- 18 Ağustos 2019
- 71
- -55
- 33
Bana diyorku işsyerindeki bütün erkekler onu düşünüyorMaalesef ki onunlada yatmak istiyor açıklaması bu,
tamam işte demek ki bütün erkeklerin içinde kendide varmış,Bana diyorku işsyerindeki bütün erkekler onu düşünüyor
tamam işte demek ki bütün erkeklerin içinde kendide varmış,
Evet varmış halada vardır bencetamam işte demek ki bütün erkeklerin içinde kendide varmış,
çok takılmayın yani kolay bir şey değil ama ,bunun için yuvanızı bozacak değilsiniz.o yüzden kafamınızı yormayın lütfenEvet varmış halada vardır bence
Bende aynen böyle düşünüyorum, şimdi trip atsan çözüm değil, konuş konuş neyi konuşacaksın,çok takılmayın yani kolay bir şey değil ama ,bunun için yuvanızı bozacak değilsiniz.o yüzden kafamınızı yormayın lütfen
Böyle savunma mı olur ya, ergenden farkı yokBana diyorku işsyerindeki bütün erkekler onu düşünüyor
sormak istediklerinizi sorun ,içinizde ki dökün, içinizde kalmasın amaBende aynen böyle düşünüyorum, şimdi trip atsan çözüm değil, konuş konuş neyi konuşacaksın,
Gerçekten böyle mi düşünüyorsunuz yani adama kadın dönüp baksa adam tensel aldatacak kadını, biz demiyoruz yuva dediğiniz şeyi yıksın ancak adam adam değil bu adamdan da bişey olmaz ,benim için yuva yıkma sebebi sözde bir yuva varsa böyle koca olacağına olmasın daha iyi ,milleti hayal edecek eee benim yatağımda benimle sevişirken de o zaman hayal edecek,benden değil bir başkasını isteyip zevk alacak öyle mi? Kadına veridiginiz telkinler hoş değilçok takılmayın yani kolay bir şey değil ama ,bunun için yuvanızı bozacak değilsiniz.o yüzden kafamınızı yormayın lütfen
Tamam işte hepsi sapıkBana diyorku işsyerindeki bütün erkekler onu düşünüyor
Siz ciddi misiniz şaka gibi,nasıl gururunuza onurunuza yediriyorsunuz ha gidip kadınla birlikte olmuş ha hayal etmiş ne farkı var ? Herkes nasıl yapabilir o zaman sizde kocanız veya sevgiliniz değilde bir başka erkeği düşünüp mu sevişip rahatliyorsunuz ?yok artık ya,bunu herkes yapabilir gayet normal neden büyütüyorsunuz anlamadım:)
Kendi eşini değil de bir başka kadını hayal edip evin içinde anırması normal mi sizeNeden yapmasın? Mastürbasyon zevk veren birşey. Kendi vücuduyla zevk almak istemesi çok normal.
O konu bu konu değil ki.Kendi eşini değil de bir başka kadını hayal edip evin içinde anırması normal mi sizesizin esleriniz demek ki öyle
Sizde benim kime neye yazdigimi onemsemeden yazmışsınız ,benim yazdığımda o değilO konu bu konu değil ki.
Eşim böyle mi bilmem, sesini duydim ama hayal etme desem etmeyecek mi? Beynine çip falan mı takacagiz hayal etmemesi için ?
Adam suç işlemiş sanki. Kendi vucudu size neden hesap veriyor onu anlamadım. Kendi vücudu Kendi kararı . Erkeklerin hayatı cok zor yaarkadaslar yardim edin esinizin bunu yaptini ogrenseniz yada yaptini anlarsaniz ne tepki verirsiniz ben boyle biseyle karsilastim ve cok buyuk tepki verdim bikerada yasadim bu olayi bidaha yapmicana soz vermisti ama hala yapiomus ne yapmaliyim nasil davranmaliyim ona karsi bu arada cinsel hayatimizdada hicbi sorunumuz yok
Konu .Evet aynen öyleydi odaya girdiğimde kızın ismini söyleye yapıyordu
Ayy ne alaka ya. Yazdıklarımı tepeden tepeden okumayın, anlamaya çalışın, eminim kendinizi zorlarsaniz anlamayi başarırsınız.size iyi karşılıklı başkalarını hayal edip sevişmeler mastürbasyonlar .
Benim sinir olduğum şey bu sitede bir şeye yorum yapınca hemen " hıh sen öylesin, hıh sen öyle yaşıyorsun o zaman " denilmesi. Adamın anıra anıra kadının adını sayiklamasi kabul edilir değil ama sessizce yapsa da gene o kadını dusunecekti. Belki karısıyla yaparken bile onu hayal ediyor. Mastürbasyon yapmak çok doğal demişiz hanimefendi hemen yapistirmis " siz kocanizla başkalarını düşünüyorsunuz o zaman " diye. Her konu sahibinin her konusunu ezbere bilip sayfa sayfa okuyoruz sanki. Ayrıca istediğimi düşünürüm,vucudumla istediğimi yaparım kime ne ?kizlar biraz sakin olun elin kocasi mastürbasyon yapiyor derdi sizi niye geriyor ki iki tarafinda kendince hakli olduğu yerler var erkeklerin hayal gücü cok farkli belki hepimizin kocasi yapiyor bunu belki yapmayanlar da var çip takip ne dusundugunu anlayamayiz laavinia nin soyledikleri cok hakli hadi hayal ediyorsun da ne diye öküz gibi adini sayikliyorsun cok gurur kirici bi davranis ikinizin savundugu seyler birbirinden cok farkli once sunu bi anlayin lütfen
Benim sinir olduğum şey bu sitede bir şeye yorum yapınca hemen " hıh sen öylesin, hıh sen öyle yaşıyorsun o zaman " denilmesi. Adamın anıra anıra kadının adını sayiklamasi kabul edilir değil ama sessizce yapsa da gene o kadını dusunecekti. Belki karısıyla yaparken bile onu hayal ediyor. Mastürbasyon yapmak çok doğal demişiz hanimefendi hemen yapistirmis " siz kocanizla başkalarını düşünüyorsunuz o zaman " diye. Her konu sahibinin her konusunu ezbere bilip sayfa sayfa okuyoruz sanki. Ayrıca istediğimi düşünürüm,vucudumla istediğimi yaparım kime ne ?