Esinizin annesinle araniz nasil ?

Ben esimin annesini hic sevmem, daha kizim 7 gunlukken bana deliler gibi bagirdi aglati ,bir suru laf soyledi. Anahtari var evime istedigi zaman girer ,her yeri acip bakar, kizima hic bakmadi sadece bir gun braktim ona kuzunimin duyunu vardi, geldim yemek yemis bulasiklarini brakmis bana, kizimin bezi dolu sut yapip vermemis cocuk ickira agliyor. Gelir sadece bir yerde toz gorsun laf sokar ,oysa kendisinin hic bir temiz biyeri yokEki Görüntüle 2650148 Eki Görüntüle 2650149 Eki Görüntüle 2650151 Eki Görüntüle 2650152 Eki Görüntüle 2650154 Eki Görüntüle 2650155
Cnm slm kadın leş gibi bende 5 yıllık evliyim berbat bir aileye gelin gittim maalesef berbat bir kaynanam var en güzeli nedir biliyomusun ne kadar kötü olursan o kadar iyi ben 2 senedir ne arıyorum ne soruyorum ne görüşüyorum onlardan kurtulmak için şehir bile değiştirdim düşün artık .erkek tarafına ne yaparsan yap onlar için hep el kızısındır onun için görüşme konuşma umursama eşinede onlarla ilgili soru moru sorma onlarla ilgili hiçbir şey söyleme

Cnm slm kadın leş gibi bende 5 yıllık evliyim berbat bir aileye gelin gittim maalesef berbat bir kaynanam var en güzeli nedir biliyomusun ne kadar kötü olursan o kadar iyi ben 2 senedir ne arıyorum ne soruyorum ne görüşüyorum onlardan kurtulmak için şehir bile değiştirdim düşün artık .erkek tarafına ne yaparsan yap onlar için hep el kızısındır onun için görüşme konuşma umursama eşinede onlarla ilgili soru moru sorma onlarla ilgili hiçbir şey söyleme
Kadin bana binlerce laf soyledi yine geliyor bize oturuyor koltukta, benim islerim oliyor basinda durmuyorum, kahve yapip yanina brakiyorum. Bunca seyden sonra yine kapimi caliyor

Karşınızdaki sorunlu biriyse problem yaşanması kaçınılmaz oluyor anladığım kadarıyla. Yaklaşık 6 yıllık evliyim. Kayınvalidemle en ufak bir problem yaşamadım. Çok seviyorum, o da beni çok seviyor. Köyde yaşıyorlar çok sık görüşmüyoruz, belki o yüzden de birbirimizi kırmamış olabiliriz.
Olabilir kaynanin kizi var mi belki ondandir

Pisliğini kendi kayınvalideme benzettim. Benimki de aynı böyle pasaklıdır. Ama bana hiç laf etmez hatta yüzüme de söyler ne kadar temizsin ellerine sağlık diye. Çocuğunuzu ona bırakmayın mikrop falan kapar bir de....

Yok brakmiyorum ama orda kaldigimizda her zaman kizimin poposunda sivilceler cikiyordu bir suru, ilk once sudan sandik satin sula yikadim kizimi bir etkisi olmadi. Her yeri temizliyorum laf sokucak sey bulamiyor dis kapinin yani bulanmis onu soyledi bana en son ciktim baktim pek bisey goremedim. Beni her geldiginde sinir ediyor

Bende berbat aileye gittim cnm 4 bucuk yil oldu ben de
Yüz verme cnm boşver yüz vermemene rağmen hala gelip köşede oturuyosa demekki çok yüzsüz.(hangisi diilki gerçi !) yüz verme surat as hatta dışarı çık her türlü diyaloğunu kes eğer hala cok ısrar ederse gelmekte eşine bağırıp çağırmadan hatta gerekirse cok uysal bir şekilde izah et ‘aşkım sana ve ailene saygım sonsuz lütfen beni anla çok bunalıyorum lütfen annenin biraz geri çekilmesine izin ver ben soylersem biliyosun hoş olmaz de )‘unutma yılanın başını baştan küçükken eziceksin

Yüz verme cnm boşver yüz vermemene rağmen hala gelip köşede oturuyosa demekki çok yüzsüz.(hangisi diilki gerçi !) yüz verme surat as hatta dışarı çık her türlü diyaloğunu kes eğer hala cok ısrar ederse gelmekte eşine bağırıp çağırmadan hatta gerekirse cok uysal bir şekilde izah et ‘aşkım sana ve ailene saygım sonsuz lütfen beni anla çok bunalıyorum lütfen annenin biraz geri çekilmesine izin ver ben soylersem biliyosun hoş olmaz de )‘unutma yılanın başını baştan küçükken eziceksin
Ben disari ciktigim zaman her yerlerini acip bakiyor, karistiriyor. Eskiden anahtari vardi ben evde olmasam da iceri girer. Iyiki anahtarim kirildi o zaman ondan istedim anahtari oyle su an anahtari yok o durum olmasaydi hala girip cikardi ne zaman isterse. Bi kez ben banyodayken girdi iceri

Ben disari ciktigim zaman her yerlerini acip bakiyor, karistiriyor. Eskiden anahtari vardi ben evde olmasam da iceri girer. Iyiki anahtarim kirildi o zaman ondan istedim anahtari oyle su an anahtari yok o durum olmasaydi hala girip cikardi ne zaman isterse. Bi kez ben banyodayken girdi iceri
Ayy korkunç cnm Allah sana sabır versin, eşinle bu durumu sana anlattığım şekilde mutlaka nazikçe usul usul anlat aşkım bu şekilde girip cıkıyor yrn öbür gün biz yataktayken de girer falan de mutlaka eşine anlat ki oda anlasın evli insanların mahremine bu kadar girilmez

Valla tertemiz biyerde de yaşasa bana laf edemez .benim bebeğime bakamayacak bulaşıkları da yigacak o kadının anasını avradını yani kibar olamiycam o anda da olamam

Eskiden babannemin evine gittiğimizde yemek yiyemezdim ama kadın doksan yaşındaydı çok normaldi evini bok götürmesi.

Bu kadin nasıl yaşıyor o evin içinde fotoğraflariniza geri dönüp bakamıyorum gerçekten.

Ayy korkunç cnm Allah sana sabır versin, eşinle bu durumu sana anlattığım şekilde mutlaka nazikçe usul usul anlat aşkım bu şekilde girip cıkıyor yrn öbür gün biz yataktayken de girer falan de mutlaka eşine anlat ki oda anlasın evli insanların mahremine bu kadar girilmez
Oyle o da oyle dusunuyor gelmeden once ara diyor ama hep ayni devam ediyor. Ben kimseye boyle kaynana dilemiyorum

Eskiden babannemin evine gittiğimizde yemek yiyemezdim ama kadın doksan yaşındaydı çok normaldi evini bok götürmesi.

Bu kadin nasıl yaşıyor o evin içinde fotoğraflariniza geri dönüp bakamıyorum gerçekten.
Cok kotu gercekten orda ne kave iciyorum ne de yemek yemekten cekiniyorum , ama kendisi en ufak yerde toz gorsun soyluyo, bende hep susuyorum. Benim babamlar 3 erkek kardesler ama babam her isini yanliz yapabilir cok temiz

Benim kayınvalidem de bu kadar degilde bana göre pis dir. Üstün körü temizler Bir de övünür ben çok temiz kadınım kaynanam yıkadıgım bulaşık suyunu çok begenirdi diye övünür pintilikten bulaşık deterjanını nohut kadar kullanıyor resmen. Bir keresinde artık canım sıkıldı bu övünmelerden çamaşır suyu ile yag sökücüyü evdeki kullanılmış hediye paketine sarıp hediye ettim verirkende belki canın sıkıldıgı zamanlar bol bol dedikodu yapmaktan sıkılıp daha az günaha gireyim istersen mutfagında kullanırsın diye verdim.

X