- 19 Kasım 2014
- 212
- 44
-
- Konu Sahibi nazli melek
Malesef oyle bir insan kendisini bilmeliO nasıl pislik öyle ne diyeceğimi bilemedim birde o halde sana laf mi sokmaya kalkıyor
Ben esimin annesini hic sevmem, daha kizim 7 gunlukken bana deliler gibi bagirdi aglati ,bir suru laf soyledi. Anahtari var evime istedigi zaman girer ,her yeri acip bakar, kizima hic bakmadi sadece bir gun braktim ona kuzunimin duyunu vardi, geldim yemek yemis bulasiklarini brakmis bana, kizimin bezi dolu sut yapip vermemis cocuk ickira agliyor. Gelir sadece bir yerde toz gorsun laf sokar ,oysa kendisinin hic bir temiz biyeri yokEki Görüntüle 2650148 Eki Görüntüle 2650149 Eki Görüntüle 2650151 Eki Görüntüle 2650152 Eki Görüntüle 2650154 Eki Görüntüle 2650155
Gormezden gele gele sinir oldum, hangi normal bir kadin yeni dogum yapmis bir kadini titrete titrete aglatir, yuzlerce laf soyler. Allah cok buyuk yavas yavas bana yasatiklarini cikariyor ondan .Belliki çok canınız yanmış. Yaşadıklarınızı bi siz bi Allah bilir tabikide. Ben bu goruntuleri bi olayin sonucu öfkenizi kuscak biri olmadigi icin buraya eklediginizi dusunuyorum. Bence kaldırmalısınız. Hicbiseyi kimseye ispat etmek zorunda degilsiniz. Karsinizdaki kötüyse ( ki bu sizin iddanız ) siz ona iyilikle yaklaşın. Konusmayi deneyin neden boyle davrandigini ona mutlaka sorun. Ben resimleri kaldircaginizi dusunuyorum. (Bence olmasi gereken bu) cunku bu sizi hakliyken cogu insanin gozunde haksiz duruma dusunuyor. Her sevmedigimiz insanin aciklarini bu sekilde paylasirsak insanliktan cikariz cunku bizlerinde baskalarinin sevmedigi huylarimiz illaki vardir. Umarim sorunlarini kisa zamanda konusarak cozersin. Insan konusmadigi zaman kendi kendine bicok seyi kuruyor cunku. Eger her yolu denediysen ve bu sekilde devam ediyorsa . Gormezden gel. Cunku esini ve seni cok yipratir. Herkes ettigini bulur. Sen Allah rizasi icin esinin annesi oldugu icin bazi seyleri gormezden gelirsen Allah ta senin mukafatini verir insallah. :)
Gormezden gele gele sinir oldum, hangi normal bir kadin yeni dogum yapmis bir kadini titrete titrete aglatir, yuzlerce laf soyler. Allah cok buyuk yavas yavas bana yasatiklarini cikariyor ondan .
Onlarında resmini isteriz ama emin olamıyoruz böyle diploma paylaşırsanız iyi olur.Ben uni bitirmis yuksek lisans yapmis birisiyim, turkiyeye hic gitmedim turk degilim, bulundugum ulkenin dilini biliyorum ya o yeter bana. Turkiyede yasayan ve turkce okuma yazmayan binlerce insanlar var . O yuzden sizin yargilamaya hakiniz yok beni.
Ben kimsenin adini yazmadim , kisinin resmini koymadim ne ifsasi. Yok yani ben resimleri koymussum ben suclu. Allahtan baska beni kimse yargilayamaz. Canim yanmis icime mi gomucem, boyle bislik icinde benim kizim alerji yapti , butun gun evde duran bir 50 yaslarinda bir kadin bu kadar pislik icinde durup gelinine laf soyleyemez. Keske bilse ani resimlerini gostermisim belki etkisi olur da biraz temizlik yapar ,utanir.
Konuyu açan ben değilim yalnız :)Isim yok ama senin kaynanan oldugunu pek tabi anladik gene de normal gelmiyor bana boyle seyler ama sen Bilirsin
Anlaşılan kendi pisliklerini örtmek için seni ezmeye çalışıyor,çok üzüldüm adına umarım tez zamanda kurtulursun böyle birinin elindenBen esimin annesini hic sevmem, daha kizim 7 gunlukken bana deliler gibi bagirdi aglati ,bir suru laf soyledi. Anahtari var evime istedigi zaman girer ,her yeri acip bakar, kizima hic bakmadi sadece bir gun braktim ona kuzunimin duyunu vardi, geldim yemek yemis bulasiklarini brakmis bana, kizimin bezi dolu sut yapip vermemis cocuk ickira agliyor. Gelir sadece bir yerde toz gorsun laf sokar ,oysa kendisinin hic bir temiz biyeri yokEki Görüntüle 2650148 Eki Görüntüle 2650149 Eki Görüntüle 2650151 Eki Görüntüle 2650152 Eki Görüntüle 2650154 Eki Görüntüle 2650155
Pardon ona bakmamisimKonuyu açan ben değilim yalnız :)
Ben kizimi oraya gondermedim kalmak icin. Neden ben temizleycikmisim. Ben kaldigim odami ve evimi temizliyorum. Kimsenin hizmetcisi degilim. Yok boyle pis bir kadin kimseye laf soyleyemez hadini bilicek. Yargilayamaz cunku kimse mukemel degil.Ne demek Allah tan baska kimse beni yargilayamaz tobe hasaa
Madem yorum kabul etmiyorsun o zaman paylasma burda seni pispislamak zorunda degil kimse
yalandan destek olmak zorunda degilim madem cok doldun git kaynananla konus anlamiyorum ki ayrica madem kizin oraya gitmek zorunda ve alerji yapti ya cocugunu gonderme ya sen temizle
Hicbirsey karsiliksiz degildir muhtemelen sizde ona karsi oylesinizdir, ayni sekilde sizde gider onun sofrasini kurarsiniz. Sen onu annen, o da seni bir evladi gibi goruyorsa bu guzellikler olur diye dusunuyorum. Cok sukur benim kvdmde boyle. Her anlamda kendi annemden daha cok destek oldu bana
sapasağlam ama temizlik anlayışı kültürü çok farklı kayınvalidenizin."temizlik benim işim programını" çağırın evine53 yasinda kadin sapasaglam
Nasil isterse yasasin ama bana en ufak yerde toz gordugu zaman laf sokmasi gucume gidiyor, kendine baksa birsapasağlam ama temizlik anlayışı kültürü çok farklı kayınvalidenizin."temizlik benim işim programını" çağırın evine
Kadinin kalbi kotu ben 4 yildir susuyorum ama her gun beni sinir edicek bisey yapiyor. Bana soylemedigi laf kalmadi yine bize gelip kadina kahve yapip saygi duyuyorum. Beni sinir edip godiyo her iki gunde birBen de tabii ki gider kurarım ama o bana yaptırmıyor beraber olunca zorla yardım ediyorum çalışıyorsun sen dinlen, otur ben bütün gün evdeyim zaten diyor :) Allah razı olsun valla hepsinden dediğiniz gibi karşılıklı her şey bende her şeye takmıyorum, bazen bana ters gelse de bazı hareketler sert davranmıyor-kırmıyorum oda böyle karşılık veriyor demek ki. İşte kimilerini böyle överler kimilerinin de arkasından söverler kötülük kimseye bir şey kazandırmaz.
Kadinin kalbi kotu ben 4 yildir susuyorum ama her gun beni sinir edicek bisey yapiyor. Bana soylemedigi laf kalmadi yine bize gelip kadina kahve yapip saygi duyuyorum. Beni sinir edip godiyo her iki gunde bir
Evet ama yaptiklari hep aklimda unutulmuyor , buyuk travma brakti bana.Dengesiz ya herkes yaptığını nasılsa çekecek siz insanlığınızı gösterip yinede saygı gösteriyormuşsunuz.
Ben esimin annesini hic sevmem, daha kizim 7 gunlukken bana deliler gibi bagirdi aglati ,bir suru laf soyledi. Anahtari var evime istedigi zaman girer ,her yeri acip bakar, kizima hic bakmadi sadece bir gun braktim ona kuzunimin duyunu vardi, geldim yemek yemis bulasiklarini brakmis bana, kizimin bezi dolu sut yapip vermemis cocuk ickira agliyor. Gelir sadece bir yerde toz gorsun laf sokar ,oysa kendisinin hic bir temiz biyeri yokEki Görüntüle 2650148 Eki Görüntüle 2650149 Eki Görüntüle 2650151 Eki Görüntüle 2650152 Eki Görüntüle 2650154 Eki Görüntüle 2650155