- 30 Eylül 2022
- 2.408
- 3.284
Birde üstüne 500 lira mi aldı yazıklar olsunO zamanın bir asgari ücreti kadardı.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Birde üstüne 500 lira mi aldı yazıklar olsunO zamanın bir asgari ücreti kadardı.
Onun derdi aslında para falan değildi, öyle ihtiyacı olan bir kadın da değil, tutarlı ve istikrarlı bir şekilde benim artık tahammül edemeyip gitmemi bekliyordu.Ben açıkçası bu sonuca varmıştım. haa bu sefer neredeyse başarıyordu, eşim silkinip kendine gelmeseydi, çoktan ayrılmıştık.Birde üstüne 500 lira mi aldı yazıklar olsun
Nasıl bu kadar kötü olabiliyorlar ya bilmiyorumOnun derdi aslında para falan değildi, öyle ihtiyacı olan bir kadın da değil, tutarlı ve istikrarlı bir şekilde benim artık tahammül edemeyip gitmemi bekliyordu.Ben açıkçası bu sonuca varmıştım. haa bu sefer neredeyse başarıyordu, eşim silkinip kendine gelmeseydi, çoktan ayrılmıştık.
Evet alıyorumSen eşinin doğum gününde annesine hediye alıyomusun?
Alırsa inceliktir ama almasada olur.
Evet alıyorum
Kızıma tam altın çeyrek altınNe hediye aldı bakalım
Eşim de 60 gram bilezik taktıKızıma tam altın çeyrek altın
Bana çeyrek altın , 100 55 taktılar
Lütfen şaka olsun.Evet alıyorum
yok şaka değil eşimin ailesinden dogum günlerine önem verirler hiç kaçırmazlar dogum günü kutlanır hediye verilirLütfen şaka olsolsun
Iyimis vallaKızıma tam altın çeyrek altın
Bana çeyrek altın , 100 55 taktılar
Eşin doğum gününde annesine hediye alma saçmalığını açıklamıyor ama bu.yok şaka değil eşimin ailesinden dogum günlerine önem verirler hiç kaçırmazlar dogum günü kutlanır hediye verilir
Valla o adetdi ben getirmedim ben geldigigimde var allah var o bana aldı başta hediye sonrada ben ona almaya başladım banada saçma geliyor hatta ortadan kalksın istiyorum ama hala devam ediyorlarEşin doğum gününde annesine hediye alma saçmalığını açıklamıyor ama bu.
Bende 2dogumada gelmediler sonra geldiler bişey görmedik bebeklere graminda altında ayarmi oluyor ondan taktilar bide evde ne var ne yok yiyip gittiler pisliğide bana kaldiNe hediye aldı bakalım
Oyuncak aldı dedesi, güzeldi gözüme girdi. Amcası yine ucuz ayakkabı almış. Kinetix.Ne aldılar ki
Vay bre cok şanslısınız maşallah beni bırak torunlarına bile birşey almazlar.Bana KV şey taktı hani şu tuğralı kolyeler var ya onun en kalınını. Bir de içine tam altın koymuş. Ben şok. Çocuğa da zaten sponsor gibiler. Bezinden ıslak mendiline her şeyini onlar aldı. Aşırı düşkünler.
KV şey der bir oğum bir kızım vardı. Şimdi iki oğlum iki kızım var.