Esinizin ailesi size dogum hediyesi olarak ne aldı

Ahahahahhaha babannesi kızıma zamanında kocama taktığı minicik altın varmış satsan para etmez o şekil düşünün onu getirmiş bide bişey verdim diye laf etmiştir kesin. Benim annemgil yeğenim doğunca künye ve gelinimize bilezik taltı ajdalardan

Benim eşim tek erkek çocuğu gerçi kadının hepi topu iki çocuğu var. Çocuklarına aşırı düşkün. Torununa da ekstra. Sırrı yok yani :KK70:
Kiz benimkide tek
Saka maka cocuklara dunya sey aldilar dogumlarinda. Kv,kp gibi degiller. Burda kaynana yazinca bile garip oluyorum 😂

Doğum için ayırdığımız yüklü bir para vardı, eşim annesine bana hastanede yardımcı olacak diye vermiş ayağı kırıktı o esnada o ilgilenemiyordu çünkü. hastanede bana iki kahve, bir de ucuzundan meyve suyu getirdi, para bitti dedi sonra. biz de kocaman kadına nasıl bitti sorusunu soramadık, bu sefer iş itham ettinize gidecekti. ben hastaneden gelince de evine gideceği gün tutturdu, bilmem ne zaman ben oğluma para vermiştim ki üç kuruş para vermiş yıllar önce şimdinin belki 500 lirasıdır onu bana verin diye, nakitim olmadığı için iki gün önce sezaryen olmuş halimle taksi çağırdım, bankamatikten çekip verdim. böyle şeyler yaşadığım için sorunuza gelemiyorum bile, kaldı ki torunlarına da bir çorap almadılar zaten doğum hediyesi olarak.

Eşinin ailesiyle sorunların var heralde konuların hep eşinin ailesi
Sorunsuz insan yok malesef ama bunu merakımdan açtım acaba sadece benimkilermi takmıyor diye çünkü eltimin çocuğuna takmadilar belki benimkine takarlar olursa ilk çocuk olcak aslında beklentimiz yok ama bizim burada adet olmuş artık

kayınvalidem bana bir şey takmamıştı ama doğum masraflarımı o karşılamıştı özel hastane rahmetli kayınpederim cumhuriyet takmıştı . sonra ben bebeğe bez hiç almadım hep onlar almıştı sürekli 1000 tl para verirdi mamalar çok pahalı yanında bulunsun filan diye zaten 2 yaşına kadar kayınvalidem baktı çalıştığım için bu zaten en büyük hediye diğer türlü nasıl çalışacağım
Maşallah. Nazar değmesin. Şu bakma olayı zaten ayrı bir nimet sizin için ama ne güzel düşünmüşler her şeyinizi.

Eşim bileklik aldı,
Eşimin anne babası çeyrek
Kendi anne babam çeyrek aldı o kadar😀
Tabi doğumdan öncede bebek odası çantası bebek arabası bir sürü şeyi iki taraf hediye aldı.
Oyuzden bieşey beklemiyordum 🙏🏻
Yinede sağolsunlar

Doğum için ayırdığımız yüklü bir para vardı, eşim annesine bana hastanede yardımcı olacak diye vermiş ayağı kırıktı o esnada o ilgilenemiyordu çünkü. hastanede bana iki kahve, bir de ucuzundan meyve suyu getirdi, para bitti dedi sonra. biz de kocaman kadına nasıl bitti sorusunu soramadık, bu sefer iş itham ettinize gidecekti. ben hastaneden gelince de evine gideceği gün tutturdu, bilmem ne zaman ben oğluma para vermiştim ki üç kuruş para vermiş yıllar önce şimdinin belki 500 lirasıdır onu bana verin diye, nakitim olmadığı için iki gün önce sezaryen olmuş halimle taksi çağırdım, bankamatikten çekip verdim. böyle şeyler yaşadığım için sorunuza gelemiyorum bile, kaldı ki torunlarına da bir çorap almadılar zaten doğum hediyesi olarak.
Ayırdığınız para ne kadardı merak ettim doğrusu

Bir şarkı var ya o aklıma geldi şimdi. Yara kaldı yara kaldı, içimde koca bir yara kaldı…. Öyle işte🤣🤣🤣🤣
Koptum resmen zaten o şarkıyı ilk dinledigimde de kopmuştum. Unutmuşum hatirlattiniz bana aldıkları hediye de aklıma gelmiş oldu böylece teşekkürler 😅😅😅

X