C Calcifer Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 24 Ekim 2014 59.307 330.720 5 Eylül 2023 Konu Sahibi gamzeozer #101 Margaret Hale .!.: Oyuncak aldı dedesi, güzeldi gözüme girdi. Amcası yine ucuz ayakkabı almış. Kinetix. Genişletmek için tıkla... Sus sus ben de Kinetix aldım okul için ljgfkdfjg Geçen yıl Aldığım marka ayakkabının 3 ayda geldiği hali görünce sana bu bile fazla oğlum dedim
Margaret Hale .!.: Oyuncak aldı dedesi, güzeldi gözüme girdi. Amcası yine ucuz ayakkabı almış. Kinetix. Genişletmek için tıkla... Sus sus ben de Kinetix aldım okul için ljgfkdfjg Geçen yıl Aldığım marka ayakkabının 3 ayda geldiği hali görünce sana bu bile fazla oğlum dedim
Margaret Hale Ama sen hep bin yıllık bilenmiş inatlarla… Pro Üye Anneler Kulübü 21 Kasım 2017 27.568 120.547 5 Eylül 2023 Konu Sahibi gamzeozer #102 Calcifer .!.: Sus sus ben de Kinetix aldım okul için ljgfkdfjg Geçen yıl Aldığım marka ayakkabının 3 ayda geldiği hali görünce sana bu bile fazla oğlum dedim Genişletmek için tıkla... Üç yaşına kadar Nike runnerlardan aldım hep. Bu sene U.S Polo, Vicco. Gittikçe çıta düşüyor.
Calcifer .!.: Sus sus ben de Kinetix aldım okul için ljgfkdfjg Geçen yıl Aldığım marka ayakkabının 3 ayda geldiği hali görünce sana bu bile fazla oğlum dedim Genişletmek için tıkla... Üç yaşına kadar Nike runnerlardan aldım hep. Bu sene U.S Polo, Vicco. Gittikçe çıta düşüyor.
C Calcifer Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 24 Ekim 2014 59.307 330.720 5 Eylül 2023 Konu Sahibi gamzeozer #103 Margaret Hale .!.: Üç yaşına kadar Nike runnerlardan aldım hep. Bu sene U.S Polo, Vicco. Gittikçe çıta düşüyor. Genişletmek için tıkla... O bir heves alınıyor be. Çok tatlı da oluyorlar. Ama ne zamanki haşerelik başlıyor marka işi bitiyor şlfkgşfl Biraz büyüsün öyle alacağım marka oğluşuma ben. Ya da ben niye alıyorum Babaannesi, dedesi alsın
Margaret Hale .!.: Üç yaşına kadar Nike runnerlardan aldım hep. Bu sene U.S Polo, Vicco. Gittikçe çıta düşüyor. Genişletmek için tıkla... O bir heves alınıyor be. Çok tatlı da oluyorlar. Ama ne zamanki haşerelik başlıyor marka işi bitiyor şlfkgşfl Biraz büyüsün öyle alacağım marka oğluşuma ben. Ya da ben niye alıyorum Babaannesi, dedesi alsın
Margaret Hale Ama sen hep bin yıllık bilenmiş inatlarla… Pro Üye Anneler Kulübü 21 Kasım 2017 27.568 120.547 5 Eylül 2023 Konu Sahibi gamzeozer #104 Calcifer .!.: O bir heves alınıyor be. Çok tatlı da oluyorlar. Ama ne zamanki haşerelik başlıyor marka işi bitiyor şlfkgşfl Biraz büyüsün öyle alacağım marka oğluşuma ben. Ya da ben niye alıyorum Babaannesi, dedesi alsın Genişletmek için tıkla... Nispet yapma linçleriz seni
Calcifer .!.: O bir heves alınıyor be. Çok tatlı da oluyorlar. Ama ne zamanki haşerelik başlıyor marka işi bitiyor şlfkgşfl Biraz büyüsün öyle alacağım marka oğluşuma ben. Ya da ben niye alıyorum Babaannesi, dedesi alsın Genişletmek için tıkla... Nispet yapma linçleriz seni