• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşinizin Eski Kız Arkadaşı Arasa Ama Sadece Arkadaş)

Olakimefta

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2017
1.034
1.809
48
36
Merhaba kizlar burda birçogunuzun evli olmayanlarında empatisi yetenegini kullanarak fikir verebilecegini dusunup sizlere danismak istedim

Durum şu biz yıllar önce 1 erkek 2 kız olmak üzere 3 yakın arkadastik hani ahretlik yada kanka diye diyecek boyutta mukemmel arkadaslik degildi ama iyiydik yani birimiz bunalinca gece yarisi bile olsa digerini arayip saatlerce dertlesip sıkintılarımıza cozum arayabiliyorduk yada en azindan birbirimizi dinleyip destek olabiliyirduk

Sonra kiz arkadasimiz ayse diyelim ayse birisiyle cikip nisanlandi ama nisanlisi nisanlilik surecinde biz dahil tum arkadaslariyla ve kuzenleri dahil tum herkesle bi sekilde iliskisini kesmesini sagladi

Bu surecte ben ve diger arkadas dahada fazla gorustuk bu arkadasada Ali diyelim zaten soyle diyeyim biz tanistiktan kisa bi sure sonra farkli memleketlere dagildik aile vs durumlarindan

Yani o donemlerdede telefon internet vs araciligiyla cok sık gorusmeye devam ettik
Duruma daha vakif olmaniz acısindan sunu soyleyeyim Ali ve benim aramda bi hoslanti oldu ama sadece iyi anlasabilecek iki kisuydik yani ayni hayati beraber yasayacak iki kisi ddgildik o yuzden bu konuyu hic dillendirmedik bu durundan kısa bi sure sonrada benim ve Ali arasinda bi kırginlik oldu birde Alinin baska bir arkadasi Alinin benden hoslandigini soyleyince zatsn olmayacak bi durum ileride baglanirim korkusu birde kırginligin verdigi durumla Aliye hicbirsey demeden numarami degistirdim o donem sosyal medya falanda yoktu oylece hicbi baglanti kalmayacak sekilde Aliyle yollarimi ayirdim

Bu durumdan bi sure sonra Ayse evlendi evlilikte problemler falan yasiyirmus o donemdd tekrar gorustuk bi sure eskisi kadar sık sık olmasada gorusmeye basladik arkadasligimizi devam ettirdik

Fakat ikimizinde Aliyle baglari koptu kac yil hic gorusmedik zaten numarasini degistirmis sosyal medyada ciktiginda arattim kesinlikle hic bi hesabi yok
Bigun bilinmeyen numaralardan numarasini buldum sadece ne yaptigink merak ettigim sesini duymak istedigim ve bir dahada gorusmek istemedigim icin ozelden aradim

Sadece bi iki dakika konustuk evlenmis karisi hamileymis kizi olacakmis kizinin olmadini cok istiyordu eskileri konustuk biraz
Neden ozelden aradin arada bir konusuruz dedi zatsn arayinca sonradan aramak gibi niyetim yoktu evlendigini soyleyincede sen evlisin uygun olmaz esin hos karsilamwyabilir sadece seni merak ettim dedim kisa bi gorusmeydi vedalastik

3 yil kadar sonra bi kac gun ust uste ruyasini gordum dayanamadim bi gun tekrar ozelden aradim ozellikle gizli numaradan aradim ki aramak isterse numarayi bilmesin aradim bi gurultu vardi sanki tartisma anina denk gelmisim gibiydi arkadan sesler geliyodu

Kendimi tanittim merak ettigimi ondan aradigimi soyledim kac gundur aklima geliyorsun merak ettim sanirim musait degilsin dedim oda sonra ara konusalim dedi ben iyimisin iyi olup olmadigini merak ediyorum dedim iyiyim ama sonra ara dedi bende sadece merak ettigimden aradim bi daha aramam aramami bekleme dedim

Bu surecte Ayss esinddn ayrildi bi suredir eskisi gibi gorusmeye basladik gecsn gece sabaha kadar mesajlastik ben cok duygulandim sanki 10 yil oncesine gittim gibi
Ama bi eksiklik vardi Ali yoktu ve isin dogrusu Ali yasiyor mu yasamiyor mu ne yapiyor nasil hicbir fikrimizde bilgimizde yok numarasi var ama watsaap sosyal medya hicbirsey yok gunlerdir aklima geliyor

Sadece bi aramak 5-10 dakikada olsa konusmak istiyorum ne yapiyor ne ediyir diye bi kac ay once knun yasadigi memlekette bi isim vardi aramak istedim 10 dk liginada olsa belki gorusuruz diye ama aramadim bi daha o sehirede Allah bilir ne zaman yolum duser aramayisimin tek nedenide evli olmasi ve biliyorum ki evli kadinlar bu gibi durumlari hos karsilamiykr dogal olarak

Ama gunmerdur neredeyse hergun aklima geliyir mutlu mu ddgil mi baba olmak onun icin nasil bi duygu is ddgisikligi dusunuyordu degistirebildi mi hayati hala ayni mi acik soyleyeyim hasretinden olmuyorum ama bi ozkemde var yani

Acaba ozelden 10 dakikaliginada olsa arasam bi konusaak esi orense onun icin sorun olur mu yada onca yildan sonra aramam gereksiz mi olur

Sizin esinizin eski kiz arkadasi arasa sorun edermiydiniz dusuncelerinize verdiginiz tavsiye yada uyarilara gore hareket etmeyi dusunuyorum

sadece arkadaş durumu olmuyor sizinki basbayagi birbirinizi seviyormussunuz
yapmayın kendinizi sadece arkadaşız diye kandirmayin
adamı da belirli aralıklarla arayip kendinizi hatirlatip huzursuz etmeyin
madem çok umrunuzdaydi zamanında siz onunla olsaydınız

Sonucta aranizda bir sey yasanmamis, eskide kalmis ama kadinlarin cogu bu meseleyi kafasina takar hem esine hem size bulasir. Gecen yil mesela bir yakin arkadasim vardi okuldan yas farki da coktu abi kardes gibiydik ama sevgilisi bana takmisti kafayi ben de gorusmeyi kestim kavga ettiklerini duyunca

eşimin eski kız arkadaşı arasa dert etmem de.

öyle özelden arasa, mutlu mu değil mi merak ediyor olsa, hoop derim,
çok saçma darvanıyor ve düşünüyorsunuz. hiç yakışmıyor.

Yanlis anlamayin kendisine karsi duygusal manada hicbir hissim yok mutlu mu degilmiden kastimda sadece evlilikle alakali degil genel hayatiyla alakali cunku baglari koparmadan onceki son donem hayati baya problemliydi ve kendisi tanidigim en neseli insan olmasina karsin o donem cok mutsuz nesesi yasama sevinci kalmamis biriydi yani bu durumlardan dolayi mutlu mu degil mi diye

Hem aramasını istemiyorsun hem sen arıyorsun. Eşini geçtim tamamen kendi keyfine göre davranıyorsun. Ayrıca evet tartışma sebebi. Özelden keyfine göre aramalar.. O eş telefonu alıp "kocamı bi daha arama" demeli. Çok iyi arkadaşmışsınız ki o aramasın diye özelden arıyorsunuz..

Son düzenleme:
Hadi ilkini aradın. İkinciyi neden arıyorsun ne mana yani? Üçüncü de mi eşi kızar diye akıl ettin?
Kusura bakma da seninki meraktan daha ötesi.
Hayatlarına bulaşma derim.
Ya inanin duygusal olarak hicbirsdy yok zaten ozellikle arayacagini bildigim icin ozelden aradim zaten iki aramamin aradinda 3 yil var ve iki konusmayi toplayin ikisi toplam 10 dakika etmez

Tabi o insaninda esininde hayatinda rahatsizlik verecsk birsey yapmak istemem zaten oladi bi yanlisin onune gecmek icin bu konuyu actim

Madem arkadaşınız olarak görüyorsunuz özelden aramayın. Benim eşimi özelden arasalar ne karıştırıyor diye düşünürüm. Numaranızla arayın 2 dk hâl hatır sorun kapatın.

Madem arkadaşınız olarak görüyorsunuz özelden aramayın. Benim eşimi özelden arasalar ne karıştırıyor diye düşünürüm. Numaranızla arayın 2 dk hâl hatır sorun kapatın.

+1
Madem ortada katakulli yok sadece arkadaşlık var, özelden aramak nedir? Arkadaşlık edeceksen çıkar adam gibi arkadaş olursun karısıyla da tanışırsın.

Sonucta aranizda bir sey yasanmamis, eskide kalmis ama kadinlarin cogu bu meseleyi kafasina takar hem esine hem size bulasir. Gecen yil mesela bir yakin arkadasim vardi okuldan yas farki da coktu abi kardes gibiydik ama sevgilisi bana takmisti kafayi ben de gorusmeyi kestim kavga ettiklerini duyunca

Kesinlikle sadece onu merak ettigim icin aramak istiyorum bazen dusunuyorum belki hayatta degildir ve benim haberim bile yok ama benim merakim yuzundende kimsenin hayatina huzursuzluk bulasin istemdm

Ya inanin duygusal olarak hicbirsdy yok zaten ozellikle arayacagini bildigim icin ozelden aradim zaten iki aramamin aradinda 3 yil var ve iki konusmayi toplayin ikisi toplam 10 dakika etmez

Tabi o insaninda esininde hayatinda rahatsizlik verecsk birsey yapmak istemem zaten oladi bi yanlisin onune gecmek icin bu konuyu actim
Mesela benimde arada aklıma gelen arkadaşlarım var ama kalkıpta aramam yani. Seninki aşırı bi merak. Mutlu mu mutsuz mu baba olmak onu nasıl hissettirdi bunları delice merak etmen saçma ve abartı.

Tam tersi başıma geldi, aramızda hoşlantı olan eski erkek arkadaşım yıllar sonra beni aradı. O evli ben evli. Numaramı bilmiyor tabii iş yerimde kullandığım sabit telefondan aradı. Adımı google yazınca çalıştığım yer çıkıyor direkt. Daha önceden de bir kaç kez aramış ama açmamışım günde bi sürü insan arıyor dikkat de etmedim. Merak etmişmiş de görüşmek istiyormuş. Saçma bir durumdu. Huzursuz edici. Eşime söylesem o çocuğun numarasını alıp olay çıkartır. Söylemedim ama bu sefer de vicdanen huzursuzum sanki. Bence arayıp da huzursuz etmeyin kimseyi.

+1
Madem ortada katakulli yok sadece arkadaşlık var, özelden aramak nedir?
Ilk ddfa ozelden aradigimda bi daha neni aramasin diye aradim zaten evli oldugunu ogrenincede numarami bilsin istemedim cunku ne zamsn olsa arayacagindan emindim zaten kendisi neden ozelden aradin arada bir gorusurduk dedi yani numarami gizlemesem biliyorum ki arayacakti

Iyi de adam zamaninda senden hoslanmis ya mutsuzsa sana kafasi takilirsa ben hic arama
Aradan uzun yillar gecmis bana kafasinin takilacagink dusunmuyorum ama yinede boyle bir duruma karsi olasi ihtimalke hareket etmek istiyorum

Back