Eşinizin önceden ilişki yaşamış olmasi

Sanırim sizin ilk birlikteliginiz esiniz ile olmus. Bu konuda kuruntu yapmanizi gerektiren bir konu tabi ki yok. Zaten cinsellik de yasandikca daha iyi ogrenilen bir konu. Esiniz size bu konuda bir imada mi bulundu neden boyle dusundunuz?

Erkekler zaten iliskiye girmese bile kadin gormese de bekarken her turlu seyi yapiyorlar ogreniyorlar zaten iyi ve ya kotu diye kafasinda yorum yapiyorlardir bence o yuzden sormamda takmam da

ben ona bunu hiç sormadım..eşim ilk olmadıgını bile bile hiç sormadıda.bunlar dert edilicek konular değilki helede erkekten bahsediyoruz. Hepimizin bir geçmişi öncesi var adı üstünde geçmiş sizden önceymiş bence böyle şeylere takılıp moralinizi bozmayın çünkü zaten sonuç değişmeyecek.

Merhaba, eşinizin önceden ilişki yaşadığını bilseniz ( cinsel birliktelikten bahsediyorum sürtünme vs değil) bunu kıskanır mısınız veya kafasında kuruntu yapar mısınız acaba kiyasliyor mudur beni ve eskileri diye ?
Eşimin benden önce kiminle ne yaşadığının bir önemi yok benim için.. Ne ona bunu sorarım ne de anlatmasını isterim.. Gereksiz şeyler bunlar.. Her iki taraf içinde böyle düşünüyorum..

Ovv benim bi arkadaşım var bu kafada ve manyak, benim eşime sormadığım halde hiç birlikteliğinin olmadığını söylemişti, olsaydı da sorun etmezdim zaten merak da etmemiştim çünkü sonrası önemli olan, ama ikimizde birbirimizin ilki olduk♥️

Eşime hiç sormadım ilişkin oldumu diye ama yaşamıştır muhtemelen.
Size bir şey mi dedi eşiniz bu konuyla ilgili? Özgüveniniz sıfırda
Hayır demedi, aklıma geldi. Özgüvenim ile ne alakası var. "Eşim bana ilişki yaşadım dedi , günlerdir çok kötüyüm, yemek yiyip su içmiyorum, gece gündüz bunu düşünüyorum" mu yazdım konumda? Böyle bir şey olsa ne düşünürsünüz dedim ?

Bir şey düşünme canım açıkçası ben düşündüm de eşimin başkası ile ''benden önce'' cinsellik yaşaması değil de benden çok başkasını sevmiş olma düşüncesi beni daha çok rahatsız ederdi. eşinin sevgi ve saygısına inancın tamsa bu tarz şeyleri problem etmek gereksiz önemli olan sen onun hayatına girdikten sonrası bence tüm partnerler için de böyle olduğuna inananlardanım

Sürtünme : cinsel yakınlaşma
Cinsel birliktelik : ilişki . ( İlla bir ters cevap vereceksiniz, Türk lugatinda genelde bu böyle bilinir ne zorluyorsunuz işte )
Belki de haklıyımdır adım 9'a çıkmıştır?

Penis vajinaya girmeyince masumane bir iş mi yapılmış oluyor?
Bu arada kimseyi yargılamıyorum. Kavramlarınızı anlamaya çalışıyorum. Kimsenin geçmişi mühim değil.

Geçmiş geçmişte kalmıştır

Eğer frekansım hayat görüşüm uymuyorsa sıkıntı olabilirdi

Atıyorum evlenmeden önce genelevden çıkmayan bir adamsa karşımdaki rahatsız olurdum

Bu konuda birbirimiz için ilkiz ama
olmasam bile muhtemelen başka sorunlardan ona kuruntu yapacak yer bırakmazdı kafamda yine.

Merhaba, eşinizin önceden ilişki yaşadığını bilseniz ( cinsel birliktelikten bahsediyorum sürtünme vs değil) bunu kıskanır mısınız veya kafasında kuruntu yapar mısınız acaba kiyasliyor mudur beni ve eskileri diye ?
Geçmişte yaşanmış olaylardan dolayı birini sorumlu tutmak bana mantıksız geliyor. sonuçta sizden önce olan şeyler sizi ilgilendirmez. Size açıkça ilişki yaşadım diye anlattıysa kabul edip etmemek size kalmış

Bir şey düşünme canım açıkçası ben düşündüm de eşimin başkası ile ''benden önce'' cinsellik yaşaması değil de benden çok başkasını sevmiş olma düşüncesi beni daha çok rahatsız ederdi. eşinin sevgi ve saygısına inancın tamsa bu tarz şeyleri problem etmek gereksiz önemli olan sen onun hayatına girdikten sonrası bence tüm partnerler için de böyle olduğuna inananlardanım
Mantıklı cevabiniz için teşekkür ederim 🤗

X