- 19 Ekim 2014
- 106
- 97
Üzüldüm canım yaa iniallah daha iyileri çıkar karşınaOnlardan kurtuldum şükür ama eski eşimi seviyordum ben ya..O başkaydı..Hataları vardı beni koruyamadı ,arada kaldı ama onlar gibi değildi..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Üzüldüm canım yaa iniallah daha iyileri çıkar karşınaOnlardan kurtuldum şükür ama eski eşimi seviyordum ben ya..O başkaydı..Hataları vardı beni koruyamadı ,arada kaldı ama onlar gibi değildi..
Kusura bakma da senin kayıvalidenin davranış bozukluğu kv olmasıyla ilgili değil, insani özelliklerden yoksun olmasıyla ilgili. Bu kadar vicdansızlık olamaz içindeki minicik cana bile merhameti yokmuş.Ooo olmaz mi yaaa birincisi sen el kizisin o cani cigeri ogluşu!
Benim ki yaptigi yemek cok lezzetliyse iste ne biliyim agir yemekler vardir ya hani icli kofte manti su boregi gibi bunlar soz konusuysa asla bana sen de ye demez oglum ye diye israr eder. Bana da iki gun once yaptigi pişi veya sabah kahvaltisina kizarttigi beklemis patatesi ye diye tutturur.
Bazen bi tabak yemek getirir dolaba koy oglum yesin der... sen yeme der gibi...
Ben 8 aylik hamileyken karnimin ustune dustum esim disardaydi aradim gel hastaneye götür diye... kayinvalidem yakin oturuyo diye esim korkup onu aramis geldi aldi beni bana ilk soyledigi sey "telefon elinde mi geziyon sen düşer düşmez oglumu ariyon ya simdi sana gelecek diye kaza yaparsa" ben hamileyim dusmusum agliyorum soyledigi lafa bak... yeteri kadar ornek verdim sanirim
Kusura bakma da senin kayıvalidenin davranış bozukluğu kv olmasıyla ilgili değil, insani özelliklerden yoksun olmasıyla ilgili. Bu kadar vicdansızlık olamaz içindeki minicik cana bile merhameti yokmuş.
Bencede beklentimizi çok düşük tutarsak mutlu olabiliriz sanırımtabikide defalarca hemde
bana sürekli kızlarına aldıklarını gösteriri
şu kadar aldım
kendine alacaksan der
bu en basiti
fazla takmamak lazım
Nasıl giyiniyormuş paşa kızı?var tabiki devamlı hissettiğim bir konu.evlilik ilerledikçe daha da hissediyor insan.ve bence her gelin hissediyordur.hatta görümcemin biri şöyle birşey yaptı annem bana doğumgünümde kazak almıştı görümceme nasıl güzel mi diye sorduğumda biz böyle giyinmiyoruz gibisinden bir laf etmişti.bunun gibi şeyler hep olur.seni tam içlerine almazlar hiç bir zaman.
Iyyy Allah sabır versin. İyice cıkını çıkarmış kayınvalideliğinBi ornek daha yazayim
Bi gün kalabalik misafirim var dunya kadar hazirlik yaptim kv gorumcede bizde... sofrayi goren bana iltifat yağdırıyor cok hamaratsin falan kv nin soyledigi benim kizim daha guzelini yapiyo bu ne ki... simdi gel de sev bu kadını
Kv de bana derdi torun emmekten kesilene kadar mecbur sende gelceksin ama memeden kesilsin oglumla torunum gelcek diye bde yüzüme bende merakliniz değilim derdim:))ama şükür oglum hala emiyo ve artık kv kp görüsmiyoruz yaptiklari kendi etegine dolandı beni oğlumdan ayırmak isterken kendi oģlundan ayrıldi.takilmayin bunlara derim Allah büyük hakliyi görür.ama bende hep onlara gidince kendimi besleme gibi hissettirdi kv4 ay önce sezeryanla dogum yaptim. Hazir corba paketi göndermis esimle, yapsin da yesin diye :) birde kp sürekli esime yazar cocugu al bana gel diye, yani hepiniz gelin diye birsey yok. Emzirdigim icinde saten tek basina gidemez esim cocukla. Ayrica ufacik cocugun annesiz ne isi var orda.
İnanmıyorum ya ne vicdansızlarBende anlatiyim gittik hamileligimde tabi bi şey hazırlamışlar bende götürdüm yaptığımı herkesin önüne koydular benim önüme koymadılar yaptıklarından ve bana nasıl koktu anlatamam eve geldim ağladım
Sen hangi evin dış kapısının paspasısın diyeydin. Hadsiz kadın ya.He bide benim için söylediği en iyi laf gelin dedigin dış kapının paspası :)) ama kendine gelince ben bu evin direģiyim derdi.iyiki yollarımızı ayırdik onla yoksa esimle benim psikoloji kalmiycakti
Anlayış problemi olunca bi insanda anlatamıyosunuz sadece kendi yaptıkları doğru zannediyo terbiyesizliği ede zanneden bi insancık işteSen hangi evin dış kapısının paspasısın diyeydin. Hadsiz kadın ya.
Hiç sorma canım zaten umurlarında değil hamileliğim yanında torunları var biz yanlarında oturmuyoruz diye böyle malesefİnanmıyorum ya ne vicdansızlar
İyi oşan her zaman kazanır. Kötülerde kendi kötülüklerinde boğulurlarbenım bıkac kez oldu hıc sesımı cıkarmadım esıme bellı etmedım ben erkekler farketmıyor anlamıyor gormuyor sanıyordum ama herseyın farkındalar
bıgun esım karşılarına gectı cok net bı tavır koydu
ogunden berıdır de yuzume bırsey yapmıyorlar bukez arkamdan yapıyorlar
benım ıcın sıkıntı degıl valla ... benım vıcdanım rahat ustume dusenı yapıyor saygıda kusur etmıyorum
herkes kendıne yakısanı yapar