Eşinizin ailesinden herhangi biri sizi yapayalnız hissettirdi mi?

amantakma

Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2014
106
97
Arkadaşlar evliliğiniz boyunca kayınvalideniz, kayınpederiniz, görümce ve ya kayınlarınız size el kızı gibi davranıp yabancı olduğunuzu hissettirdi mi? İçinizin cız ettiği anlar var mı? Oğlu ve sizin aranızda bariz ayırımcı davranışları oldu mu?

Her şeyimiz dört dörtlük değil çok başka maddi sorunlar yaşadığımız da oldu ailesiyle. Ama kendileri yok Allah var, beni asla el gibi görmediler hissettirmediler. ama bu ailenin kızısın kalk şu işi yap diyip suyunu da çıkarmadılar. Allah herkesi iyi niyetli insanlarla karşılaştırsın kimse kızını dışlansın diye el oğluna vermiyor

Herzaman var bizde.. Alt üst oturmamiza rağmen eşimi yemeğe çağırır sadece oda gitmez hiç :)

Kayınvalidem şehirdışından gelmişti. Hamileydim. Mutfaktan bir tabak bile getirmedi. Oysa ben o gün çok yorulmuştum. Eşim terasta mangal yapıyordu. Hava biraz esiyordu. Hasta olacaksın diyip mangal başında kayınvalidem bekledi. Basit bir olay belki ama içim cız etti.

Arkadaşlar evliliğiniz boyunca kayınvalideniz, kayınpederiniz, görümce ve ya kayınlarınız size el kızı gibi davranıp yabancı olduğunuzu hissettirdi mi? İçinizin cız ettiği anlar var mı? Oğlu ve sizin aranızda bariz ayırımcı davranışları oldu mu?

Ooo olmaz mi yaaa birincisi sen el kizisin o cani cigeri ogluşu!
Benim ki yaptigi yemek cok lezzetliyse iste ne biliyim agir yemekler vardir ya hani icli kofte manti su boregi gibi bunlar soz konusuysa asla bana sen de ye demez oglum ye diye israr eder. Bana da iki gun once yaptigi pişi veya sabah kahvaltisina kizarttigi beklemis patatesi ye diye tutturur.
Bazen bi tabak yemek getirir dolaba koy oglum yesin der... sen yeme der gibi...
Ben 8 aylik hamileyken karnimin ustune dustum esim disardaydi aradim gel hastaneye götür diye... kayinvalidem yakin oturuyo diye esim korkup onu aramis geldi aldi beni bana ilk soyledigi sey "telefon elinde mi geziyon sen düşer düşmez oglumu ariyon ya simdi sana gelecek diye kaza yaparsa" ben hamileyim dusmusum agliyorum soyledigi lafa bak... yeteri kadar ornek verdim sanirim

Ooo olmaz mi yaaa birincisi sen el kizisin o cani cigeri ogluşu!
Benim ki yaptigi yemek cok lezzetliyse iste ne biliyim agir yemekler vardir ya hani icli kofte manti su boregi gibi bunlar soz konusuysa asla bana sen de ye demez oglum ye diye israr eder. Bana da iki gun once yaptigi pişi veya sabah kahvaltisina kizarttigi beklemis patatesi ye diye tutturur.
Bazen bi tabak yemek getirir dolaba koy oglum yesin der... sen yeme der gibi...
Ben 8 aylik hamileyken karnimin ustune dustum esim disardaydi aradim gel hastaneye götür diye... kayinvalidem yakin oturuyo diye esim korkup onu aramis geldi aldi beni bana ilk soyledigi sey "telefon elinde mi geziyon sen düşer düşmez oglumu ariyon ya simdi sana gelecek diye kaza yaparsa" ben hamileyim dusmusum agliyorum soyledigi lafa bak... yeteri kadar ornek verdim sanirim
Çok ayıp ediyormuş ya :KK43:

Eski görümce ile kayınbaba ;
Şuanki iş arkadaşlarım:KK43:iş hayatında çok oluyor zaten.
Bana haksızca küsen yeğenlerim:KK43:Eskiden ablam.
..Böyle insanlardan gına geldii:KK43:Çok var psikopat etrafta haliyle.Düzgününe hasretim.

Bir tek kv değil yani.Sakin olun.

Son düzenleme:
Bak simdi gece gece geldi aklima üzüldüm yine :KK61:
Hamileyken yine canim manti istedi esim de annesine yapmasini soyledi oturduk birlikte yapiyoruz kayinvalidem oglum seviyo yapayim da yesin cocuk yoksa yapmazdim dedi :KK53:
Çok gaddarmış....Onlar böyle davrandıkca dışardaki yabancı bir teyzeyi bile onlardan daha çok seviyoruz.

Eski görümce ile kayınbaba ;
Şuanki iş arkadaşlarım:KK43:iş hayatında çok oluyor zaten:KK43:
Bana haksızca küsen yeğenlerim:KK43:Eskiden ablam.
..Böyle insanlardan gına geldii:KK43:Çok var psikopat etrafta haliyle.Düzgününe hasretim.

Bir tek kv değil yani.Sakin olun.
Eski dediğine göre kurtulmuşsun canım.

Çok gaddarmış....Onlar böyle davrandıkca dışardaki yabancı bir teyzeyi bile onlardan daha çok seviyoruz.

Öyle malesef... kaynanalik bunu gerektiriyo diye dusunuyo demekki... ben de dert cok bu konu da onceden cok uzuluyodum artik o sacma sapan konusurken kalkip odadan cikiyorum oylece kaliyo :KK47:

4 ay önce sezeryanla dogum yaptim. Hazir corba paketi göndermis esimle, yapsin da yesin diye :) birde kp sürekli esime yazar cocugu al bana gel diye, yani hepiniz gelin diye birsey yok. Emzirdigim icinde saten tek basina gidemez esim cocukla. Ayrica ufacik cocugun annesiz ne isi var orda.

4 ay önce sezeryanla dogum yaptim. Hazir corba paketi göndermis esimle, yapsin da yesin diye :) birde kp sürekli esime yazar cocugu al bana gel diye, yani hepiniz gelin diye birsey yok. Emzirdigim icinde saten tek basina gidemez esim cocukla. Ayrica ufacik cocugun annesiz ne isi var orda.
Sana misafirliğe geldiklerinde hazır çorba yap koy önüne :KK76:

X