- 17 Aralık 2011
- 2.568
- 141
benim bu konum neden surekli tasinio bi derdim var ve bu bolume actim
arkadaslar yardim edin esinizin bunu yaptini ogrenseniz yada yaptini anlarsaniz ne tepki verirsiniz ben boyle biseyle karsilastim ve cok buyuk tepki verdim bikerada yasadim bu olayi bidaha yapmicana soz vermisti ama hala yapiomus ne yapmaliyim nasil davranmaliyim ona karsi bu arada cinsel hayatimizdada hicbi sorunumuz yok
baskalarini hayal edip yapmasinidami normal karsiliosunuz yanii erkeklerin boyle bi hakki mi var
boşa gitsin senin yerine eliyle mi zifaf gecesine giriyor töbe töbeeee :)))) bence sorunu kendinde ara, erkek seni neden arzulamıyor ki
eline kadar düşmüş garibim. Ayna karşısına gec ic camasırla, erkek olsam ben bunu arzularmıydım de , ondan sonra eşini sucla.
Herseyde erkekleri sucluyoruz, sonucta erkek erkil toplumdayız, onları çekmekde kayebtmekde bizim elimizde
Evli bir erkeğin karısı dururken kendi kendini tatmin etmesini normal karşılayamam ben...
Bekar olsan ne halt yiyorsan yersin ama evlisin.
Hayatı her türlü paylaştığın biri var artık.O paylaştığın hayat içinde cinsellik de var.
E o halde neden eşinle yaşamak var iken kendin yapıyorsun
Bana saçma geldi gereksiz geldi...
Ha kadın regl olur o zaman adam zor durumda kalır yapar bir derece hak verileBİLİR.
Ama onun dışında elle tutulur yanı yok BENCE.
arkadaslar yardim edin esinizin bunu yaptini ogrenseniz yada yaptini anlarsaniz ne tepki verirsiniz ben boyle biseyle karsilastim ve cok buyuk tepki verdim bikerada yasadim bu olayi bidaha yapmicana soz vermisti ama hala yapiomus ne yapmaliyim nasil davranmaliyim ona karsi bu arada cinsel hayatimizdada hicbi sorunumuz yok
Yorumunuza katiliyorum