Esinizin ailesi size dogum hediyesi olarak ne aldı

kayınvalidem bana bir şey takmamıştı ama doğum masraflarımı o karşılamıştı özel hastane rahmetli kayınpederim cumhuriyet takmıştı . sonra ben bebeğe bez hiç almadım hep onlar almıştı sürekli 1000 tl para verirdi mamalar çok pahalı yanında bulunsun filan diye zaten 2 yaşına kadar kayınvalidem baktı çalıştığım için bu zaten en büyük hediye diğer türlü nasıl çalışacağım

Kayinvalide bana bilezik takacakmis. Çocuğum oldu 6 yaşında hala takacak 2. Yi bekliyor galiba daha çok bekler ama bazen diyor durumlar düzelsin takcam die. Güvendiğim icin bekliyorum dediğini geçte olsa yapar ama bu sefer ki uzun sürdü

22 ayar gram altın hediye beklemiyordum ama çocuğa bunu takmaları bile büyük sürpriz oldu.

Dipnot kirada 2 tane binaları var durumları çok iyi bana gelince hep borç var

Oğluma çeyrek altın ve bebek kıyafetleri almıştı kayınvalidem. Ama hiçbir şey almamasını tercih ederdim. Annem gelmişti doğuma. Onada söyledik annem 10 gün kalıp dönecek, o gidince de sen gelirsjn diye. Önce tamam dedi, sonra bizde gelelim hep beraber kalalım diye tutturdu. Annem varken kaynım, kayınpederim ve iki görümcemle gelip 2+1 evde kalacakmış. Olmaz dedim tabi. Annem toplamda 7 gün kalabildi,günde 3 kez telefon edip taciz ettiler gelicez diye. Aldığı kıyafetler küçülürmüş gelmesi lazımmis. Yapmadığını bırakmadı bize. O yüzden ne kendisini nede hediyesini istemiyorum

Kayinvalidem yabanci, onlarda altin yok. Ama hemen hemen tum kiyafetlerini o alir, gonderir.

şart değil ama çok ince bir hareket. Gelinimiz olunca ( erkek kardeşim evlenince) eğer iyi bir kızsa yeğene değil ona güzel bir bileklik yapmak isterim. yeğene ailem yağdırır

ay nereli bu aile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…