Esinizin ailesi size dogum hediyesi olarak ne aldı

Birde üstüne 500 lira mi aldı yazıklar olsun
Onun derdi aslında para falan değildi, öyle ihtiyacı olan bir kadın da değil, tutarlı ve istikrarlı bir şekilde benim artık tahammül edemeyip gitmemi bekliyordu.Ben açıkçası bu sonuca varmıştım. haa bu sefer neredeyse başarıyordu, eşim silkinip kendine gelmeseydi, çoktan ayrılmıştık.

Onun derdi aslında para falan değildi, öyle ihtiyacı olan bir kadın da değil, tutarlı ve istikrarlı bir şekilde benim artık tahammül edemeyip gitmemi bekliyordu.Ben açıkçası bu sonuca varmıştım. haa bu sefer neredeyse başarıyordu, eşim silkinip kendine gelmeseydi, çoktan ayrılmıştık.
Nasıl bu kadar kötü olabiliyorlar ya bilmiyorum

Çocuğa bi şey yaparlar imkanlarına göre. Annesine niye hediye alsınlar ki.
Babasına da alsınlar o zaman. Kendilerine de alsınlar. Hatta diğer aile büyükleri de birbirlerine alsın. Böyle böyle en üst makama kadar çıkalım.

Banlanmamak için kendimi sansürleyeceğim 😂
Eşimin güzide ailesi torunlarına 5 tl bile takmadı, yani bu durumda eşeğin cinsel organını aldılar diyebilirim 😂

Bizde de geline hediye alınır hem eşi hem ailesi tarafından ama zorunluluk yok tabii. Ben henüz doğurmadım bakalım ne alacaklar 😂

Eşin doğum gününde annesine hediye alma saçmalığını açıklamıyor ama bu. 😐
Valla o adetdi ben getirmedim ben geldigigimde var allah var o bana aldı başta hediye sonrada ben ona almaya başladım banada saçma geliyor hatta ortadan kalksın istiyorum ama hala devam ediyorlar

Bana KV şey taktı hani şu tuğralı kolyeler var ya onun en kalınını. Bir de içine tam altın koymuş. Ben şok. Çocuğa da zaten sponsor gibiler. Bezinden ıslak mendiline her şeyini onlar aldı. Aşırı düşkünler.
KV şey der bir oğum bir kızım vardı. Şimdi iki oğlum iki kızım var.
Vay bre cok şanslısınız maşallah beni bırak torunlarına bile birşey almazlar.

X