helede bir bayana bence hic yakismiyor :1no2:
Sadece benim fikrim canim umarim kizmazsin
Tabiki istifra ettim canim, ama öyle disarda icip cimlere degil......
Hemde esimin yaninda
Benim demek istedigim bir bayana yakismiyor sadece bu, ayni seyi benim eltimde yapmisti kaynim cok utanmisti ve cok sinirlendi ona defalarca icme bak kaldiramiyorsun demesine ragmen icti sonra herkez orda yemek yerken gidip kenarda istifra etti cok güzel bir görüntü degildi yani!!
Ben bile o millet öyle tuhaf bakinca utandim bunu belirtmek istedim.:sm_confused:
Tabiki hic birimiz mükemmel yaratilmadik hickimse dört dörtlük degil evimde bayilana kadarda icerim ama disarda bir kadin daha dikkatli olmalia.s
gülsümcüm canım kız yeterince kötü hissetmişkendini bu belli bırak yangını körüğü.. iyice kötü hissetmesin eşine karşı:içelim:
Hayir hic bu zamana kadar öyle birsey olmadi!!sengözlerimebaksanab
Ayrica canim yanlis anlama ama helede disarda bir yere cikarsam esimle dahada fazla dikkat ederim yani madem bünyem kaldirmiyor kalkip iki bardak icki iceceme bir bardak icerim ne kendimi rezil ederim nede onu!!:içelim:
Helede bir bayana bence hic yakismiyor :1no2:
Sadece benim fikrim canim umarim kizmazsin
ben alışveriş merkezinde kustum -tatlicadiarzu-
bir mikrop kapmışım akabinde serum vs yedim zaten..
tek kelime ile iğrençti sevgilim herşeyimle ilgilendi..
poşet buldu,çıkarttıklarımı temizledi..
ben ağlıyordum etraftaki insanlar beni gördü diye..
ben seni gizledim kimse göremez diyordu,Allah razı olsun...
insanlık hali,insan eşinden utanır mı hiç?
öyle bişey olabilir mi?
ne eşler var eşlerinin altını temizliyor hastalıktan,utanma olmaz..