- 15 Aralık 2009
- 9.220
- 14.625
Ben internet geçmişinden yakaladım. Evliliğin başıydı biraz alışkanlık vardj sanırım. Yuzune vurdum pişman ettim diyebilirim dirdirimla . Halada aklıma gelirse laf çarparım. Aklına gelsede sogumustur diye düşünüyorum artik gına getirdim çünkü :darkadaslar yardim edin esinizin bunu yaptini ogrenseniz yada yaptini anlarsaniz ne tepki verirsiniz ben boyle biseyle karsilastim ve cok buyuk tepki verdim bikerada yasadim bu olayi bidaha yapmicana soz vermisti ama hala yapiomus ne yapmaliyim nasil davranmaliyim ona karsi bu arada cinsel hayatimizdada hicbi sorunumuz yok
Nasıl yani kız ismi??Bir saat önce ilişkiden yeri çıktık boşalamadı diye kız ismi söyleyip yaparken yakaladım ne yapacağımı bilemiyorum
Anlaşılmıyor bacım ne yakaladın, başkasının adını sayıklayarak masturbasyon mu yapıyorBir saat önce ilişkiden yeri çıktık boşalamadı diye kız ismi söyleyip yaparken yakaladım ne yapacağımı bilemiyorum
Yapsın ne olacak kiarkadaslar yardim edin esinizin bunu yaptini ogrenseniz yada yaptini anlarsaniz ne tepki verirsiniz ben boyle biseyle karsilastim ve cok buyuk tepki verdim bikerada yasadim bu olayi bidaha yapmicana soz vermisti ama hala yapiomus ne yapmaliyim nasil davranmaliyim ona karsi bu arada cinsel hayatimizdada hicbi sorunumuz yok
Evet aynen öyleydi odaya girdiğimde kızın ismini söyleye yapıyorduAnlaşılmıyor bacım ne yakaladın, başkasının adını sayıklayarak masturbasyon mu yapıyor
Hemde tanıdığım biri ,güzel havalı bir kızNasıl yani kız ismi??
Ben de bu fikirdeyim.Evli bir erkeğin karısı dururken kendi kendini tatmin etmesini normal karşılayamam ben...
Bekar olsan ne halt yiyorsan yersin ama evlisin.
Hayatı her türlü paylaştığın biri var artık.O paylaştığın hayat içinde cinsellik de var.
E o halde neden eşinle yaşamak var iken kendin yapıyorsun
Bana saçma geldi gereksiz geldi...
Ha kadın regl olur o zaman adam zor durumda kalır yapar bir derece hak verileBİLİR.
Ama onun dışında elle tutulur yanı yok BENCE.
yok artık ya,bunu herkes yapabilir gayet normal neden büyütüyorsunuz anlamadım:)wc ve banyoya gizli kamera koyarsanız anlayabilirsiniz
valla kusura bakmayın ama kızda alı kalmış:)Evet aynen öyleydi odaya girdiğimde kızın ismini söyleye yapıyordu
Ne desem bilemedim, hiç aklı başında insan işi değil. Benim için evden kovma sebebi olurdu. Konunuza yazsaydınız ya bunuEvet aynen öyleydi odaya girdiğimde kızın ismini söyleye yapıyordu
Ne desem bilemedim, hiç aklı başında insan işi değil. Benim için evden kovma sebebi olurdu. Konunuza yazsaydınız ya
O an moralim bozukken konu açmaya çalıştım ama yapamadımNe desem bilemedim, hiç aklı başında insan işi değil. Benim için evden kovma sebebi olurdu. Konunuza yazsaydınız ya bunu
Beğendiğini hissediyordum zatenvalla kusura bakmayın ama kızda alı kalmış:)
Maalesef ki onunlada yatmak istiyor açıklaması bu,Beğendiğini hissediyordum zaten