Olmadı, olmaması da gerekir. Olursa karşılarında eşimi bulurlar. Benim ailem eşimi tutar, onun ailesi her zaman beni tutar çok sıradan muhabbetlerde bile
Her şeyimiz dört dörtlük değil çok başka maddi sorunlar yaşadığımız da oldu ailesiyle. Ama kendileri yok Allah var, beni asla el gibi görmediler hissettirmediler. ama bu ailenin kızısın kalk şu işi yap diyip suyunu da çıkarmadılar. Allah herkesi iyi niyetli insanlarla karşılaştırsın kimse kızını dışlansın diye el oğluna vermiyormashaallah...
Arkadaşlar evliliğiniz boyunca kayınvalideniz, kayınpederiniz, görümce ve ya kayınlarınız size el kızı gibi davranıp yabancı olduğunuzu hissettirdi mi? İçinizin cız ettiği anlar var mı? Oğlu ve sizin aranızda bariz ayırımcı davranışları oldu mu?
Çok ayıp ediyormuş yaOoo olmaz mi yaaa birincisi sen el kizisin o cani cigeri ogluşu!
Benim ki yaptigi yemek cok lezzetliyse iste ne biliyim agir yemekler vardir ya hani icli kofte manti su boregi gibi bunlar soz konusuysa asla bana sen de ye demez oglum ye diye israr eder. Bana da iki gun once yaptigi pişi veya sabah kahvaltisina kizarttigi beklemis patatesi ye diye tutturur.
Bazen bi tabak yemek getirir dolaba koy oglum yesin der... sen yeme der gibi...
Ben 8 aylik hamileyken karnimin ustune dustum esim disardaydi aradim gel hastaneye götür diye... kayinvalidem yakin oturuyo diye esim korkup onu aramis geldi aldi beni bana ilk soyledigi sey "telefon elinde mi geziyon sen düşer düşmez oglumu ariyon ya simdi sana gelecek diye kaza yaparsa" ben hamileyim dusmusum agliyorum soyledigi lafa bak... yeteri kadar ornek verdim sanirim
Bak simdi gece gece geldi aklima üzüldüm yineÇok ayıp ediyormuş ya
Çok gaddarmış....Onlar böyle davrandıkca dışardaki yabancı bir teyzeyi bile onlardan daha çok seviyoruz.Bak simdi gece gece geldi aklima üzüldüm yine
Hamileyken yine canim manti istedi esim de annesine yapmasini soyledi oturduk birlikte yapiyoruz kayinvalidem oglum seviyo yapayim da yesin cocuk yoksa yapmazdim dedi
Eski dediğine göre kurtulmuşsun canım.Eski görümce ile kayınbaba ;
Şuanki iş arkadaşlarımiş hayatında çok oluyor zaten
Bana haksızca küsen yeğenlerimEskiden ablam.
..Böyle insanlardan gına geldiiÇok var psikopat etrafta haliyle.Düzgününe hasretim.
Bir tek kv değil yani.Sakin olun.
Çok gaddarmış....Onlar böyle davrandıkca dışardaki yabancı bir teyzeyi bile onlardan daha çok seviyoruz.
Onlardan kurtuldum şükür ama eski eşimi seviyordum ben ya..O başkaydı..Hataları vardı beni koruyamadı ,arada kaldı ama onlar gibi değildi..Eski dediğine göre kurtulmuşsun canım.
Bence de umursamazsan sinir olur daha iyiÖyle malesef... kaynanalik bunu gerektiriyo diye dusunuyo demekki... ben de dert cok bu konu da onceden cok uzuluyodum artik o sacma sapan konusurken kalkip odadan cikiyorum oylece kaliyo
Sana misafirliğe geldiklerinde hazır çorba yap koy önüne4 ay önce sezeryanla dogum yaptim. Hazir corba paketi göndermis esimle, yapsin da yesin diye :) birde kp sürekli esime yazar cocugu al bana gel diye, yani hepiniz gelin diye birsey yok. Emzirdigim icinde saten tek basina gidemez esim cocukla. Ayrica ufacik cocugun annesiz ne isi var orda.