- 19 Kasım 2014
- 212
- 1
- 44
- 298
- Konu Sahibi nazli melek
-
Ne kadar canimi yakti az bilemSadece güldüm güzel intikam
Süper aramız oyleki kanlı bıçaklı oldum eşimin annesi ve ailesiyle iki senedir görüşmuyorum,eşim barıştırmak için uğraştı boşarim seni yinede barismam dedimBen esimin annesini hic sevmem, daha kizim 7 gunlukken bana deliler gibi bagirdi aglati ,bir suru laf soyledi. Anahtari var evime istedigi zaman girer ,her yeri acip bakar, kizima hic bakmadi sadece bir gun braktim ona kuzunimin duyunu vardi, geldim yemek yemis bulasiklarini brakmis bana, kizimin bezi dolu sut yapip vermemis cocuk ickira agliyor. Gelir sadece bir yerde toz gorsun laf sokar ,oysa kendisinin hic bir temiz biyeri yokEki Görüntüle 2650148 Eki Görüntüle 2650149 Eki Görüntüle 2650151 Eki Görüntüle 2650152 Eki Görüntüle 2650154 Eki Görüntüle 2650155
Karşınızdaki sorunlu biriyse problem yaşanması kaçınılmaz oluyor anladığım kadarıyla. Yaklaşık 6 yıllık evliyim. Kayınvalidemle en ufak bir problem yaşamadım. Çok seviyorum, o da beni çok seviyor. Köyde yaşıyorlar çok sık görüşmüyoruz, belki o yüzden de birbirimizi kırmamış olabiliriz.Ben esimin annesini hic sevmem, daha kizim 7 gunlukken bana deliler gibi bagirdi aglati ,bir suru laf soyledi. Anahtari var evime istedigi zaman girer ,her yeri acip bakar, kizima hic bakmadi sadece bir gun braktim ona kuzunimin duyunu vardi, geldim yemek yemis bulasiklarini brakmis bana, kizimin bezi dolu sut yapip vermemis cocuk ickira agliyor. Gelir sadece bir yerde toz gorsun laf sokar ,oysa kendisinin hic bir temiz biyeri yokEki Görüntüle 2650148 Eki Görüntüle 2650149 Eki Görüntüle 2650151 Eki Görüntüle 2650152 Eki Görüntüle 2650154 Eki Görüntüle 2650155
Kaynananın kızları felan yok mu bine pislik.Ben esimin annesini hic sevmem, daha kizim 7 gunlukken bana deliler gibi bagirdi aglati ,bir suru laf soyledi. Anahtari var evime istedigi zaman girer ,her yeri acip bakar, kizima hic bakmadi sadece bir gun braktim ona kuzunimin duyunu vardi, geldim yemek yemis bulasiklarini brakmis bana, kizimin bezi dolu sut yapip vermemis cocuk ickira agliyor. Gelir sadece bir yerde toz gorsun laf sokar ,oysa kendisinin hic bir temiz biyeri yokEki Görüntüle 2650148 Eki Görüntüle 2650149 Eki Görüntüle 2650151 Eki Görüntüle 2650152 Eki Görüntüle 2650154 Eki Görüntüle 2650155
Benim kaynamda 100 km uzakta yasiyor ama en fazla iki gun gecmiyor bize geliyor, oturuyor kup gibi kanapede, onunde yemek koyuyorum catalini bilem alip tabaklarin ustune koymaz, su ister gidip almaz, her sefer laf sokmalarKarşınızdaki sorunlu biriyse problem yaşanması kaçınılmaz oluyor anladığım kadarıyla. Yaklaşık 6 yıllık evliyim. Kayınvalidemle en ufak bir problem yaşamadım. Çok seviyorum, o da beni çok seviyor. Köyde yaşıyorlar çok sık görüşmüyoruz, belki o yüzden de birbirimizi kırmamış olabiliriz.
Iki erkek cocugu var , esimin abisini kimse istemiyor nisanlandi herseye karisiyor diye nisan bozuldu kiz istemediKaynananın kızları felan yok mu bine pislik.
Benimkide başka şehirde koydeydi telefonda doldururdu,bayramda yada ziyarete gittiğimizde ben yokken doldururdu eşimi,düşman etti bana onun emirlerini yerine getirmedim oğlu gibi benide kullanamadi diye düşman oldu baba sadece banada düşman değil gerçi bütün gelinlerini rezil etti,şimdi kocası öldü 10dakika mesafede başımın belası.Karşınızdaki sorunlu biriyse problem yaşanması kaçınılmaz oluyor anladığım kadarıyla. Yaklaşık 6 yıllık evliyim. Kayınvalidemle en ufak bir problem yaşamadım. Çok seviyorum, o da beni çok seviyor. Köyde yaşıyorlar çok sık görüşmüyoruz, belki o yüzden de birbirimizi kırmamış olabiliriz.
İyi dinlemiyormus onu kocaniz en azından.Kocami dolduruyo kaynam ama esim onu dinlemiyo biliyo annesini ne pislik oldugunu
Dinlese ayrilirim cekemem zaten uzak olmamamiza ragmen sinir ediyor beni hepİyi dinlemiyormus onu kocaniz en azından.
Çok mu yaşlı kaynananiz temizlik yapmıyor,temizlik için kadın felan cagirsa,yada belediye yazılsın temizlik için geliyorlar eve.Yok
Iki erkek cocugu var , esimin abisini kimse istemiyor nisanlandi herseye karisiyor diye nisan bozuldu kiz istemedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?