- 28 Ağustos 2023
- 115
- 63
- 27
İzin verirseniz sorcamGaziantep gelinine birşey almadılar mı püüüüü.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İzin verirseniz sorcamGaziantep gelinine birşey almadılar mı püüüüü.
Neye izin vereceğim ?İzin verirseniz sorcam
Özel mesaj atabilirmiyimNeye izin vereceğim ?
Onlar pek ince düşünceli insanlar değil ya. Biraz da pintiler. Bakma düğünde 280 gram taktıklarına ahsksjsk. Böyle bir zorunlulukları da yok zaten. Değil bana doğum hediyesi, daha oğluma doğum günü hediyesi almış değiller. Annem akülü araba aldığında biz bir şey almadık hehe deyip gülüyorlardı marifet gibi.Gaziantep gelinine birşey almadılar mı püüüüü.
Olur tabi kiÖzel mesaj atabilirmiyim
Bana KV şey taktı hani şu tuğralı kolyeler var ya onun en kalınını. Bir de içine tam altın koymuş. Ben şok. Çocuğa da zaten sponsor gibiler. Bezinden ıslak mendiline her şeyini onlar aldı. Aşırı düşkünler.Onlar pek ince düşünceli insanlar değil ya. Biraz da pintiler. Bakma düğünde 280 gram taktıklarına ahsksjsk. Böyle bir zorunlulukları da yok zaten. Değil bana doğum hediyesi, daha oğluma doğum günü hediyesi almış değiller. Annem akülü araba aldığında biz bir şey almadık hehe deyip gülüyorlardı marifet gibi.
Sen doğurdun mu?Hicbirsey almadılar.
Senin çocuğun yok ki. Evli bile değilsinHicbirsey almadılar.
Nick değişince kendini evli çocuklu sanmış olabilir elleşme asjhajjsjksSenin çocuğun yok ki. Evli bile değilsin
Banada sorSize bisey sorabilirmiyim özelden lütfen
Baksan bizimkiler de düşkün. Sevsinler ben memnunum zaten, oğlum güzel bir aile ortamında büyüyor en azından. Ama bedavadan sevmek kolay. Kınamayayım, tepki göstermeyeyim diye açık açık konuşmuyorlar ama erkek torun diye onun yerini ayrı tutuyorlar.Bana KV şey taktı hani şu tuğralı kolyeler var ya onun en kalınını. Bir de içine tam altın koymuş. Ben şok. Çocuğa da zaten sponsor gibiler. Bezinden ıslak mendiline her şeyini onlar aldı. Aşırı düşkünler.
KV şey der bir oğum bir kızım vardı. Şimdi iki oğlum iki kızım var.
Sana alınmamış ki ne soracakBanada sor
Ay ondan mi calciye yurudu.Sana alınmamış ki ne soracak
Senin hayal gücün iyice uçtu herhalde Nuranka Senin çocuğun mu var djdjdjğHicbirsey almadılar.
Sorsan canını veririlerBaksan bizimkiler de düşkün. Sevsinler ben memnunum zaten, oğlum güzel bir aile ortamında büyüyor en azından. Ama bedavadan sevmek kolay. Kınamayayım, tepki göstermeyeyim diye açık açık konuşmuyorlar ama erkek torun diye onun yerini ayrı tutuyorlar.
Offf doğru tahmin etmişim nuranka mı diye şüpheleniyordum nasıl anladınız :)Senin hayal gücün iyice uçtu herhalde Nuranka Senin çocuğun mu var djdjdjğ