Esinizin masturbasyon yaptığını nasıl anlarsaniz?

çok takılmayın yani kolay bir şey değil ama ,bunun için yuvanızı bozacak değilsiniz.o yüzden kafamınızı yormayın lütfen
Gerçekten böyle mi düşünüyorsunuz yani adama kadın dönüp baksa adam tensel aldatacak kadını, biz demiyoruz yuva dediğiniz şeyi yıksın ancak adam adam değil bu adamdan da bişey olmaz ,benim için yuva yıkma sebebi sözde bir yuva varsa böyle koca olacağına olmasın daha iyi ,milleti hayal edecek eee benim yatağımda benimle sevişirken de o zaman hayal edecek,benden değil bir başkasını isteyip zevk alacak öyle mi? Kadına veridiginiz telkinler hoş değil

yok artık ya,bunu herkes yapabilir gayet normal neden büyütüyorsunuz anlamadım:)
Siz ciddi misiniz şaka gibi,nasıl gururunuza onurunuza yediriyorsunuz ha gidip kadınla birlikte olmuş ha hayal etmiş ne farkı var ? Herkes nasıl yapabilir o zaman sizde kocanız veya sevgiliniz değilde bir başka erkeği düşünüp mu sevişip rahatliyorsunuz ?

O konu bu konu değil ki.
Eşim böyle mi bilmem, sesini duydim ama hayal etme desem etmeyecek mi? Beynine çip falan mı takacagiz hayal etmemesi için ?
Sizde benim kime neye yazdigimi onemsemeden yazmışsınız ,benim yazdığımda o değil

size iyi karşılıklı başkalarını hayal edip sevişmeler mastürbasyonlar .

Adam suç işlemiş sanki. Kendi vucudu size neden hesap veriyor onu anlamadım. Kendi vücudu Kendi kararı . Erkeklerin hayatı cok zor ya

size iyi karşılıklı başkalarını hayal edip sevişmeler mastürbasyonlar .
Ayy ne alaka ya. Yazdıklarımı tepeden tepeden okumayın, anlamaya çalışın, eminim kendinizi zorlarsaniz anlamayi başarırsınız.

Evet bende eşimde mastürbasyon yapıyoruz, cinsellik ayıp birşey değil. Eşimin beynine giremeyeceğime göre kimi hayal ettiğini de bilemem değil mi?

kizlar biraz sakin olun elin kocasi mastürbasyon yapiyor derdi sizi niye geriyor ki iki tarafinda kendince hakli olduğu yerler var erkeklerin hayal gücü cok farkli belki hepimizin kocasi yapiyor bunu belki yapmayanlar da var çip takip ne dusundugunu anlayamayiz laavinia nin soyledikleri cok hakli hadi hayal ediyorsun da ne diye öküz gibi adini sayikliyorsun cok gurur kirici bi davranis ikinizin savundugu seyler birbirinden cok farkli once sunu bi anlayin lütfen

Benim sinir olduğum şey bu sitede bir şeye yorum yapınca hemen " hıh sen öylesin, hıh sen öyle yaşıyorsun o zaman " denilmesi. Adamın anıra anıra kadının adını sayiklamasi kabul edilir değil ama sessizce yapsa da gene o kadını dusunecekti. Belki karısıyla yaparken bile onu hayal ediyor. Mastürbasyon yapmak çok doğal demişiz hanimefendi hemen yapistirmis " siz kocanizla başkalarını düşünüyorsunuz o zaman " diye. Her konu sahibinin her konusunu ezbere bilip sayfa sayfa okuyoruz sanki. Ayrıca istediğimi düşünürüm,vucudumla istediğimi yaparım kime ne ?

kişi kendinden bilir işi diye bir atasözümuz var m

sizin yorum yaptığınız olayla diger arkadasin yorum yaptığı olay cok farkli zaten yorum yaptığınız olaylarda ikinizde haklisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…