• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşinizin bacanakları ile arası nasıl?

Efla

bize bağışla Allahım
Kayıtlı Üye
18 Mart 2008
3.964
17
118
Diğer
eşinizin bacanakları ya da bacanak adayları ile arası nasıl?

ilk cevap benden.

benim eşim şimdilik tek damat.
kız kardeşlerimin erkek arkadaşları ile çok samimi olmamaya çalışıyor.
ciddi ilişkileri olduğu halde.
kardeşlerim evlendikten sonra aynı durum devam eder mi bilmiyorum.

sizde durumlar nasıl?

(bacanak:Kız kardeşler ile evlenen damatların birbirlerine göre durumları)

Biz 3 kızkardeşiz..
üçümüz de evliyiz..
Tam 3 bacanak oluyorlar..:lepi:
Ablamın eşi ki abim gibidir.. O adamla anlaşamayan bir insan evladı var mıdır acaba bu dünyada? Melektir o melek.. Eşim de doğal olarak iyi anlaşır..:nazar:
Kızkardeşimin eşi ile benim kocamın çok zıt fikirleri vardır hayata dair. Belki çok derin konulara girseler kanlı bıçaklı olurlar,kesin kocem dayak yer.. kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Kısacası her iki bacanakla da çok büyük samimiyetleri yoktur kocamın. Ama ortamlarda güzel anlaşırlar,güncel konularda sohbet ederler o kadar..kaydirigubbakcemile2

hımmmm...bir düşüniyim....
şimdi....eeeee.....bir dakika....allah allah benim kızkardeşim yokki.???ama olmasını çok isterdim..:Saruboceq:..olsaydı eminim eşim çok kıskanırdı..:roflol:.hihihihi...şimdi evin oğlu pozisyonunda ve halinden çok memnun..kaydirigubbakcemile....

biz 3 kız kardeşiz aralarında sadece ben evliyim
ablam nişanlı
eşim enişteyle ii anlaşır ama sadece birbirlerini gördüklerinde
onun dışında haberleşmezler
ama mesafe var sık görüşülseydi farklı olabilirdi belki

:roflol::roflol:he bu arada konu başlığını okurken eşinizin bacakları ile arası nasıldır anladığımı ve bön bön 1 dk baktığımıda ekliyim....uyku saatim normal....naniknanik

Biz 3 kızkardeşiz..
üçümüz de evliyiz..
Tam 3 bacanak oluyorlar..:lepi:
Ablamın eşi ki abim gibidir.. O adamla anlaşamayan bir insan evladı var mıdır acaba bu dünyada? Melektir o melek.. Eşim de doğal olarak iyi anlaşır..:nazar:
Kızkardeşimin eşi ile benim kocamın çok zıt fikirleri vardır hayata dair. Belki çok derin konulara girseler kanlı bıçaklı olurlar,kesin kocem dayak yer.. kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Kısacası her iki bacanakla da çok büyük samimiyetleri yoktur kocamın. Ama ortamlarda güzel anlaşırlar,güncel konularda sohbet ederler o kadar..kaydirigubbakcemile2

aynen biz de 3 kız kardeşiz:nazar:
ama bacanak, baldız, enişte ilişkilerine daha uzun yıllar var :1rolleyes:
sımdılık evin buyuk kızı olarak ben nisanlıyım
ortanca kardesımın evlenmesine en asagı 6 sene var
kucuk kardesıme de bir 10 seneşakkıdı
ama benimki bacanakları kıskanacak gibi
Allah korusun annem diger damatlarını askımdan daha cok severse kıskanclık krızlerıne girer vallakaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol:he bu arada konu başlığını okurken eşinizin bacakları ile arası nasıldır anladığımı ve bön bön 1 dk baktığımıda ekliyim....uyku saatim normal....naniknanik

kaydirigubbakcemile gidelim gaffur

:roflol: laf aramızda,doğru yazdım mı diye özellikle başlığı birkaç kez kontrol ettim.

ben de bacagı sey sandım
benım sevgılıımın erkek kardesı ya da abısı

hay allah :) hıc bılmıyorum kı , bı yengem var bnm abımın eşi
ben görumceyım yani. hehee

benim eşimin hiçbişeyi olmayacaksenağlama
zavallı müstakbel eşim,anlaşıp geyik yapacak bir bacanağı bile olmayacak :1no2:

biz iki kız kardeşiz :CüvCüv:
eniştem mükemmel bir insandır :nazar:
eşimle huyları çok benzediğinden iyi anlaşıyorlar :nazar:

biz üç kız kardeşiz..(tabi bir tane de erkek kardeşim var) dolayısıyla 3 bacanak var...
en büyük ablamın eşi gerçekten çok iyi bir insandır, eşim ve diğer eniştem iyi anlaşır...
ortanca ablamın kocası çok içten hesapçıdır..insan olarak iyidir ama hesapçı tarafı soğutur bizi...
dolayısıyla benim eşim karşılaştığında sohbet eder,onun dışında kuzu sarması değillerdir...
benim eşimde bir bacanak olduğuna göre,benim gözlemlerim eşimle anlaşamayacak insan yoktur...
hesapçı olmasın,doğru olsun ve cıvık olmasın yeter....
sevgiler...

biz 4 kiz kardesiz esim butun bacanaklariyla anlasabilen bir tip ne yazikki buyuk ablamin kocasi diyim kucuk daglari ben yarattim dedigi icin 3 bacanak anlasiyorlar iste birbirlerini zaten 2 3 yilda bir goruyorlar.sagol canim guzel konu olmus.

Ne yazıkki benim eşimin bacanağı yok.
Ama teyzemin ve dayımın kızlarının eşleri ile birbirlerine bacanak diye hitap ederler.
Biraraya geldiğimizde de keyifli saatler geçirirler demekki şimdilik sorun yok
:lepi:

Allahtan kız kardeşim yada ablam yok
eşim kıskanırdı heralde
zaten ailesinden ilgi görmüyor
bi bizimkilerden görünce seviniyor garibim
2 tane damat olsaydı o kadar ilgi göremezdi mirmirmirmir

biz dört kızkardeşiz

en büyük bacanağı çok cinstir ben bile anlaşamam kaldıki eşim anlaşacak :mymeka:

iki numara bacanağı eyidir hoştur ama ablam cadalozdur bu durumda ablamdan dolayı anlaşmaları mümküm değilkaydirigubbakcemile4

üçüncü bacanak ise artık bizim bacanak değil başkasının bacanağı çünkü ablam boşandı:dilcikar:

zaten diğer iki bacanak ta başka şehirlerde yaşıyor şu durumda tek damat gibi durumu o memnun ben memnun Şeniz

esımın hayatta kımseyle arasının kotu oldugunu gormedım daha canım benım
herkese ıyı davranır ama karsıda samımıyet gormezse ıyı davranmaya devam eder ama cok samımıyete gırmez.
1 kız kardesım var.onunda suan bır ılıskısı var ama akıbetlerını bılemeyecegım canım
dıger sevgılılerıyle tanıstırdı bızlerı evımıze gelıp gıttı o ayrıldı cocuklarla bız gorusuyoruz
sagolasunlar abla dıye arar sorarlar bayram kandıl dıye sureklı hatırlarlar
bende gorusurum.gercı suc bızım kızdada hep neyse.
bızde esımle karar aldım bu ılıskısıyle hıc tanısmama kararı aldık
sureklı bır araya gelelım gezelım pıknık vs...bahaneler bulmaya calısıyor ama bız yanasmıyoruz
onunla daha tanısmadık.cıddıyete dokulmedende tanısmayı dusunmuyoruz
ama evlenırse esımın anlasacagını dusunuyorum karsıdakı kısının durumunada baglı olarak

biz dört kız kardeşiz :1shok: kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
üçümüz evli en küçüğümüz nişanlı
en büyük benim, eşim çok iyi fakat hemen çok fazla samimi olamayan ve her konuda fazla ölçüp tartan biri... yani biraz zor ama bir o kadar da şeker! sengözlerimebaksanab
2 nolu kız kardeşimin eşi ile eşim ayrı şehirlerde olduğumuz için çok samimi olamadılar ama sohbetleri iyidir sorun yok :nazar:
3 nolu kızkardeşimin eşi kendine has bir adamdır... ama bizim aile de en iyi anlaşabildiği kişi eşimdir sebep de ikisinde de olan elektronik tutkusu!! kafamçokkarıştı
4 nolu kızkardeşimin nişanlısı zaten çok uyumlu...onla da sohbetleri iyi idare eder :nazar:

ama ben çok daha fazlasını isterdimmmm... mesela 4 kızkardeş eşlerimizle tatil yapabilir miyiz hiç bilemiyorum!!!

Benim eşim çok iyidir yardimsever maddi olarak elinde olani vermekten çekinmeyen birisi vs..vs... Eniştem kiskanir onu biraz ama eşim yumuşak huylu olduğu için idare ediyor bacanağini :)

Back