- Konu Sahibi nazli melek
Cnm slm kadın leş gibi bende 5 yıllık evliyim berbat bir aileye gelin gittim maalesef berbat bir kaynanam var en güzeli nedir biliyomusun ne kadar kötü olursan o kadar iyi ben 2 senedir ne arıyorum ne soruyorum ne görüşüyorum onlardan kurtulmak için şehir bile değiştirdim düşün artık .erkek tarafına ne yaparsan yap onlar için hep el kızısındır onun için görüşme konuşma umursama eşinede onlarla ilgili soru moru sorma onlarla ilgili hiçbir şey söylemeBen esimin annesini hic sevmem, daha kizim 7 gunlukken bana deliler gibi bagirdi aglati ,bir suru laf soyledi. Anahtari var evime istedigi zaman girer ,her yeri acip bakar, kizima hic bakmadi sadece bir gun braktim ona kuzunimin duyunu vardi, geldim yemek yemis bulasiklarini brakmis bana, kizimin bezi dolu sut yapip vermemis cocuk ickira agliyor. Gelir sadece bir yerde toz gorsun laf sokar ,oysa kendisinin hic bir temiz biyeri yokEki Görüntüle 2650148 Eki Görüntüle 2650149 Eki Görüntüle 2650151 Eki Görüntüle 2650152 Eki Görüntüle 2650154 Eki Görüntüle 2650155